Guardat a: Agenda ~ Publicat el 15/06/2020

Agenda del 15 al 21 de juny

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals de Pollença de 15 al 21 de juny:

(Fes click aquí per a consultar l’agenda completa de juny)

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • El dimecres dia 17 de juny:
  • a les 9,00h, hi ha ple extraordinari a l’Ajuntament de Pollença:
   • – ORDRE DEL DIA de la sessió:
    1.- Requeriment als membres corporatius de l’Ajuntament Ple del compliment fidel i
    exacte de la interlocutòria dictada pel Tribunal Superior de Justícia
    en les Illes Balears en el procediment ordinari 122/2013 (fa referència al procés de Ternelles, aprovació del Pla General al PORN).
    2.- Aprovació, si procedeix, de l’expedient de modificació de crèdits sota
    la modalitat de crèdit extraordinari i suplement de crèdit finançat amb Romanent de
    Tresoreria per a despeses generals (per inversions : pagar expropiacions pendents, inversions reformes plaça Port de Pollença i Ctra Formentor, edifici antiga pescateria, canonada connexió fecals plaça Joan Cerdà, instalació plaques foto voltaiques)
    3.- Proposta de concessió de la Creu al Mèrit Policial als membres de la Policia que han
    complit trenta anys de servei.
    4.- Proposta d’atorgament de diplomes de jubilació a membres de la Policia Local.
    5.- Moció presentada pels grups municipals El Pi – Proposta per les Illes Balears i Partit
    Popular envers la no convalidació del Decret llei 9/2020, de 25 de maig, de mesures
    urgents de protecció del territori de les Illes Balears per evitar refredaments de
    l’economia, per respectar la competència dels ajuntaments i seguretat jurídica
    6.- Informació de Batlia
    7.- Dació de compte de resolucions de Batlia.
  • a les 11,00h, hi ha ple extraordinari a l’Ajuntament de Pollença, a sol·licitud dels regidors i regidores adscrits al grup municipal Junts Avançam, la regidora del grup municipal Alternativa per Pollença i el regidor del grup municipal Unides Podem. Podeu seguir-lo en directe a través de Ràdio Pollença.
 • CANVIS MERCAT: Segons instruccions rebudes per part del Ministeri de Sanidad en la Fase 3 es permetra que els mercadets es tornin a montar amb la limitació a la meitat dels llocs habituals, limitant l’afluència de clients, de manera que s’asseguri que es manté la distància social de dos metres. Per això el departament de mercats divideix els mercats en dos. Una semana hi haurà venedors que vendrán el MERCAT A i l’altra semana els altres vendrán al MERCAT B. Els productes agroalimentaris podrán assistir-hi cada setmana. Les noves ubicacions serán les següents:
  • AGROALIMENTARI: a Via Pollentia, c/ Alcudia i c/ Pius XI.
  • ARTESANIA: a c/ Alcudia i Plaça MajorFLORS I PLANTES: a la part de baix de la Plaça Major.
  • BIJUTERIA, TEXTIL MARROQUINERIA I ALTRES: Plaça Ca les Munnares.
 • L’Ajuntament ha publicat la convocatòria de:
  • concurs-oposició per a la creació d’una borsa de cuiners/es per a la Residència Social de Santo Domingo, personal laboral temporal. El termini per presentar les instàncies fins dia 22 de juny de 2020. Trobareu les bases completes a la web de l’Ajuntament a l’apartat exposició pública/oposicions.
  • Procediment selectiu per la contractació 1 treballador/a social, per cobrir baixa per maternitat. El termini per presentar sol·licituds per participar-hi és de dia 19 de juny a 3 de juliol ambdos inclosos. Els requisits figuren a les bases publicades a la web municipal. Podeu consultar les bases especifiques publicades al següent enllaç: https://www.ajpollenca.net/sites/default/files/documents/edicte_treballadora_social.pdf
  • Procediment selectiu per la contractació  1 tècnic/a locutor de ràdio, per cobrir baixa per maternitat. El termini per presentar sol·licituds per participar-hi és de dia 19 de juny a 3 de juliol ambdos inclosos. Els requisits figuren a les bases publicades a la web municipal. Podeu consultar les bases especifiques publicades al següent enllaç: https://www.ajpollenca.net/sites/default/files/documents/edicte_locutor_radio.pdf

 

 • Reobertura de les activitats “Centres Oberts”: de 17h a 19.45h; grup màxim de 10 joves; activitats per hores. Activitats dirigides. Aforament limitat (CEIP Miquel Capllonch i CEIP Joan Mas).
 • Obert el termini per sol·licitar les ajudes de lloguer 2020 del Pla estatal d’habitatge 2018-2021.  Si s’acredita impossibilitat de presentació telemàtica, pot sol·licitar cita prèvia: 900 780 000. Fins el 31 de juliol de 2020.
 • L’Àrea de Normalització Lingüística convoca els Premis Pollença de Literatura 2020 de Narrativa i Poesia, amb premis de 5000 i 2500 euros respectivament. Els originals només es podran presentar per correu electrònic a l’adreça del Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Pollença serveiling@ajpollenca.net en format PDF. El termini d’admissió de les obres acabarà dia 7 de agost de 2020.
 • Servei Lingüístic de l’Ajuntament informa de les subvencions  a les empreses que utilitzen el català com a llengua habitual. L’objecte de la subvenció és aconseguir que la retolació comercial, les cartes dels bars i dels restaurants, els documents administratius de les empreses i les activitats publicitàries d’ús habitual estiguin escrites en llengua catalana.
 • Les Biblioteques de Pollença i Port de Pollença estan obertes en el seu horari habitual per a retorn i préstec de llibres, i han reobert per a la consulta en sala. Per a demanar un llibre cal emplenar un formulari de préstec que trobareu a la seva web (més informació aquí)
 • Àrea d’Esports recorda que estan obertes part de les instal·lacions: de tennis i pista d’atletisme de Pollença i tennis i pàdel del Port de Pollença; així com també la resta d’instal.lacions exteriors per a l’esport individual. Això sí, cal fer reserva prèvia, respectar els torns i les mesures de seguretat. I a partir d’avui s’obri la piscina descoberta de Pollença. L’horari és de dilluns a divendres de 9 a 20h, dissabtes 10-19h. S’ha de sol·licitar cota prèvia 672603001 whatsapp i/o al 971533990. L’entrada és pel camí del cementeri.
 • Àrea d’Esports ha obert el formulari per fer pre-inscripció de les ACTIVITATS D’ESTADES D’ESTIU, per valorar les necessitats que té el municipi pel que fa a la participació dels infants nats en els anys compresos entre el 2008 i el 2016 en activitats esportives d’estiu, atesa la situació viscuda amb motiu de la COVID-19. Per poder gestionar les necessitats reals, hauríem de saber si estau interessats en dur-hi els vostres fills i filles durant els mesos de juliol i agost. La introducció de les dades en aquest formulari no implica una inscripció, és de caràcter informatiu. L’ordre dels criteris en que es realitzaran les inscripcions seran els següents:

  1º- Empadronats al municipi de Pollença a dia 1 de gener del 2020.
  2º- Que els pares, pare/mare/tutor legal facin feina activa presencial i que ho puguin demostrar. Aquest criteri respon a la necessitat de conciliació en la vida familiar i laboral.
  3º- Ordre de pre-inscripció.
  4º- Que l’infant hi càpiga a un subgrup de la seva edat.

   

 • Àrea de Turisme continua amb  la campanya de promoció del municipi que fan a través de les xarxes socials. Recordau que se poden compartir totes les publicacions que es fan als  pefils: Fb:@pollenca.turisme, IG: pollenca_com, TW: Pollenca_com.

 

 • La Confraria de Pescadors de Pollença obren el punt de venda directe de peix. Aquesta setmana trobareu obert dilluns, dimecres i divendres de 16.30h a 18.30h, a l’entrada del cap del moll vell. Allà es podrà comprar peix variat pescat pels professionals locals. De moment només es podrà pagar en efectiu i s’hauran de respectar les mesures de seguretat, a l’interior del recinte és obligatori l’ús de la mascareta.

AGENDA CULTURAL

 • Divendres 19, CIRC A UNA PISTA.  JON-K. El pallasso que va trobar l’alegria i la va estotjar per compartir amb tots. per a majors de 5 anys. A les 19h a la plaça Miquel Caplloch
 • Divendres 19, Cententari naixament Miquel Bota Totxo: Taula Rodona “SOMNIS DE PESCADOR”. Protagonistes, records, expectatives. A les 20.30h a L’ESGLÈSIA DEL CONVENT!
 • Diumenge 21,  DIA INTERNACIONAL DE LA MÚSICA. Una oportunitat per poder gaudir de la música amb diferents propostes musicals. Als carrers i places de Pollença.

AUDITORI ALCÚDIA

 • Diumenge 21, en motiu del XXè Aniversari de l’Auditori d’Alcúdia i per celebrar el Dia Internacional de la Música, l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears oferirà un concert amb entrada gratuïta amb invitació. Aforament màxim: 150 persones. No t’oblidis de dur mascareta. Si reservau entrades per telèfon, les tendreu disponibles fins a dues hores abans de l’espectacle. A les 20:30h.

Afegir un comentari