Guardat a: Agenda ~ Publicat el 24/06/2013

Agenda del 24 al 30 de juny.

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’activitats culturals de Pollença, exposicions i sortejos del 24 al 30 de juny.

INFORMACIONS D’INTERÈS GENERAL

 • Voleu aconseguir un descompte de més de 50 euros en la taxa del fems? L’Empresa Municipal de Serveis ha posat en marxa una campanya per premiar els ciutadans que reciclen de forma habitual. És tracta d’adherir-se de forma voluntària a un programa d‘inspecció tècnica de reciclatge. Aquells que la passin podran obtenir un descompte del 50% de la taxa corresponent al tractament en el rebut dels fems. Podeu trobar més informació i els impresos necessaris per apuntar-vos al programa a l’Empresa Municipal de Serveis 2002 SLU, al carrer de Jesús 2, Tlf. 971534573.
 • L’Àrea de Medi Ambient ha publicat ja les bases per a la concessió de 5 beques, 3 per a universitaris o equivalents, i 2 per a modulsl formatius o preuniversitaris. La dotació de cada una d’elles és de 1200 euros totals. Les sol.licituts es poden presentar a l’Ajuntament fins el 3 de juliol.Podeu consultar les bases completes a www.ajpollenca.net
 • Les associacions de la Tercera Edat de Sa Nostra i Mar Blava han organitzat una gran excursió en barca del Port de Pollença a la Calobra, el proper dissabte 6 de juliol. S’hi pot apuntar tothom que vulgui. La sortida serà a les 10 i la tornada a les 19h. El preu és de 30 euros, tot inclòs. De menú hi haurà arros sec de l’olivar, escaldums, aigua i postres. Us podeu inscriure a les terceres edats.
 • Al BOIB del passat 18 de juny, es varen publicar les bases per al concurs-oposició de dues places de professor interí a l’Escola de Música de Pollença, en les especialitats de trompeta i percussió.  Les podeu consultar també a http://www.caib.es.
 • Aquest diumenge dia 30 de juny, es farà el sorteig de la Dama 2014. Serà a les 20h al Club Pollença. Les al·lotes que es vulguin presentar, han de tenir els 18 any dia 02 d’agost de l’any que ballin. A més, tots els al·lots que es vulguin presentar per ballar els cossiers, també s’han de presentar al Club el mateix dia.
 • Els Mercadets Nocturns de la Cala Sant Vicenç i el Port de Pollença es fan: a la Cala Sant Vicenç es fa al Mirador de Cala Barques tots els Dimecres i Divendres de 18h a 23h. I al Port de Pollença, els dimarts a la Plaça Miquel Capllonch i els dijous al Passeig Anglada Camarassa, els dos dies de les 19h a les 24h.
 • L’Àrea de Serveis Socials informa que es posa en marxa un programa per a Familiars Cuidadors. Si cuidau a persones depenents o creieu que ho haureu de fer, us podeu inscriure a aquest programa a Serveis Socials fins divendres 28 de juny. Les places són limitades.
 • Pollença Solidària té en marxa la campanya de recollida de doblers  1€ x 1 Kg. A través de les vidrioles que hi ha repartides a diferents comerços de Pollença, recapten fons per comprar aliments i material de primera necessitat, que es repartiran a les famílies amb menys recursos del municipi,  a través de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament.
 • Es cerquen voluntaris per la I Cursa Popular Marinera del Port de Pollença, que es farà dia 13 de juliol. Els interessats podeu apuntar-vos a l’AAVV del Port de Pollença. L’edat mínima: 14 anys. Hi haurà uns obsequis per a tots voluntaris.
 • La setmana que ve estrenam la tercera obra de ràdio teatre de la temporada: L’ós, de Thekov, dirigida per Carles Pujols i amb Biel Mir al control tècnic. Aquesta vegada hi han posat les veus Magdalena Oliver, Maria Oliver, Marga Barceló i Ángel Flete. Dimecres que ve no us perdeu l’estrena d’aquesta comèdia al voltant de quatre personatges molt peculiars!
 • L’Obreria del Puig ens informa que hi haurà Assamblea General el proper 12 de juliol. La primera convocatòria és a les 20.30 i la segona a les 21h. Es farà a Ca les Monges, al C/Mallorca,30.

AGENDA D’ACTIVITATS:

 • Dilluns 24, hi ha campanya de donació de sang a l’Associació de Veïns del Port de Pollença, al C/ Mestral, 15. De 18:00 a 21:30 hores.
 • Dimecres 26, l’Associació Aprilis us convida a una nova edició dels Èxit Concerts. Aquest dimecres a les 20.30h, actua el prestigiós guitarrista Victor Villadangos, a la Fundació Dionís Bennassar (c/ Roca 14). Entrada lliure.
 • Dijous 27, hi ha Ruta del Tapeo al Port de Pollença, i Ruta de la Tapa a Pollença.
 • Dijous 27, hi ha Sessió Ordinària de l ‘Ajuntament en Ple. A les 20h a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Hi pot assistir tothom de públic i també el podeu seguir en directe a Ràdio Pollença al 107.9FM o a www.radiopollença.net
 • Divendres 28, comencen les Festes de Sant Pere del Port de Pollença. Aquest és el programa  d’activitats:

19.30h. Cercavila amb la Banda de Cornetes i Tambors.
20h. Sardinada popular al Moll Vell amb música dels Xeremiers Orats.
21.30h. actuació Musical  al Moll Vell, del grup pollencí Turgut Reis.

 • Dissabte 29, continuen les Festes de Sant Pere amb les següent activitats:

11h. Missa Solemne a l’esglèsia de la Mare de Déu del Carme. A continuació, al Moll Vell, aperitiu pels assistents.
13h. Al Club Nàutic, entrega de premis del concurs de dibuixs d’alumnes de 1er i 2on d’ESO de l’IES Clara Hammerl. Exposició del 26 de juny, al 15 de juliol.
14h. Dinar de germanor al Reial Club Nàutic (inscripcions a la Confraria de Pescadors fins dijous 27).
20h. Cercavila amb els Gegants i Caparrots de Pollença, l’Esbard de Sant Jordi, acompanyats dels Xeremiers Orats. Granissats pels infants, cortesia de Gelats Valls.
21h. Pamboli Solidari al Moll Vell a benefici de Prodis.
21.30h. Ball de Pagès al Moll Vell amb Aires de la Cala i Xeremiers Orats. Ballada Popular.
Prodis gestionarà la Cantina.
Actes esportius: Bàsquet Platja del 26 al 29. Cada dia a les 18h a la Platja de Llenaira.
Mercat Nocturn: divendres i dissabte de 19h a 23h. Diumenge de 19h a 22h. Al Moll Vell.

 • Dissabte 29, a partir de les 20.30h se celebrarà la tradicional torrada de vedella al Club Pollença. És un sopar gratuït exclusiu per a socis.

EXPOSICIONS

 • Al Museu de Pollença,  hi trobareu la col.lecció permanent. Es pot visitar de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de 17.30h a  20.30h. Els diumenges i dilluns estarà tancat.
 • El Museu Dionís Bennàssar , al C/ Roca 14, també es pot visitar de dimarts a diumenge de les 10.30h a 14h i de 17h a 20h. Els diumenges capvespre i els dilluns està tancat.
 • A l’Espai d’Art 32, exposició del pollencí Joan March titulada “Mannà, pintures multipolars“, on hi ha col.laborat també Marta Formes. L’exposició hi serà fins el 4 de juliol.
 • A la Galeria Maior, hi trobareu una selecció d’obra gràfica realitzada als seus tallers de Pollença. Presenten obras d’Amador, Jose Manuel Broto, Miguel Angel Campano, Joan Cortés, Núria Marquès, A. R. Penck, Susana Solano, Darío Urzay i Xisco Mensua, entre altres.
 • A la Galeria Dionís Bennàssar, exposició de Lluís Vidal. Hi serà fins el 13 de juliol.
 • La direcció del CEIP Miquel Caplloch, ens ha fet saber que l’exposició “Una mà de pintura per Anglada-Camarasa” ha hagut de desmuntar-se un dia abans de la data prevista per perparar el centre de cara a les Estades. Per això, demanen disculpes per aquest canvi de darrera hora.
 • A la Galeria Edicions 6a Obra Gràfica de Palma (C/ Puresa,8), hi trobareu la darrera mostra del pollencí Joan Cortès.
 • A la Galeria Lluch Fluixà (C/Can Riera 4) a Palma, hi trobareu Memòria, una exposició a benefici d’Afama.

 

CONCURSOS I SORTEJOS:

 • Els dimecres tenim sorteig de Casa Mia! Cada setmana, durant la tertúlia de la gent gran, sortejarem plats i regals de la tenda de menjar per endur Casa Mia de Pollença. Dimecres que ve sortejam una safata per 4 persones d’albergínies a la parmiggiana (lasagna d’albergínies sense pasta ni beixamel), típiques dels estius italians!. Per participar, només heu d’enviar el vostre nom complet i telèfon.
 • Dijous a partir de les 12h, tenim Sorteig Eu Serral. Us pot tocar un val de compra de 20 euros a la carnisseria. Per participar heu de contestar a la pregunta de la setmana: On estava situada la primitiva esglèsia de Sant Pere?
 • Divendres a la 13h feim el Sorteig de la La Birreria. Us pot tocar un pamboli amb dues canyes o dos refrescs. Per participar, només heu d’enviar el vostre nom complet i telèfon.

Us podeu apuntar al nostre mail a radio@ajpollenca.net o bé al nostre telèfon 971 53 54 55. Vos esperam!

Per seguir informats sobre l’Agenda de Ràdio Pollença, podeu consultar la nostra web www.radiopollença.net o fer-vos amics de la nostra pàgina de Facebook!

Per participar, només heu d’enviar el vostre nom complet i telèfon.

Afegir un comentari