Guardat a: Agenda ~ Publicat el 31/08/2020

Agenda del 31 d’agost al 6 de setembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals de Pollença del 31 d’agost al 6 de setmbre:

(Fes click aquí per a consultar l’agenda completa d’agost)

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • El Centre de Turisme Ornitològic de la Gola informa que els horaris dels mesos de setembre i octubre  és de dilluns a divendres de 9 a 16h.
  També els podeu trobar a Facebook (@ctolagola), Twitter (@lagola_info) i informació sobre el Centre i el Parc a la web www.ctolagola.com.
 • L’àrea de mercats informa que el mercat nocturn d’enguany s’ha vist modificat per motius del COVID-19, i ha quedat de la següent manera: Dimarts i divendres al Passeig Anglada Camarassa de les 19.00 a 24.00 h. Dijous a Plaça Miquel Capllonch de les 19.00 a 24.00 h.
 • L’Ajuntament informa de la Convocatòria de subvencions de la Conselleria en col·laboració de l’Ajuntament de Pollença per a famílies amb nins i nines de entre 3 i 16 anys inscrits a activitats esportives de lleure d’estiu del 2020. Fins al 10 de setembre.
  Podreu consultar tota la informació a la web de l’ajuntament www.ajpollenca.net i a la web del Consell de Mallorca https://seu.conselldemallorca.net/ca/fitxa?key=52753
  Per a més informació consultau amb l’Àrea d’Esports en horari de matí al 971533990 o a esports@ajpollenca.net.
 • Servei Lingüístic de l’Ajuntament informa dels cursos de català en línia organitzats per l’Institut d’Estudis Baleàrics. D’octubre 2020 a gener 2021. Més informació a iebllengua.caib.cat o al telèfon 971177604
 • Les Biblioteques de Pollença i Port de Pollença estan obertes en el seu horari habitual per a retorn i préstec de llibres, i han reobert per a la consulta en sala.
 • Àrea d’Esports anuncia que s’apliquen la nova restricció per evitar la propagació de la covid-19. Per això, s’anul·len tots els esports de grup en què no es pugui mantenir la distància de seguretat. A més, queden anul·lades totes les reserves per jugar a futbol i futbol sala a les instal·lacions de Pollença i del Moll fins a nou avís.
 • Àrea de Turisme continua amb  la campanya de promoció del municipi que fan a través de les xarxes socials. Recordau que se poden compartir totes les publicacions que es fan als  pefils: Fb:@pollenca.turisme, IG: pollenca_com, TW: Pollenca_com.
 • Aquests dies a Pollença hi ha molta gent que està fent quarentena, ja sigui perquè està afectada per COVID o perquè li han fet les proves i espera resultats. Si necessitau ajuda per anar a comprar, acompanyament telefònic o psicològic o altres necessitats, posau-vos en contacte amb la XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA al 871 73 53 26 o correu: suportmutupm@gmail.com, ells et donaran una mà.
  A més si teniu garroves que no collireu i voleu ajudar a les famílies necesitades de Pollença, la XARXA DE SUPORT MUTU s’encarregarà de venir a recollir-les i així donar feina a persones del nostre poble. Contacta amb ells al telèfon 666703342.
 • La Confraria de Pescadors de Pollença obren el punt de venda directe de peix. Allà es podrà comprar peix variat pescat pels professionals locals. Aquesta setmana estarà obert amb l’horari habitual: dimecres i divendres de 17H a 18.30H. De moment només es podrà pagar en efectiu i s’hauran de respectar les mesures de seguretat, a l’interior del recinte és obligatori l’ús de la mascareta.
 • L’escola de música de Pollença obri un període de matrícula per a alumnes nous. Us podeu apuntar de l’1 al 4 de setembre. Es pot fer matrícula en línia a la seva web www.ajpollenca.net. La recollida de documents és de 10h a 13.30h a la secretaria de l’escola. L’inici del curs de dia 1 d’octubre.
 • Matrícula per l’Aula d’Adults (oferta formativa 2020/2021). Per als alumnes de cursos anteriors del 7 al 15 de setembre i alumnes nous del 16 al 25 de setembre. Al Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Polença. Es pot fer a través de www.ajpollenca.net. L’inici del curs és dia 1 d’octubre.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites
 • L’aplicació RADAR COVID et permet saber si has estat exposat/da fins i tot si no coneixes a la persona infectada que has tengut aprop. No recull cap dada personal, de geolocalització ni de GPS, per tant l’app no pot determinar la teva identitat ni saber amb les persones que has estat. El funcionament és molt senzill, et descarregaues l’aplicació, actives el el teu Bluetooth i podrà visualitzar el teu grau d’exposició al coronavirus.

AGENDA CULTURAL

 • Dimecres 2, música desconfinada a Pollença a la Plaça Major amb Pep toni i Julie i a Can Mir amb Jive Jam. Al Port de Pollença a la Plaça Miquel Capllonch amb Disaster Duo i a la Cala Sant Vicenç a Cala Barques amb Jah Bless.
 • Dijous 3, concert d’ENSEMBLE TRAMUNTANA: Duo aquarel·la, Mayumi Sargent (violí) i Rumiko Harada (piano). Interpretació de peces del segle XX de Poulenc, Ravel i Prokófiev. Serà a les 20.30H al Claustre de Sant Domingo. Podeu aconseguir les entrades a ticketib.com
 • Divendres 4, música desconfinada a Pollença al Parking de Ca les Munnares amb Dani i Chris, al Monument amb Arnaud Bazin i a la Plaça dels Seglars amb Marta Ferrer. Al Port de Pollença al Cap del Moll amb The Machins i a la Cala Sant Vicença a Cala Molins amb Marius i Cristian.

EXPOSICIONS:

  • Exposició “RAONS HUMANES” de Joan Bennàssar, a l’església del Convent de Sant Domingo. Horari: obert cada dia de 10.30 a 13.30h i de 18 a 21h.
  • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
  • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
  • Blue Note, exposició col·lectiva a la Galeria Dionís Bennàsar.
  • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari