Guardat a: Agenda ~ Publicat el 21/09/2020

Agenda del 21 al 27 de setembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals de Pollença del 21  al 27 de setembre:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • El Centre de Turisme Ornitològic de la Gola informa que els horaris dels mesos de setembre i octubre  és de dilluns a divendres de 9 a 16h.
  També els podeu trobar a Facebook (@ctolagola), Twitter (@lagola_info) i informació sobre el Centre i el Parc a la web www.ctolagola.com.
 • L’àrea de mercats informa que  finals de setembre acaba el mercat nocturn del Port de Pollença. Recordam horaris:  Dimarts i divendres al Passeig Anglada Camarassa de les 19.00 a 24.00 h. Dijous a Plaça Miquel Capllonch de les 19.00 a 24.00 h.
 • Àrea d’Esports anuncia que s’apliquen la nova restricció per evitar la propagació de la covid-19. Per això, s’anul·len tots els esports de grup en què no es pugui mantenir la distància de seguretat. Recorden  que per utilitzar les pistes (futbol, bàsquet, atletisme, tennis, pàdel i piscines) és necessari fer cita prèvia i complir amb les mesures de sanitat establertes. I si  qualque grupet petit (3 o 4 pax) de nins o nines volen anar a jugar al camp de futbol, bàsquet o altre esport, ho poden fer sempre i quan  ho comuniquin i no s’ajuntin amb altres grups per tal d’evitar riscs innecessaris.
 • Àrea de Turisme continua amb  la campanya de promoció del municipi que fan a través de les xarxes socials. Recordau que se poden compartir totes les publicacions que es fan als  pefils: Fb:@pollenca.turisme, IG: pollenca_com, TW: Pollenca_com.
 • La Confraria de Pescadors de Pollença canvien l’horari del punt de venda directe de peix. Aquesta setmana el punt de venda de peix estarà obert dilluns, dimecres i divendres, de 17:00 a 18’30h.
 • Matrícula per l’Aula d’Adults (oferta formativa 2020/2021). Per als alumnes de cursos anteriors fins dimarts 15 de setembre i alumnes nous del 16 al 25 de setembre. Al Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Polença. Es pot fer a través de www.ajpollenca.net. L’inici del curs és dia 1 d’octubre.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites
 • L’aplicació RADAR COVID et permet saber si has estat exposat/da fins i tot si no coneixes a la persona infectada que has tengut aprop. No recull cap dada personal, de geolocalització ni de GPS, per tant l’app no pot determinar la teva identitat ni saber amb les persones que has estat. El funcionament és molt senzill, et descarregaues l’aplicació, actives el teu Bluetooth i podrà visualitzar el teu grau d’exposició al coronavirus.

 

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • EMSER informa de la  Convocatòria concurs oposició per a la provisió d’una borsa de contractació per cobrir jubilacions parcials, vacants eventuals i interines al servei de R.S.U. d’EMSER 2002 en la categoria de peó.
 • L’àrea d’Educació informa que, s’està treballant per poder posar a l’abast de les famílies del municipi, unes ajudes econòmiques adreçades a l’adquisició de llibres de text, material escolar i material informàtic per al curs 2020-2021. Per a poder sol·licitar aquestes ajudes, serà necessari que les famílies presentin factura de tot el que hauran adquirit i, a més a més, és molt important que, aquestes factures estiguin totes i cada una d’elles, amb el  nom de la mateixa persona, ja sigui de l’alumne/a, el pare, la mare i/ o el tutor/a legal, però i això és molt important, totes amb el mateix nom.

Podreu consultar tota la informació sobre aquestes convocatòries a la web de l’ajuntament www.ajpollenca.net

 

ENTITATS

 • Aquests dies a Pollença hi ha molta gent que està fent quarentena, ja sigui perquè està afectada per COVID o perquè li han fet les proves i espera resultats. Si necessitau ajuda per anar a comprar, acompanyament telefònic o psicològic o altres necessitats, posau-vos en contacte amb la XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA al 871 73 53 26 o correu: suportmutupm@gmail.com, ells et donaran una mà.
  A més si teniu garroves que no collireu i voleu ajudar a les famílies necesitades de Pollença, la XARXA DE SUPORT MUTU s’encarregarà de venir a recollir-les i així donar feina a persones del nostre poble. Contacta amb ells al telèfon 666703342.
 • AFAMA ha tret unes bossetes per a guardar les mascaretes. Están fetes de cotó i el més important, fetes pels propis usuaris. Ja podeu comprar la vostra bosseta solidària a AFAMA, Can Xumet , Optica Bellavista. Siroco i Perelló Mobles a Pollença, i a Traç Digital, Herboristeria Murta i Cloe al Port de Pollença. Per 5€!
 • Undermoll coordina una campanya de recollida d’aliments a benefici del Centre de Distribució d’ Aliments del Port de Pollença.  Serà el dissabte 26 de 10a 14h a l’Eroski Centre del Port de Pollença, a la rotonda de l’Avió, i diumenge 27 de 10 a 14h a l’Eroski del Polígon.
 • Fundació Cors Oberts,  organitza un Mercadet Solidari al Pati dels Sagrats Cors. Será Dissabte 26 de 10.00h a 18.00h. Si voleu col·laborara podeu dur roba, sabates…A més, han posat dies de lliurament on hi haurà persones que us poden ajudar a descarregar el material que doneu. Dilluns i dijous de 9.00h a 12.00h / Dimecres i divendres 17.00h a 20.00h.
 • L’Associació de Persones Majors de Pollença informa  que tenen loteria de Nadal. els socis la poden anar a recollir tots els dimarts matí de 10.00h a 11.00h. Per a més informació podeu telefonar al 686 70 15 85 .

AGENDA CULTURAL

 • Diumenge 27, BTHVN Festival 2020, amb MÚSICA DE CAMBRA: Zuzanna Sosnowska, violoncel, José M. Álvarez Losada, violí, Andreu Riera, piano, Magí Garcías, piano. De les 19 a les 20.30h al Claustre de Sant Domingo. Entrades a www.bthvnmallorca2020.com o a taquilla 1 hora abans de l’inici del concert al Claustre de Sant Domingo. Sortejam 1 entrada doble! Podeu telefonar al 971535455 o escriure’ns a radio@ajpollenca.net.
 • Diumenge 27, BTHVN Institucions Musicals i Beethoven . Una taula rodona sobre la importància de Beethoven a les institucions musicals mallorquines. A les 17.30h als Jardins Joan March.
 • Diumenge 27, 22è Festival Internacional de Teresetes: HAI , LA PESCADORA DE SOMNIS. A les 19.00h a la Plaça Miquel Capllonch.
 • Dissabte 3 d’octubre, el P.N. S’ALBUFERA organitza l’activitat La vida dels flamencs. Dia mundial de les aus. Lloc de trobada: centre d’informació del parc. Horari: de 9:30 a 11:30h i de 12:00 a 14:00h . No queden plaçes per a l’activitat, però si vos voleu apuntar a la llista d’espera ho podeu fer a parc.albufera2@gmail.com. Telèfon d’informació: 609 60 22 39 (de 9h a 15h.)

 

EXPOSICIONS:

  • Exposició “RAONS HUMANES” de Joan Bennàssar, a l’església del Convent de Sant Domingo. Horari: obert cada dia de 10.30 a 13.30h i de 18 a 21h.
  • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
  • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
  • Blue Note, exposició col·lectiva a la Galeria Dionís Bennàsar.
  • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari