Guardat a: Agenda ~ Publicat el 19/06/2017

Agenda del 19 al 25 de juny

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals, exposicions de Pollença del 19 al 25 de juny:

AJUNTAMENT DE POLLENÇA:

 • L’Institut municipal de Ràdio Pollença convoca una beca per a la realització de pràctiques de periodisme, producció i locució a Ràdio Pollença per a l’estiu. Està adreçada a joves estudiants de Batxillerat, o mòduls de FP de 2on cicle relacionats amb el lloc de treball. Es poden presentar sol·licituds de fins dia 26 de juny, a l’Ajuntament de Pollença de dilluns a divendres de 9h a 14h. Les proves de selecció seran dia 29 de juny en horari de matí. Podeu consultar les bases a la web de la Ràdio i a la web de l’Ajuntament.
 • Àrea de Medi Ambient convoca  5 beques de pràctiques formatives  per a l’estiu 2017 (3 per estudis universitaris o equivalents i 2 per estudis de mòduls formatius o pre-universitaris). El termini de presentació de sol·licituds acaba dia 6 de juliol de 2017 al registre de l’Ajuntament.  La data d’examen serà dia 10 de juliol . L’Inici de les beques serà dia 12 de juliol.
 • L’Escola de música de Pollença informa  que el període de matrícula pels alumnes nous serà del 14 al 22 de juny. El 19 la secretaria estirà tancada. Els dies 20, 21 i 22 la secretaria de l’escola de música és transitada a can Llobera.
 • Dia 2 de juliol, a les 20.30h, es durà a terme el sorteig de la Dama dels Cossiers, al terrat del Club Pollença.
 • Des de l’àrea d’esports cerquen voluntaris per a la V Cursa Marinera pel dissabte 8 de juliol. Si estau interessats podeu posar-vos en contacte al facebook de l’Àrea d’esports, enviant un correu a av.eumoll@gmail.com o al telèfon 628 095 055.
 • L’Àrea de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Pollença convoca els Premis Pollença de Literatura 2017 (VIII Premi Pollença de Narrativa i VII Premi Pollença de Poesia). Pel que fa a l’import econòmic dels premis, el Premi Pollença de Narrativa té una dotació de 5.000€ i el Premi Pollença de Poesia està dotat en 2.500€. El termini d’admissió de les obres acabarà dia 9 d’agost de 2017. Les bases es poden consultar al nostre web, www.radiopollença.net.
 • Està obert el termini per  tramitar les Subvencions per a la rehabilitació i restauració de façanes, eliminació de barreres arquitectòniques i millora de l’eficiència energètica dels edificis. Les sol·licituds per a aquestes ajudes econòmiques podran ser presentades fins al 30 de setembre de l’any 2017 o fins que s’exhaureixi la dotació econòmica. Es poden consultar les bases al web de l’Ajuntament.
 • La biblioteca municipal informa del taller d’estiu; decoració de la sala infantil de la biblioteca de Can Llobera. Dijous 29 de juny a les 18h per a nins a partir de 5 anys. Inscripcions fins el 28 de juny a la biblioteca o al facebook.

 

ALTRES ENTITATS:

 • La fundació Banc de Sang ens informa de la propera donació de sang al nostre municipi.  Al Port de Pollença, a l’Associació de Veïns al C/Mestral 15. Dilluns 19 de juny de 2017 de 18.00 a 21.30 hores
 • El Club Pollença:
  • ha organitzat, per segon any consecutiu,  un Festival de Curtmetratges per a joves fins a 18 anys. Al II Curtclub hi poden participar totes les persones nascudes després del 1999, individualment o en grup. La durada màxima del curt ha de ser de 10 minuts. El tema i el gènere són lliures. Si el treball no està en català o castellà, s’haurà de subtitular. S’ha d’entregar a la consergeria del Club fins el 30 de juny, en memòria USB, acompanyat d’un sobre tancat amb el nom, DNI, telèfon, direcció i mail . El lliurament de premis serà dia 12 de juliol, que es projectaran els curts guanyadors i es farà una festa.  Els premis estan dividits en dues categories, la 1ª (nascuts a partir del 2003): 150€ el guanyador i un sopar o dinar pel finalista; i la 2ª (nascuts entre 1999 i 2002): 300€ pel guanyador i dinar o sopar pel finalista.
  • La festa del soci 2017 serà el dissabte 1 de juliol a partir de les 20.30h. Podeu adquirir els tiquets pel sopar al Club Pollença fins dia 28 de juny. Imprescindible el carnet de soci.
 • L’Associació de persones majors de Sa Nostra organitza: una excursió a Cabrera que inclou el vaixell des de la Colònia de Sant Jordi i l’autocar. El preu és de 36€. Serà el dijous 29 de juny amb sortida a les 8.45h
 • El personal sanitari del Centre de Salud de Pollença posa en marxa la campanya Ruta saludable. Es tracta de caminades en grup que es duran a terme cada dimecres a les 10h. Punt de trobada, al mateix PAC.
 • Des del Centre ZENDO ens informen que cada dimecres fan sessions gratuïtes per conèixer el Reiki a les 16.30h i cada diumenge fan trobades de meditació en silenci a les 19h. Tot això el seu local al C/ Sant Jordi, 19 de Pollença.
 • Ies Guillem Cifre de Colonya organitza la cursa solidària, corr per al món, dimarts 20 de juny a les 19h. Us podeu inscriure al pati del centre de 10.45h a 11.15h o una hora abans d’iniciar la cursa. Opció de 800m o 1’5km. El preu és de 3€. Després hi haurà sopar solidari i rifa. Es poden fer aportacions econòmiques sense córrer i la recaptació va destinada a Pollença Solidària i dentistes sobre rodes.
 • IES ALCUDIA informa que fins al 30 de juny es poden presentar les sol·licituds d’admissió als Cicles Formatius tant de grau Mitjà com de grau Superior en modalitat presencial i DUAL (opció  que inclou un contracte de feina, s’obté així una remuneració pel treball i al mateix temps s’ adquireixen els coneixements, habilitats, actituds i eines fonamentals per exercir-ho).
  Per a més informació podeu dirigir-vos al mateix IES Alcúdia (enfront de la piscina municipal), telefonar al 971 54 86 00 o mitjançant el facebook (hostelería turismo Alcúdia).
 • El Club Rotary  organitza un Concert solidari pel dia 23 de juny al Botel Alcudiamar a les 21h. La recaudació va directament a Aspanob, l’associació de lluita dels nins amb càncer i l’iniciativa va sorgir per a  ajudar a Netheb, la nina de 9 anys de l’escola Miquel Costa i Llobera. El preu és de 15€ i hi actuarà l’orquestra de cambra de Mallorca. Hi ha una fila zero per qui vulgui fer un ingrés al compte bancari que trobareu al cartell.

 

AGENDA:

 • Dimecres 21,  Concert dels alumnes de fi de grau elemental de l’escola de música a les 20h a Can Llobera. Activitat gratuïta.
 • Divendres 23, Classe de Yoga Nidra, meditació guiada. A les 19.30h al centre Zendo de Pollença al carrer Sant Jordi, 19. Sessió gratuïta.

 

EXPOSICIONS:

 • Galeria Espai d’Art 32, exposició de pintura i escultura de l’artista Carles Fabregat, amb el títol Rostres i Ombres.
 • Galeria Dionís Bennàssar,  Nilosueñes, una exposició de la pollencina Aina Cifre. Fins dia 22 de juny. El dissabte 24 de juny s’inaugura Dionís Bennàssar “Erotisme, bruixes i llegendes”
 • Museu Dionís Bennàssar. Podeu visitar-lo de dimarts a divendres de 10h a 15h i els dissabtes i diumenges de 10h a 14h.
 • Maior, trobam l’exposició d’Olimpia Velasco.
 • A Ca’n Dionis, s’hi exposa obra de Toni Mandilego, i ara hi ha una exposició de la pintora Brigitte E. Dengler..
 • Generación Cactus exposa al Club Pollença. Són vuit alumnes de 2on de batxillerat de l’IES Guillem Cifre de Colonya, de l’assignatura de dibuix artístic. Exposen Toni Carbonell, Ana Castaño, Kaiwen Zhang, Pili Afanador, Nicolas Baert, Nicolás Bonnín, Maria Àngels Fuster i Olivia Szlachta.

 

 

Afegir un comentari