Guardat a: Agenda ~ Publicat el 14/09/2020

Agenda del 14 al 20 de setembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals de Pollença del 14 al 20 de setembre:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • El Centre de Turisme Ornitològic de la Gola informa que els horaris dels mesos de setembre i octubre  és de dilluns a divendres de 9 a 16h.
  També els podeu trobar a Facebook (@ctolagola), Twitter (@lagola_info) i informació sobre el Centre i el Parc a la web www.ctolagola.com.
 • L’àrea de mercats informa que el mercat nocturn d’enguany s’ha vist modificat per motius del COVID-19, i ha quedat de la següent manera: Dimarts i divendres al Passeig Anglada Camarassa de les 19.00 a 24.00 h. Dijous a Plaça Miquel Capllonch de les 19.00 a 24.00 h.
 • Servei Lingüístic de l’Ajuntament informa dels cursos de català en línia organitzats per l’Institut d’Estudis Baleàrics. D’octubre 2020 a gener 2021. Més informació a iebllengua.caib.cat o al telèfon 971177604
 • Àrea d’Esports anuncia que s’apliquen la nova restricció per evitar la propagació de la covid-19. Per això, s’anul·len tots els esports de grup en què no es pugui mantenir la distància de seguretat. Recorden  que per utilitzar les pistes (futbol, bàsquet, atletisme, tennis, pàdel i piscines) és necessari fer cita prèvia i complir amb les mesures de sanitat establertes. I si  qualque grupet petit (3 o 4 pax) de nins o nines volen anar a jugar al camp de futbol, bàsquet o altre esport, ho poden fer sempre i quan  ho comuniquin i no s’ajuntin amb altres grups per tal d’evitar riscs innecessaris.
 • Àrea de Turisme continua amb  la campanya de promoció del municipi que fan a través de les xarxes socials. Recordau que se poden compartir totes les publicacions que es fan als  pefils: Fb:@pollenca.turisme, IG: pollenca_com, TW: Pollenca_com.
 • La Confraria de Pescadors de Pollença obren el punt de venda directe de peix. Allà es podrà comprar peix variat pescat pels professionals locals. Aquesta setmana estarà obert amb l’horari habitual: dimecres i divendres de 17H a 18.30H.
 • Matrícula per l’Aula d’Adults (oferta formativa 2020/2021). Per als alumnes de cursos anteriors fins dimarts 15 de setembre i alumnes nous del 16 al 25 de setembre. Al Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Polença. Es pot fer a través de www.ajpollenca.net. L’inici del curs és dia 1 d’octubre.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites
 • L’aplicació RADAR COVID et permet saber si has estat exposat/da fins i tot si no coneixes a la persona infectada que has tengut aprop. No recull cap dada personal, de geolocalització ni de GPS, per tant l’app no pot determinar la teva identitat ni saber amb les persones que has estat. El funcionament és molt senzill, et descarregaues l’aplicació, actives el teu Bluetooth i podrà visualitzar el teu grau d’exposició al coronavirus.

 

CONVOCATÒRIES DE SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Subvencions de l’Ajuntament de Pollença a les associacions de caire social per a l’any 2020. Poden sol·licitar una ajuda en el marc d’aquesta convocatòria les associacions o entitats de caire social sense ànim de lucre constituïdeslegalment com a tals, registrades i amb seu o representació al municipi de Pollença. AVUI 14 de setembre ACABA termini presentació sol·licituds.
 • EMSER informa de la  Convocatòria concurs oposició per a la provisió d’una borsa de contractació per cobrir jubilacions parcials, vacants eventuals i interines al servei de R.S.U. d’EMSER 2002 en la categoria de peó.
 • Oberta la convocatòria per a la concessió de subvencions i ajudes econòmiques per facilitar l’accés a l’esport de competició i realització d’activitats esportives 2020. Termini presentació sol·licituds 14 de setembre de 2020.
 • El Regidor Delegat de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Pollença, Josep Marquet, vol informar que des d’aquesta àrea, s’està treballant per poder posar a l’abast de les famílies del municipi, unes ajudes econòmiques adreçades a l’adquisició de llibres de text, material escolar i material informàtic per al curs 2020-2021. Per a poder sol·licitar aquestes ajudes, serà necessari que les famílies presentin factura de tot el que hauran adquirit i, a més a més, és molt important que, aquestes factures estiguin totes i cada una d’elles, amb el mateix nom de la persona, ja sigui de l’alumne/a, el pare, la mare i/ o el tutor/a legal, però i això és molt important, totes amb el mateix nom.

Podreu consultar tota la informació sobre aquestes convocatòries a la web de l’ajuntament www.ajpollenca.net

 • Ajuts per les activitats extraescolars esportives durant el curs escolar 2020-2021 a l’illa de Mallorca del Consell Insular de Mallorca. Convocatòria de subvenció, destinada a atorgar ajuts a les famílies per sufragar les despeses derivades de la inscripció d’infants i joves entre els 6 i els 16 anys en activitats extraescolars esportives. L’ajut consisteix en 250 € per infant, per activitats esportives realitzades durant el curs escolar 2020/2021 per un període consecutiu mínim de 4 mesos, comptadors a partir de dia 1 de setembre de 2020 i fins al 22 de juny de 2021. Termini per presentar sol·licituds: del 15 de setembre al 30 d’octubre del 2020, o fins que s’exhaureixi el crèdit de la convocatòria.Trobareu més informació a la web del Consell de Mallorca.
https://seu.conselldemallorca.net/ca/web/seu/fitxa?key=54862

 

ENTITATS

 • Aquests dies a Pollença hi ha molta gent que està fent quarentena, ja sigui perquè està afectada per COVID o perquè li han fet les proves i espera resultats. Si necessitau ajuda per anar a comprar, acompanyament telefònic o psicològic o altres necessitats, posau-vos en contacte amb la XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA al 871 73 53 26 o correu: suportmutupm@gmail.com, ells et donaran una mà.
  A més si teniu garroves que no collireu i voleu ajudar a les famílies necesitades de Pollença, la XARXA DE SUPORT MUTU s’encarregarà de venir a recollir-les i així donar feina a persones del nostre poble. Contacta amb ells al telèfon 666703342.
 • AFAMA ha tret unes bossetes per a guardar les mascaretes. Están fetes de cotó i el més important, fetes pels propis usuaris. Ja podeu comprar la vostra bosseta solidària a AFAMA, Can Xumet , Siroco i Perelló Mobles a Pollença, i a Traç Digital i Cloe al Port de Pollença. Per 5€!
 • Undermoll coordina una campanya de recollida d’aliments a benefici del Centre de Distribució d’ Aliments de Port de Pollença.  Serà el dissabte 19 i 26 de setembre a l’Eroski Centre del Port de Pollença, a la rotonda de l’Avió.

AGENDA CULTURAL

 • Dimecres 16, música desconfinada de 19:30 a 21:00h a Pollença al Plaça Major amb Jive Jam, a la Plaça dels Seglars amb Julie i Pep Toni.  Al Port de Pollença a la Plaça Miquel Capllonch amb Disaster Duo i al Passeig Anglada Camarassa amb Marius i Christian.
 • Diumenge 20, comença el BTHVN Festival 2020, amb el CONCERTS PER A PIANO de l’Orquestra de Cambra de Mallorca:  Andreu Riera, piano solista, Magí Garcías, piano solista, dirigits per  Bernat Quetglas. De les 19 a les 20.30h al Claustre de Sant Domingo. Entrades a www.bthvnmallorca2020.com o a taquilla 1 hora abans de l’inici del concert al Claustre de Sant Domingo. Sortejam 1 entrada doble! Podeu telefonar al 971535455 o escriure’ns a radio@ajpollenca.net.
 • Diumenge 20, BTHVN pel Clima. Una activitat a on l’orquestra executarà un fragment de la Sinotnía Pastoral mentres un equip de voluntaris netejen la platja. A les 12:00h a Cala Barques.

 

EXPOSICIONS:

  • Exposició “RAONS HUMANES” de Joan Bennàssar, a l’església del Convent de Sant Domingo. Horari: obert cada dia de 10.30 a 13.30h i de 18 a 21h.
  • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
  • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
  • Blue Note, exposició col·lectiva a la Galeria Dionís Bennàsar.
  • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari