Guardat a: Agenda ~ Publicat el 29/07/2013

Agenda del 29 de juliol al 4 d’agost

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’activitats culturals de Pollença, exposicions i sortejos del 29 de juliol al 4 d’agost.

INFORMACIONS D’INTERÈS GENERAL

 • ATENCIÓ: El concert d’obertura del Festival de Pollença, previst per aquest dissabte 3 d’agost, s’ha cancelat degut a que l’Orquestra Simfònica de Balears farà vaga.
 • A partir de dimecres 31 ja es poden recollir les invitacions per a la projecció-col.loqui de la pel.lícula Lo Impossible del Festival de Pollença. I a partir de dijous 1, es podran recollir les de Los ojos de Julia. Es poden recollir a l’Oficina del Festival o a les Oficines de Turisme de Pollença i Port de Pollença. Es donarà un màxim de 4 invitacions per persona.
 • Ja estan a la venta les entrades per el Festival de Pollença! Les podeu adquirir per internet a ticketmaster.es, via telefònica al 902 15 00 25 o als caixers de ServiCaixa. També en trobareu a  l’Oficina del Festival de Pollença  i el mateix dia del concert a les taquilles del Claustre de Sant Domingo, fins mitja hora abans de cada concert. A més vos informam que les entrades per el concert de dia 27 a l’Auditori d’Alcudia, es podran adquirir a les oficines del Festival o bé a l’Auditori d’Alcudia. Consultau els descomptes i abonaments especials. Més informació a la web festivalpollenca.com o a  la Oficina del Festival que es davant els jardins Joan March, telèfon 971 53 40 11.
 • Els Mercadets Nocturns de la Cala Sant Vicenç i el Port de Pollença es fan: a la Cala Sant Vicenç es fa al Mirador de Cala Barques tots els dimecres i divendres de 18h a 23h. I al Port de Pollença, els dimarts a la Plaça Miquel Capllonch i els dijous al Passeig Anglada Camarassa, els dos dies de les 19h a les 24h.
 • Fins el 30 d’agost, les Cases de Cala Murta tenen obertes les portes a tot el públic. Se poden visitar de dilluns a divendres de 10h a 15h. Podreu veure l’exposició de pintures, les cases, l’oratori, els jardins i el monument a Costa i Llobera.

AGENDA D’ACTIVITATS:

Dilluns 29 :

19.00 h. Actuació infantil a càrrec de CUCORBA a la Plaça de Ca les Monnares.

20.00 h. GELATS per a tots els xics i xiques, a la Plaça de Ca les Monnares. Gentilesa de Gelats Valls SL i Bartomeu Reig SA

18.00 i 19.00 h. FINALS DEL 1r TORNEIG JUVENIL DE FUTBOL SALA
20.00 i 21.00 h. FINALS DEL TORNEIG DE FUTBOL SALA Bar Poliesportiu
Lloc: Poliesportiu municipal de Pollença

21.30 h. MOSTRA DE BALL DE PAGÈS a càrrec de l’ESCOLA DE BALL DE
POLLENÇA. Ballada popular amb Ballugall. A la Plaça Major.

22.00 h. TEATRE, a càrrec del grup 12+1 amb el títol: Crisi elevada a 66
Lloc: Claustre de Sant Domingo. Preu: 5 euros. Organitza: 12+1

23.45 h. BAUXA ALS JARDINS. FESTA AMB ULLERES, duu les ulleres que trobis més oportunes per a la festa, amb TONI LLOBERA (Deejaysgrup) I BALATER.
Lloc: Ca la Gran Cristiana
Organitza: AMP

Dimarts 30:

10.00 a 19.00 h. JOCS DE TAULA per a tothom. Als Jardins Joan March. Col·labora: Afama

18.30 h. MARXA FRESCA INFANTIL, amb l’actuació de MARTTA i els discjòqueis locals més jovenets. Per a nins i nines de 5 a 14 anys. A la Plaça Vella.

22.00 h. REVETLA POLLENCINA, presentada per Maria Magdalena Tornila i Felip Munar. Al Claustre de Sant Domingo. Organitza: Antoni Bisanyes.

22.00 h. CONCERT de: TOP MODELS REVISITED (amb membres de Brighton 64, Matamala i Very Pomelo). PAUL COLLINS BEAT.  3 PENICS (sessió de Rythm Blues, Soul i Power Pop). A la Plaça Major.

 

Dimecres 31:

19.30 h. XOP PARC, festa de l’escuma i música per a infants. Lloc: plaça de ca les Monnares.

21.30 h. AIRES DE PATRONA (música, teatre, poesia…). Intervenen: Corda Amarada, Cantaires de Sa Nostra, “U” músics joglars, … du temps, Bernat Cifre “Garrit”, Toni Cabanellas “Mossenya”, Colla gegantera i caparrots l’Esbart de Sant Jordi. Reconeixement a la trajectòria cultural de don Jaume Autonell. Lloc: Claustre de Sant Domingo. Preu: 1 euro (a benefici de l’associació). Organitza: Associació Cultural “U” Camp de l’Oca.

23.30 h. MARXA FRESCA amb els discjòqueis Tomeu Perelló i Toni Llobera. Lloc: plaça Major

 

Dijous 1 d’agost:

A partir de les 18.00 h. JORNADA DE PORTES OBERTES AL CENTRE DE DIA. Lloc: Centre de dia. Carrer de Sant Domingo

19.00 h. JOCS PER A INFANTS. Lloc: plaça de Ca les Monnares.  Organitza: Consell de Mallorca.

20.00 h. CERCAVILA a càrrec de la Banda de Cornetes i Tambors de Pollença i de la Banda Municipal. Lloc: carrers de Pollença.

21.00 h. TEATRE per a les persones majors, “Sa vídua també en vol” a càrrec del grup TERRA NOSTRA. Acte per a la tercera edat. Lloc: Claustre de Sant Domingo.

22.30 h. REVETLA amb els grups: THE DOLDRUMS, GEMINIS, TOMEU PENYA & GEMINIS, LA LOCA-MOTORA. Lloc: Plaça Major.

5.00 h. ALBORADA.

 

Divendres 2,

11.00 h. OFICI MAJOR, ball de l’Oferta pels Cossiers. A la Parròquia

12.15 h. BALL DELS COSIERS. A la plaça Major.

12.45 h. ACTE INSTITUCIONAL. Actuació de la Banda de Música de Pollença. A l’església de Monti-sion.

13.00 h. APERITIU PER A TOT EL POBLE. A l’Ajuntament.

17.00 h. CERCAVILA a càrrec de la TROPA DE CORNETES I TAMBORS DEL SOLDÀ.

17.30 h. PROCESSÓ amb l’antiga imatge de la Patrona i tradicions de la vila.

19.00 h. SIMULACRE DE MOROS I CRISTIANS. Només poden dur espases de ferro els càrrecs del simulacre.

21.30 h. TEDÈUM de Mossèn Miquel Tortell en acció de gràcies i càntic dels Goigs de Costa i Llobera. A la plaça Major, interpretació de l’Alborada i el Visca Pollença a càrrec de la Banda de Música de Pollença.

24.00 h. FOCS ARTIFICIALS. Al Monument a Costa i Llobera.

 

 

EXPOSICIONS

 • A l’Església del Convent, ja podeu veure l’exposició de l’artista Amparo Sard, amb el títol “Paisatge ombrívol”. L’horari és de dimarts a divendres de 11 a 13:30 els dematins i de 18:30 a 22 els capvespres. A més, els diumnges està obert de 11 a 13:30.
 • A partir d’aquest dissabte i fins l’1 de setembre, podeu veure una exposició d’escultures de l’artista Pedro Flores, en motiu del Festival de Música de Pollença. L’exposició serà a l’aire lliure, al voltant del Claustre, i constarà de peces de grans dimensions de pedra i ferro que representen instruments musicals.
 • La Fundació Rotger Villalonga convida a tothom a l’exposició “ORNAMENTS LITÚRGICS” , a l’Església de Monti-Sion. L’horari de visita dels dies feiners és d’11h a 13h i de 16h a 18h. Diumenges i festius d’11h a 13h.
 • Al Museu de Pollença,  hi trobareu la col.lecció permanent. Es pot visitar de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de 17.30h a  20.30h. Els diumenges i dilluns estarà tancat.
 • El Museu Dionís Bennàssar , al C/ Roca 14, anuncia que té un nou horari d’estiu: de dilluns a diumenge de 10,30h a 14h, de dilluns a divendres de 17h a 20h.
 • A l’Espai d’Art 32, exposició de Menéndez Rojas “Suspicious Mind”.  I a la sala 2, col.lectiva “El vacío del aire”. Hi serà fins el 31 d’agost.
 • A la Galeria Maior, exposició d’Eulàlia Valldosera. Hi serà el juliol i agost.
 • A la Galeria Dionís Bennàssar, exposició de l’esculptor Joan Barrantes, amb el títol “Preludio”.  Hi serà fins el 8 d’agost.
 • A la Galeria 8 Vuitulls, del Port de Pollença, mostra col·lectiva de David Campaner, David Martín, Jordi Coll, Pi Subirats, Ojocojo i Maria Huerga. I les creacions de Dolçament de Coloma Ferragut.
 • A la Galeria Llompart. Exposició col·lectiva de Vicenç Aguilar, Eugeni Mayor i Sitges Febrer. Hi serà fins dia 31 d’agost.
 • A la Galeria Joan XXIII “Tot Marco”. Col·lectiva de Xisco i Ramon Provenzal i Mabl Ruiz-Horn. Fins dia 31 d’agost.

 

CONCURSOS I SORTEJOS:

 • Els dimecres tenim sorteig de Casa Mia! Durant la tertúlia de la gent gran, per dimecres 24 sortejam un pastis de fruita fresca i una botella de vi “Prosecco Italiano” per brindar aquestes festes.  Per participar, només heu d’enviar el vostre nom complet i telèfon.
 • Dijous a partir de les 12h, tenim Sorteig Eu Serral. Us pot tocar un val de compra de 20 euros a la carnisseria. Per participar heu de contestar a la pregunta de la setmana: Qui va ser el primer que va dir el primer pregó per La Patrona?
 • Divendres a la 13h feim el Sorteig de la La Birreria. Us pot tocar un pamboli amb dues canyes o dos refrescs. Per participar, només heu d’enviar el vostre nom complet i telèfon.
 • Has escoltat l’espai de sexualitat, SexPensam, presentat per Maria Cifre? Segur que sí! Doncs ara te convidam a participar en un sorteig molt especial. Si ens deixes la teva opinió sobre el programa, ens escrius donar-nos alguna suggerència o per fer-nos qualsevol pregunta, entraràs en el sorteig d’un sopar per a dues persones a la pizzeria Il Angelo, del Port de Pollença, que farem a final de temporada. Així de fàcil!
 • Tenim un nou sorteig a Ràdio Pollença, el centre Vital Salut Benestar, vos dona l’oportunitat de guanyar setmanalment diferents tractaments per sentir-nos molt millor! Per començar sortejarem una sessió de pressoteràpia + infraroigs + plataforma vibratòria per setmana durant tot el mes d’agost!

Us podeu apuntar al nostre mail a radio@ajpollenca.net o bé al nostre telèfon 971 53 54 55. Vos esperam!

Per seguir informats sobre l’Agenda de Ràdio Pollença, podeu consultar la nostra web www.radiopollença.net o fer-vos amics de la nostra pàgina de Facebook!

Per participar, només heu d’enviar el vostre nom complet i telèfon.

Afegir un comentari