Guardat a: Agenda ~ Publicat el 17/08/2020

Agenda del 17 al 23 d’agost

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals de Pollença del 17 al 23 d’agost:

(Fes click aquí per a consultar l’agenda completa d’agost)

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’àrea de mercats informa que el mercat nocturn d’enguany s’ha vist modificat per motius del COVID-19, i ha quedat de la següent manera: Dimarts i divendres al Passeig Anglada Camarassa de les 19.00 a 24.00 h. Dijous a Plaça Miquel Capllonch de les 19.00 a 24.00 h.
 • L’Ajuntament informa de la Convocatòria de subvencions de la Conselleria en col·laboració de l’Ajuntament de Pollença per a famílies amb nins i nines de entre 3 i 16 anys inscrits a activitats esportives de lleure d’estiu del 2020. Fins al 10 de setembre.
  Podreu consultar tota la informació a la web de l’ajuntament www.ajpollenca.net i a la web del Consell de Mallorca https://seu.conselldemallorca.net/ca/fitxa?key=52753
  Per a més informació consultau amb l’Àrea d’Esports en horari de matí al 971533990 o a esports@ajpollenca.net
 • Recordau que ja està disponible Artestiu, el taller d’art per als petits artistes durant l’estiu. És durant  juliol i agost i l’horari és de dilluns a dimecres de 10.00h a 12.00 hores (per a nens d’entre 5 i 7 anys) i de dimarts a dijous també de 10.00 a 12.00 hores (de 8 a 12 anys). Les places són limitades fins a 15 nins i nines. Es realitza al Club Pollença, els socis ténen un 20% de descompte. Per a més informació: artestiu19@gmail.com, pel seu Facebook o via Whatsapp al 635047607.
 • Servei Lingüístic de l’Ajuntament informa de les subvencions  a les empreses que utilitzen el català com a llengua habitual. L’objecte de la subvenció és aconseguir que la retolació comercial, les cartes dels bars i dels restaurants, els documents administratius de les empreses i les activitats publicitàries d’ús habitual estiguin escrites en llengua catalana.
 • Les Biblioteques de Pollença i Port de Pollença estan obertes en el seu horari habitual per a retorn i préstec de llibres, i han reobert per a la consulta en sala.
 • Àrea d’Esports anuncia que a partir de dimarts 18 d’agost apliquen la nova restricció per evitar la propagació de la covid-19. Per això, s’anul·len tots els esports de grup en què no es pugui mantenir la distància de seguretat. A més, queden anul·lades totes les reserves per jugar a futbol i futbol sala a les instal·lacions de Pollença i del Moll fins a nou avís.
 • Àrea de Turisme continua amb  la campanya de promoció del municipi que fan a través de les xarxes socials. Recordau que se poden compartir totes les publicacions que es fan als  pefils: Fb:@pollenca.turisme, IG: pollenca_com, TW: Pollenca_com.
 • Si necessites ajuda per tramitar la renta mínima vital,  fer tràmits, que t’ajudin a fer la compra, a cuidar els teus fills, la XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA et dona una mà. Contacte: 871 73 53 26 o correu: suportmutupm@gmail.com.
 • La Confraria de Pescadors de Pollença obren el punt de venda directe de peix. Allà es podrà comprar peix variat pescat pels professionals locals. Aquesta setmana estarà obert amb l’horari habitual: dilluns, dimecres i divendres de 17H a 18.30H. De moment només es podrà pagar en efectiu i s’hauran de respectar les mesures de seguretat, a l’interior del recinte és obligatori l’ús de la mascareta.

FESTIVAL DE POLLENÇA

 • Podeu adquirir entrades pel Festival de Pollença a través de l’oficina i de la plana web festivalpollenca.com. L’horari de l’oficina és dimarts, dijous i dissabte de 10 a 13.30H i dijous de 16.30 a 19H. Per comprar entrades el mateix dia del concert l’horari és de 20.30 a 22H a la mateixa oficina.
 • Ràdio Pollença sorteja una entrada doble per a cada concert del Festival de Pollença. Enviau el vostre nom complet i un telèfon de contacte a radio@ajpollenca.net o telefonau al 971535455. El sorteig serà els dimarts entre les 10h i les 11h.
  • Quart concert del Festival de Pollença, de Valentina Nafornita (soprano) i Yoan Hereau (piano). Recital d’àries d’òpera. Dia 22, a les 22 hores al Claustre de Sant Domingo.

AGENDA CULTURAL

 • Dimecres 19CONCERTS DESCONFINATS, petits concerts: a Pollença al Monument amb Jive Jam; a la Plaça Vella amb Disaster Duo; a la Plaça dels Seglars amb Marta Ferrer.. Al Port de Pollença davant l’hotel 6 Pins, amb Julie i Pep Toni. A la Cala Sant Vicenç a Cala Barques amb Llorenç Mas.  De les 20 a les 22H.
 • Divendres 21CONCERTS DESCONFINATS, a Pollença al Pàrking de ca les Munnares amb The Machins; a la Plaça de l’Almoïna amb Arnaud Bazh. Al Port de Pollença a la Plaça del Moll amb Dani i Joana. De les 20 a les 22H.

EXPOSICIONS:

 • Exposició “RAONS HUMANES” de Joan Bennàssar, a l’església del Convent de Sant Domingo. Horari: obert cada dia de 10.30 a 13.30h i de 18 a 21h
 • Exposició d’escultura i pintura: Harmonía, a càrrec de Rachid Amkhaou (pintura) i Abdel Flitti (escultura). Al local social de l’Associació de Veïns i Veïnes del Port del Pollença. Disponible fins el 21 d’agost. Horari: de 18 a 20H.
 • Exposició de fotografia de Guillem Bestard a la Sala d’Actes del Port de Pollença.
 • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
 • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
 • Blue Note, exposició col·lectiva a la Galeria Dionís Bennàsar.
 • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari