Guardat a: Agenda ~ Publicat el 20/05/2020

Agenda de maig.

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals de Pollença del mes de maig:

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Dijous 28, hi ha Sessió Ordinàdia de l’Ajuntament en Ple. A les 19h a la Sala Consistorial. Ho podreu seguir en directe al 107.9FM o a www.radiopollença.net. (Aquí podeu consultar l’ordre del dia)
 • Dijous 28 de maig, s’obren a partir de les 9,00h les pre-inscripcions per a les activitats d’Estiu Jove. S’hi poden inscriure els joves nascuts a l’any 2008 o més grans. Es faran activiats durant el juliol i agost, tres dies per setmana (dilluns, dimecres i divendres). Places limitades. Tenen prioritat els/les participants d’hivern i tardor. Més informació al Facebook Punt Jove o a la seva oficina.
 • L’Àrea de Normalització Lingüística convoca els Premis Pollença de Literatura 2020 de Narrativa i Poesia, amb premis de 5000 i 2500 euros respectivament. Els originals només es podran presentar per correu electrònic a l’adreça del Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Pollença serveiling@ajpollenca.net en format PDF. El termini d’admissió de les obres acabarà dia 7 de agost de 2020.
 • L’Ajuntament ha obert la convocatòria per cobrir una plaça de director/a de la Residència Social de Santo Domingo de Pollença, amb contracte d’alta direcció. El termini per presentar la documentació està obert de dia 20 a dia 29 de maig ambdós inclosos.
 • Les Biblioteques de Pollença i Port de Pollença estan obertes en el seu horari habitual per a retorn i préstec de llibres, i han reobert per a la consulta en sala. Per a demanar un llibre cal emplenar un formulari de préstec que trobareu a la seva web (més informació aquí)
 • Àrea d’Esports recorda que estan obertes part de les instal·lacions: de tennis i pista d’atletisme de Pollença i tennis i pàdel del Port de Pollença; així com també la resta d’instal.lacions exteriors per a l’esport individual.  Això sí, cal fer reserva prèvia, respectar els torns i les mesures de seguretat.
 • La Reserva Natural de l’Albufereta torna a obrir les visites guiades per a tot el públic, i ho fa en grups petits de 7 persones i amb reserva prèvia. Seran del 8 al 13 de juny, de 9.30h a 11.30h. Més informació al 609 60 22 39 (de 9h a 15h). Públic general.

AGENDA CULTURAL

 • Divendres 29, el Circ Bover presenta Circ a la Fresca. Horaris de funcions:  a les 11.30h, a les 18.30h i 20h. Lloc: Plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença. Entrades exhaurides a les 3 sessions.
 • Dissabte 30: Concert al Claustre de Santo Domingo a les 20.30h. Programa “Romàntic en miniatura”, dansa hongaresa 5, 6 i 7,  i Sinfonia número 2, de Johannes Brahms i Iain Farrington. Fundació Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Entrades exhaurides
 • Diumenge 31, a les 18h, cicle Música i Patrimoni. Concert del quartet de corda Phi  i xerrada a la Parròquia de Pollença (petita conferència sobre l’església del Roser Vell, a càrrec del rector Francesc Vicençs). Aforament limitat. Entrada gratuïta.
 • Diumenge 31, programa especial 31 de Maig, a les 20.30h. Emissió per Canal4 i la plataforma Som Pollença.

Afegir un comentari