Guardat a: Agenda ~ Publicat el 22/06/2020

Agenda del 22 al 28 de juny

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals de Pollença de 122 al 28 de juny:

(Fes click aquí per a consultar l’agenda completa de juny)

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • CANVIS MERCAT: Segons instruccions rebudes per part del Ministeri de Sanidad en la Fase 3 es permetra que els mercadets es tornin a montar amb la limitació a la meitat dels llocs habituals, limitant l’afluència de clients, de manera que s’asseguri que es manté la distància social de dos metres. Per això el departament de mercats divideix els mercats en dos. Una semana hi haurà venedors que vendrán el MERCAT A i l’altra semana els altres vendrán al MERCAT B. Els productes agroalimentaris podrán assistir-hi cada setmana. Les noves ubicacions serán les següents:
  • AGROALIMENTARI: a Via Pollentia, c/ Alcudia i c/ Pius XI.
  • ARTESANIA: a c/ Alcudia i Plaça Major
  • FLORS I PLANTES: a la part de baix de la Plaça Major.
  • BIJUTERIA, TEXTIL MARROQUINERIA I ALTRES: Plaça Ca les Munnares.
 • L’Ajuntament ha publicat la convocatòria de:
  • concurs-oposició per a la creació d’una borsa de cuiners/es per a la Residència Social de Santo Domingo, personal laboral temporal. El termini per presentar les instàncies fins dia 22 de juny de 2020. Trobareu les bases completes a la web de l’Ajuntament a l’apartat exposició pública/oposicions.
  • Procediment selectiu per la contractació 1 treballador/a social, per cobrir baixa per maternitat. El termini per presentar sol·licituds per participar-hi és de dia 19 de juny a 3 de juliol ambdos inclosos. Els requisits figuren a les bases publicades a la web municipal. Podeu consultar les bases especifiques publicades al següent enllaç: https://www.ajpollenca.net/sites/default/files/documents/edicte_treballadora_social.pdf
  • Procediment selectiu per la contractació  1 tècnic/a locutor de ràdio, per cobrir baixa per maternitat. El termini per presentar sol·licituds per participar-hi és de dia 19 de juny a 3 de juliol ambdos inclosos. Els requisits figuren a les bases publicades a la web municipal. Podeu consultar les bases especifiques publicades al següent enllaç: https://www.ajpollenca.net/sites/default/files/documents/edicte_locutor_radio.pdf

 

 • Reobertura de les activitats “Centres Oberts”: de 17h a 19.45h; grup màxim de 10 joves; activitats per hores. Activitats dirigides. Aforament limitat (CEIP Miquel Capllonch i CEIP Joan Mas).
 • Obert el termini per sol·licitar les ajudes de lloguer 2020 del Pla estatal d’habitatge 2018-2021.  Si s’acredita impossibilitat de presentació telemàtica, pot sol·licitar cita prèvia: 900 780 000. Fins el 31 de juliol de 2020.
 • L’Àrea de Normalització Lingüística convoca els Premis Pollença de Literatura 2020 de Narrativa i Poesia, amb premis de 5000 i 2500 euros respectivament. Els originals només es podran presentar per correu electrònic a l’adreça del Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Pollença serveiling@ajpollenca.net en format PDF. El termini d’admissió de les obres acabarà dia 7 de agost de 2020.
 • Servei Lingüístic de l’Ajuntament informa de les subvencions  a les empreses que utilitzen el català com a llengua habitual. L’objecte de la subvenció és aconseguir que la retolació comercial, les cartes dels bars i dels restaurants, els documents administratius de les empreses i les activitats publicitàries d’ús habitual estiguin escrites en llengua catalana.
 • Les Biblioteques de Pollença i Port de Pollença estan obertes en el seu horari habitual per a retorn i préstec de llibres, i han reobert per a la consulta en sala. Per a demanar un llibre cal emplenar un formulari de préstec que trobareu a la seva web (més informació aquí)
 • Àrea d’Esports recorda que estan obertes part de les instal·lacions: de tennis i pista d’atletisme de Pollença i tennis i pàdel del Port de Pollença; així com també la resta d’instal.lacions exteriors per a l’esport individual. Això sí, cal fer reserva prèvia, respectar els torns i les mesures de seguretat. I a partir d’avui s’obri la piscina descoberta de Pollença. L’horari és de dilluns a divendres de 9 a 20h, dissabtes 10-19h. S’ha de sol·licitar cota prèvia 672603001 whatsapp i/o al 971533990. L’entrada és pel camí del cementeri.
 • Àrea d’Esports ha obert el formulari per fer pre-inscripció de les ACTIVITATS D’ESTADES D’ESTIU, per valorar les necessitats que té el municipi pel que fa a la participació dels infants nats en els anys compresos entre el 2008 i el 2016 en activitats esportives d’estiu, atesa la situació viscuda amb motiu de la COVID-19. Per poder gestionar les necessitats reals, hauríem de saber si estau interessats en dur-hi els vostres fills i filles durant els mesos de juliol i agost. La introducció de les dades en aquest formulari no implica una inscripció, és de caràcter informatiu. L’ordre dels criteris en que es realitzaran les inscripcions seran els següents:

  1º- Empadronats al municipi de Pollença a dia 1 de gener del 2020.
  2º- Que els pares, pare/mare/tutor legal facin feina activa presencial i que ho puguin demostrar. Aquest criteri respon a la necessitat de conciliació en la vida familiar i laboral.
  3º- Ordre de pre-inscripció.
  4º- Que l’infant hi càpiga a un subgrup de la seva edat.

   

 • Àrea de Turisme continua amb  la campanya de promoció del municipi que fan a través de les xarxes socials. Recordau que se poden compartir totes les publicacions que es fan als  pefils: Fb:@pollenca.turisme, IG: pollenca_com, TW: Pollenca_com.

 

 • Dia 30 de juny a les 17:30h l’àrea de joventut juntament amb l’àrea de participació ciutadana organitzen una segona trobada amb el jovent del poble de Pollença en el marc de l’anomenada Assemblea per a joves. La trobada, que es farà per mitjans digitals, té l‘objectiu de consensuar i treballar de forma col·laborativa amb les propostes culturals i d’oci, dirigides al jovent, que es portaran a terme aquest estiu. En primer lloc, es farà una devolució de les idees recollides a una enquesta que s’ha emès entre el jovent, amb la intenció de demanar la opinió sobre les propostes que l’Ajuntament podria realitzar aquest estiu. En segon lloc, es faran les votacions per prioritzar, d’entre totes, tres propostes concretes. Finalment, es plantejarà un mètode de treball per definir-les millor, planificar la seva organització i execució. Es tractarà que el jovent no només es limiti a proposar, sinó que sigui part activa del disseny, planificació i organització de l’esdeveniment per així, afavorir la seva implicació en el municipi. Per qüestions de logística, serà necessària la inscripció de les persones participants al correu de l’Àrea de Joventut uepjove@ajpollenca.net Si encara no heu participat dins l’enquesta hi podeu accedir entrant dins aquest link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNjQqyFSaaGr3LC4YKdC1pJLeVbhNulCzPi_5GuROYAin9Jg/viewform?fbclid=IwAR2L9Rl-rEmRfCsXKXdZ1TSmu1LaPLf3bZLhfFc9TL-3B7d-Mr9wF6-iFAg

 

 • La Confraria de Pescadors de Pollença obren el punt de venda directe de peix. Aquesta setmana trobareu obert dilluns, dimecres i divendres de 16.30h a 18.30h, a l’entrada del cap del moll vell. Allà es podrà comprar peix variat pescat pels professionals locals. De moment només es podrà pagar en efectiu i s’hauran de respectar les mesures de seguretat, a l’interior del recinte és obligatori l’ús de la mascareta.

AGENDA CULTURAL

 • Dilluns 22, contacontes “Endevina com t’estimo”. A les 17.30h, a can Llobera. S’han d’apuntar previament.
 • Divendres 26, presentació del llibre “ENZO.Salida del Espacio del Tiempo”, d’Antònia Ferrer Vila. La presentació anirà a càrrec de l’escriptor i editor Guillem Rosselló.
 • Divendres 26, presentació del llibre  “REIS DEL MÓN”, de Sebastià Alzamora. A les 20.30h a la Plaça Vella. SUSPES!
 • Dissabte 27, conferència i concert al Claustre. Entrades: euroclassics.es
  • A les 19:30h, Conferència a càrrec de Sebastià Alzamora: “SI JO EM DIGUÉS SCHUBERT I TU FOSSIS MOLINERA”, al voltants de la poesia i literatura de Wilhelm Müller
  • A les 20h, concert “LA BELLA MOLINERA”, de Franz Schubert, amb el tenor José Manuel Sánchez i Francesc Blanco al piano.

Afegir un comentari