Guardat a: Agenda ~ Publicat el 05/10/2020

Agenda del 05 a l’11 d’octubre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals de Pollença del 05  a l’11 d’octubre:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L‘àrea de Biblioteques informa que aquest mes d’octubre tornen els clubs de lectura organitzats per l’ajuntament. REcordam els dies de les primeres reunions :
  • Club Lectura Port de Pollença : divendres 23 a les 19h a la Biblioteca del moll. Coordinadora Cristian Taylor.
  • Club Lectura Pollença : dilluns 26 a les 19,30h, a Can Llobera. Coordinador Vincent  Foillart.
  • Club de Lectura Infantil : dimarts 27 a les 18h a Can Llobera. Coordinadora Catii Cifre.Inscripcions : el dia de la reunió o telefonar previament a les biblioteques.
 • El Centre de Turisme Ornitològic de la Gola informa que els horaris dels mesos de setembre i octubre  és de dilluns a divendres de 9 a 16h.
  També els podeu trobar a Facebook (@ctolagola), Twitter (@lagola_info) i informació sobre el Centre i el Parc a la web www.ctolagola.com.
 • Àrea d’Esports recorda que per fer ús de les instal.lacions esportives s’ha de fer cita prèvia.
 • La Confraria de Pescadors de Pollença recorden l’horari del punt de venda directe de peix. Aquesta setmana el punt de venda de peix estarà obert dilluns, dimecres i divendres, de 17:00 a 18:30h, si no fa mal temps.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVI PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • L’aplicació RADAR COVID et permet saber si has estat exposat/da fins i tot si no coneixes a la persona infectada que has tengut aprop. És totalment anònima. El funcionament és molt senzill, et descarregaues l’aplicació, actives el teu Bluetooth i podrà visualitzar el teu grau d’exposició al coronavirus.

 

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 

 

ENTITATS

 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, i a partir d’ara també productes agro-alimentaris locals. Carrer Sant Domingo, 13. A partir de dia 15 d’octubre l’artesà del mes convidat serà Steven.
 •  XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA : Si necessitau ajuda per anar a comprar, acompanyament telefònic o psicològic o altres necessitats, posau-vos en contacte amb la al  871 73 53 26 o correu: suportmutupm@gmail.com, ells et donaran una mà.
 • AFAMA ha tret unes bossetes per a guardar les mascaretes. Están fetes de cotó i el més important, fetes pels propis usuaris. Ja podeu comprar la vostra bosseta solidària a AFAMA, Can Xumet , Optica Bellavista. Siroco i Perelló Mobles a Pollença, i a Traç Digital, Herboristeria Murta i Cloe al Port de Pollença. Per 5€!
 • L’Associació de Persones Majors de Pollença informa  que tenen loteria de Nadal. els socis la poden anar a recollir tots els dimarts matí de 10.00h a 11.00h. Per a més informació podeu telefonar al 686 70 15 85 .
 • Aquest diumenge dia 11 d’octubre Undermoll celebra un mercadet de segona mà solidari per poder dur a terme el seu projecte d’hort urbà. Per assistir-hi, cal seguir les mesures de seguretat: rentat de mans a l’entrada i sortida del recinte, respectar la distància social i dur mascareta. L’aforament serà limitat. El mercadet es durà a terme a la plaça Miquel Capllonch entre les 10.00 i les 14.30h. A més, a partir partir d’avui, 09 d’octubre, a les 16:30h estarà disponible el link del formulari d’inscripció per l’hort urbà. Publicaràn les mesures COVID i el calendari.
 • La Fundació Cors Oberts informa que la botiga de segona mà seguirà oberta els dimarts i dijous de 17 a 19 com de costum i amb l’afegit de les mesures sanitàries necessàries per a pal·liar el COVID-19, la recaptació es destinarà al suport de famílies vulnerables i a altres projectes de la Fundació.
  D’altra banda, demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS I DIJOUS DE 9 a 12 I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris perquè les germanes no hagin de carregar amb aquestes bosses.
 • IES ALCUDIA INFORMA QUE LES INSCRIPCIONS ALS CICLES FORMATIUS (de GM en serveis de restauració, Cuina i Gastronomia – dual – i CFGS Gestió d’allotjaments turístics) , es poden fer  fins al 31 d’octubre, es pot sol·licitar  cita prèvia a través del telèfon 971.548.600  .

AGENDA CULTURAL

 • Dissabte 10, BTHVN Festival 2020, amb Quartet Quiroga (Premi Nacional de Música 2018): Aitor Hevia, violí, Cibrán Sierra, violí ,Josep Puchaes, viola, Helena Poggio, violoncel. De les 18 a les 19.30h a la Parròquia de Pollença. Entrades a www.bthvnmallorca2020.com, telefonant al 667 86 76 81 o a taquilla 1 hora abans de l’inici del concert. Sortejam 1 entrada doble! Podeu telefonar al 971 53 54 55 o escriure’ns a radio@ajpollenca.net.            ATENCIÓ: CANVI DE DATA!! Per causes de força major i alienes a l’organització del Festival, el proper concert planificat per dissabte 10 d’octubre a les 18h queda reprogramat pel divendres 30 d’octubre a les 20h a l’Església de Montision a Pollença. SI DESITJAU QUE SE US RETORNI L’IMPORT DE L’ENTRADA, EL PODEU SOL·LICITAR A: BEETHOVENMALLORCA2020@GMAIL.COM. 636022296 // 677867681
 • Diumenge 11, Cicle Musical “Horabaixes de música i manta” amb l’actuació de Ambanima & Dalmau (Piano i Veu). Un event solidari organitzat per la Fundació Cors Oberts, a les 18.00h al Pati del Convent dels Sagrats Cors. Serà Taquilla Inversa i el que es recapti anirà a famílies necessitades del poble. Aforament limitat, reservar telefonant 971 53 06 67.

 

EXPOSICIONS:

  • Exposició “RAONS HUMANES” de Joan Bennàssar, a l’església del Convent de Sant Domingo. Horari: obert cada dia de 10.30 a 13.30h i de 18 a 21h.
  • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
  • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
  • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre.
  • Autumn Leaves, exposició col·lectiva a la Galeria Dionís Bennàsar.  Fins al 31 de novembre.
  • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari