Guardat a: Agenda ~ Publicat el 15/07/2013

Agenda del 15 al 21 de juliol

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’activitats culturals de Pollença, exposicions i sortejos de l’15 al 21 de juliol.

INFORMACIONS D’INTERÈS GENERAL

 • Ja es poden comprar les entrades del concert de Revolver que es farà dia 28 de Juliol al Claustre de Sant Domingo. Estan a la venda  a l’oficina de Turisme de Pollença. El preu únic és de 25 euros.
 • Voleu aconseguir un descompte de més de 50 euros en la taxa del fems? L’Empresa Municipal de Serveis ha posat en marxa una campanya per premiar els ciutadans que reciclen de forma habitual. És tracta d’adherir-se de forma voluntària a un programa d‘inspecció tècnica de reciclatge. Aquells que la passin podran obtenir un descompte del 50% de la taxa  en el rebut dels fems. Podeu trobar més informació i els impresos necessaris a l’EMSER, al carrer de Jesús 2, Tlf. 971534573.
 • Els Mercadets Nocturns de la Cala Sant Vicenç i el Port de Pollença es fan: a la Cala Sant Vicenç es fa al Mirador de Cala Barques tots els dimecres i divendres de 18h a 23h. I al Port de Pollença, els dimarts a la Plaça Miquel Capllonch i els dijous al Passeig Anglada Camarassa, els dos dies de les 19h a les 24h.
 • Fins el 30 d’agost, les Cases de Cala Murta tenen obertes les portes a tot el públic. Se poden visitar de dilluns a divendres de 10h a 15h. Podreu veure l’exposició de pintures de  l’Escola Pollencina i altres autors,  les cases, l’oratori, els jardins i el monument a Costa i Llobera. També es pot veure un vídeo sobre el paisatge i la poesia a Formentor.

AGENDA D’ACTIVITATS:

 • Dimarts 16 i dimecres 17, hi ha campanya de Donació de Sang a Pollença, al Centre Sanitari al C/Bisbe Desbach de 17.00 a 21.00h.
 • Dijous 18, Ruta del Tapeo al Port de Pollença, i Ruta de la Tapa a Pollença. I divendres al moll, Cocktail Friday.
 • Divendres 19, eleccions per als càrrecs del simulacre de Moros i Cristians. Poden anar a votar a FORA DEL CLAUSTRE DE SANT DOMINGO (Jardins Joan March) de les 18h a les 22.30h, tots els pollencins i residents nascuts fins el 1997. Recordau que és imprescindible dur el vostre DNI, carnet de conduir, o alguna altra acreditació amb fotografia.
 • Dissabte 20, inauguració a les 20.00h, de l’exposició de l’esglèsia del Convent. Aquest any a càrrec de l’artista Amparo Sard, amb el títol “Paisatge ombrívol”.
 • Dissabte 20, concert coral Stabat Mater de Karl Jenkings. Al Claustre de Sant Domingo a les 21.30h. Participen la Coral 7/17, Camerata Pollencina, i la Coral Filarmonia. Preu de l’entrada 5 euros a benefici de l’Associació Cultural Aprilis. Recordam que les entrades tan sols es podran comprar a la taquilla a partir de les 19h i no hi haurà entrades anticipades.
 •  Info Proxima Setmana: 27 juliol Concert de Capela al Claustre de Sant Domingo. L’organitza el Rotari Pollença i el preu és de 10€ a benefici de l’Obreria del Puig, AFAMA, ABAIMAR i Prodis. Avisam que hi ha entrades anticipades al Club Pollença.

EXPOSICIONS

 • La Fundació Rotger Villalonga convida a tothom a l’exposició “ORNAMENTS LITÚRGICS” , a l’Església de Monti-Sion. L’horari de visita dels dies feiners és d’11h a 13h i de 16h a 18h. Diumenges i festius d’11h a 13h.
 • Al Museu de Pollença,  hi trobareu la col.lecció permanent. Es pot visitar de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de 17.30h a  20.30h. Els diumenges i dilluns estarà tancat.
 • El Museu Dionís Bennàssar , al C/ Roca 14, anuncia que té un nou horari d’estiu: de dilluns a diumenge de 10,30h a 14h, de dilluns a divendres de 17h a 20h.
 • A l’Espai d’Art 32, exposició de Menéndez Rojas “Suspicious Mind”.  Dijous 18 inauguració de la col.lectiva “El vacío del aire”. A les 20.30h. Hi serà fins el 31 d’agost.
 • A la Galeria Maior, exposició d’Eulàlia Valldosera. Hi serà el juliol i agost.
 • A la Galeria Dionís Bennàssar, nova exposició de l’esculptor Joan Barrantes, amb el títol “Preludio”.  Hi serà fins el 8 d’agost.
 • A la Galeria Joan XXIII “Tot Marco”, del Port de Pollença, exposició col·letiva de Marc Jesus, Vicente Herrero i Sitges Febrer. Fins el 25 de juliol.
 • A la Galeria 8 Vuitulls, del Port de Pollença, mostra col·lectiva de David Campaner, David Martín, Jordi Coll, Pi Subirats, Ojocojo i Maria Huerga. I les creacions de Dolçament de Coloma Ferragut.

 

CONCURSOS I SORTEJOS:

 • Els dimecres tenim sorteig de Casa Mia! Durant la tertúlia de la gent gran,dimecres 31 en motiu de les festes de La Patrona, Casa MIA vol oferir doble sorteig als oients de Ràdio Pollença: un pastís de fruita fresca i a més a més  sortejarem també una botella de prosecco italià per  brindar per les festes!.  Per participar, només heu d’enviar el vostre nom complet i telèfon.
 • Dijous a partir de les 12h, tenim Sorteig Eu Serral. Us pot tocar un val de compra de 20 euros a la carnisseria. Per participar heu de contestar a la pregunta de la setmana: Qui va ser fer el primer pregó de festes de La Patrona ?
 • Tenim un nou sorteig a Ràdio Pollença, el centre VITAL SALUT BENESTAR vos dona l’oportunitat de guanyar setmanalment diferents tractaments per sentir-nos molt millor! Per començar, sortejarem una sessió de PRESSOTERÀPIA + infraroigs + plataforma vibratòria per setmana durant tot el mes d’agost. El sorteig el farem durant la tertúlia de dones, els dijous entre las 19h i les 20h. No vos perdeu aquesta oportunitat!
 • Durant el capvespre d’avui dijous dia 25 sortejarem 2 entrades per anar a veure l’obra Crisis666 del Grup de Teatre 12+1. Per participar ens heu d’enviar el nom complet i telefon de contacte
 • Divendres a la 13h feim el Sorteig de la La Birreria. Us pot tocar un pamboli amb dues canyes o dos refrescs. Per participar, només heu d’enviar el vostre nom complet i telèfon.
 • Has escoltat l’espai de sexualitat, SexPensam, presentat per Maria Cifre? Segur que sí! Doncs ara te convidam a participar en un sorteig molt especial. Si ens deixes la teva opinió sobre el programa, ens escrius donar-nos alguna suggerència o per fer-nos qualsevol pregunta, entraràs en el sorteig d’un sopar per a dues persones a la pizzeria Il Angelo, del Port de Pollença, que farem a final de temporada. Així de fàcil!

Us podeu apuntar al nostre mail a radio@ajpollenca.net o bé al nostre telèfon 971 53 54 55. Vos esperam!

Per seguir informats sobre l’Agenda de Ràdio Pollença, podeu consultar la nostra web www.radiopollença.net o fer-vos amics de la nostra pàgina de Facebook!

Per participar, només heu d’enviar el vostre nom complet i telèfon.

Afegir un comentari