Guardat a: Agenda ~ Publicat el 24/08/2020

Agenda del 24 al 30 d’agost

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals de Pollença del 24 al 30 d’agost:

(Fes click aquí per a consultar l’agenda completa d’agost)

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’àrea de mercats informa que el mercat nocturn d’enguany s’ha vist modificat per motius del COVID-19, i ha quedat de la següent manera: Dimarts i divendres al Passeig Anglada Camarassa de les 19.00 a 24.00 h. Dijous a Plaça Miquel Capllonch de les 19.00 a 24.00 h.
 • L’Ajuntament informa de la Convocatòria de subvencions de la Conselleria en col·laboració de l’Ajuntament de Pollença per a famílies amb nins i nines de entre 3 i 16 anys inscrits a activitats esportives de lleure d’estiu del 2020. Fins al 10 de setembre.
  Podreu consultar tota la informació a la web de l’ajuntament www.ajpollenca.net i a la web del Consell de Mallorca https://seu.conselldemallorca.net/ca/fitxa?key=52753
  Per a més informació consultau amb l’Àrea d’Esports en horari de matí al 971533990 o a esports@ajpollenca.net
 • Recordau que encara està disponible Artestiu, el taller d’art per als petits artistes durant l’estiu. Ja només queda aquesta darrera setmana d’agost, l’horari és de dilluns a dimecres de 10.00h a 12.00 hores (per a nens d’entre 5 i 7 anys) i de dimarts a dijous també de 10.00 a 12.00 hores (de 8 a 12 anys). Les places són limitades fins a 15 nins i nines. Es realitza al Club Pollença, els socis ténen un 20% de descompte. Per a més informació: artestiu19@gmail.com, pel seu Facebook o via Whatsapp al 635047607.
 • Servei Lingüístic de l’Ajuntament informa de les subvencions  a les empreses que utilitzen el català com a llengua habitual. L’objecte de la subvenció és aconseguir que la retolació comercial, les cartes dels bars i dels restaurants, els documents administratius de les empreses i les activitats publicitàries d’ús habitual estiguin escrites en llengua catalana.
 • Les Biblioteques de Pollença i Port de Pollença estan obertes en el seu horari habitual per a retorn i préstec de llibres, i han reobert per a la consulta en sala.
 • Àrea d’Esports anuncia que s’apliquen la nova restricció per evitar la propagació de la covid-19. Per això, s’anul·len tots els esports de grup en què no es pugui mantenir la distància de seguretat. A més, queden anul·lades totes les reserves per jugar a futbol i futbol sala a les instal·lacions de Pollença i del Moll fins a nou avís.
 • Àrea de Turisme continua amb  la campanya de promoció del municipi que fan a través de les xarxes socials. Recordau que se poden compartir totes les publicacions que es fan als  pefils: Fb:@pollenca.turisme, IG: pollenca_com, TW: Pollenca_com.
 • Aquests dies a Pollença hi ha molta gent que està fent quarentena, ja sigui perquè està afectada per COVID o perquè li han fet les proves i espera resultats. Si necessitau ajuda per anar a comprar, acompanyament telefònic o psicològic o altres necessitats, posau-vos en contacte amb la XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA al 871 73 53 26 o correu: suportmutupm@gmail.com, ells et donaran una mà.
 • La Confraria de Pescadors de Pollença obren el punt de venda directe de peix. Allà es podrà comprar peix variat pescat pels professionals locals. Aquesta setmana estarà obert amb l’horari habitual: dilluns, dimecres i divendres de 17H a 18.30H. De moment només es podrà pagar en efectiu i s’hauran de respectar les mesures de seguretat, a l’interior del recinte és obligatori l’ús de la mascareta.
 • L’escola de música de Pollença obri un període de matrícula per a alumnes nous. Us podeu apuntar de l’1 al 4 de setembre. Es pot fer matrícula en línia a la seva web www.ajpollenca.net. La recollida de documents és de 10h a 13.30h a la secretaria de l’escola. L’inici del curs de dia 1 d’octubre.

FESTIVAL DE POLLENÇA

 • Podeu adquirir entrades pel Festival de Pollença a través de l’oficina i de la plana web festivalpollenca.com. L’horari de l’oficina és dimarts, dijous i dissabte de 10 a 13.30H i dijous de 16.30 a 19H. Per comprar entrades el mateix dia del concert l’horari és de 20.30 a 22H a la mateixa oficina.
 • Ràdio Pollença sorteja una entrada doble per a cada concert del Festival de Pollença. Enviau el vostre nom complet i un telèfon de contacte a radio@ajpollenca.net o telefonau al 971535455. El sorteig serà els dimarts entre les 10h i les 11h.
   • Cinquè concert del Festival de Pollença, del quartet de corda IL GIARDINO ARMONICO amb Giovanni Antonini, director de Venezia. Concert i sonata de càmera. Dia 29, a les 22 hores al Claustre de Sant Domingo.

AGENDA CULTURAL

 • Dimecres 26CONCERTS DESCONFINATS, petits concerts: a Pollença a la Plaça de l’Almoïna amb Julie i Pep Toni; a la Plaça de ca les Munnares amb Jive Jam. Al Port de Pollença al cap del Moll amb Jah Bless i a la Cala Sant Vicenç a cala Barques amb Disaster Duo.  De les 20 a les 22H.
 • Dijous 27, concert de The Swing Cats. Al Claustre de Sant Domingo (CANVI D’UBICACIÓ!) a les 21H. És gratuït. Les entrades es poden aconseguir a través de fonart.com, ticketib.com o a l’oficina de turisme de Pollença.
 • Divendres 28CONCERTS DESCONFINATS, a Pollença a la Plaça dels Seglars amb The Machins; a la Plaça Major amb Dani i Joana. Al Port de Pollença a la Plaça del Moll amb Marta Ferrer i davant l’Hotel 6 Pins amb De Chamba Nai. A la Cala Sant Vicenç a Cala Molins amb Jaume Mas. De les 20 a les 22H.
 • Divendres 28, Naufragi Grec. Al Claustre De Sant Domingo (CANVI D’UBICACIÓ!) a partir de les 19H. És gratuït i no se necessita entrada.
 • Dissabte 29, espectacle de circ sota el títol de “Espera” de la companyia EIA. Una combinació de llenguatge acrobàtic i rituals populars. Per a majors de 6 anys. A la Plaça Miquell Capllonch del Port de Pollença a les 19H.

EXPOSICIONS:

 • Exposició “RAONS HUMANES” de Joan Bennàssar, a l’església del Convent de Sant Domingo. Horari: obert cada dia de 10.30 a 13.30h i de 18 a 21h.
 • Exposició de fotografia de Guillem Bestard a la Sala d’Actes del Port de Pollença.
 • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
 • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
 • Blue Note, exposició col·lectiva a la Galeria Dionís Bennàsar.
 • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari