Guardat a: Agenda ~ Publicat el 04/12/2017

Agenda del 4 al 10 de desembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals, exposicions de Pollença del 4 al 10 de desembre:

AJUNTAMENT DE POLLENÇA:

 • Els dies 9 i 16 de desembre, el Museu de Pollença organitza visites didàctiques a la sala d’arqueologia del museu i, a continuació, visita a la necròpoli de l’Alzinaret de Cala Sant Vicenç. Per a tots els públics. A partir de les 10.00h. Inscripcions al 971 53 11 66.
 • Obertes les votacions per decidir l’ús de la Vinyeta del Pont Romà . Podeu triar entre tres propostes conceptualitzades pels professionals tècnics de l’Ajuntament en base al procés participatiu que va tenir lloc entre març i maig d’enguany. Dues de les propostes són amb aparcament  i una sense. Podeu votar a través del web municipal o de forma presencial a les oficines municipals (cal presentar el DNI). Per a la votació per Internet, el DNI s’ha de posar fora lletra. A més, a l’Ajuntament s’han habilitat uns plafons informatius amb la descripció i detalls dels models d’espai verd. Poden votar fins el 10 de desembre totes les persones empadronades a Pollença majors de 16 anys.
 • L’Àrea d’educació promou els Tallers de Mindfulness per mares, pares i docents. S’impartiran els dilluns a les 18h, i hi haurà entre 3 i 5 sessions. Trobareu més informació i podeu fer les inscripcions a www.joseluisreig.com. A més, dilluns 4 de desembre a les 17.30h es presenta “Pollença municipi Mindful” i seguidament un taller per a docents a les aules.
 • L’Àrea d’Esports organitza el Parc de Nadal i Reis al Poliesportiu de Pollença els dies 27, 28 i 29 de desembre, i 2, 3, 4 i 5 de gener adreçat a infants de 4 a 12 anys. Els preus són 5€/dia pels socis,  i no socis 6€/dia – Pack 7 dies: socis 30€, no socis 36€. L’entrada és de 08:30 a 09:00h, les activitats de 09:00 a 13:00h i la sortida de 13:00 a 13:30h. S’ofereixen dues modalitats: l’espai creatiu i expressiu (tallers amb materials reciclats i decoració nadalenca, balls moderns i jocs tradicionals) i l’espai multi esportiu (expressió corporal, jocs innovadors, jocs i esports tradicionals, jocs de cooperació, pista americana i balls moderns). S’ha de realitzar la inscripció/autorització i el pagament a l’Àrea d’esports fins el 15 de desembre o fins exhaurir les places.
 • L’Àrea de cultura informa que queden places lliures al taller de teatre per adults impartit per Jaume Xuia. Els dilluns a les 19h a l’IES Guillem Cifre de Colonya. Inscripcions a cultura@ajpollenca.net
 • Voleu estar informats i participar en l’activitat municipal? Inscriviu-vos al Registre Ciutadà. Podreu participar en els òrgans i processos participatius que l’Ajuntament dugui a terme. Heu de fer una instància a les oficines municipals, manifestant formar part del registre, amb les vostres dades, telèfon, correu electrònic i una còpia del DNI.
 • L’Ajuntament de Pollença us ofereix gratuïtament SERVEI D’ASSESSORAMENT I SUPORT A L’EMPRENEDOR. Per tant, si teniu una idea de negoci, aquest servei us pot ajudar a posar-la en marxa. ANIMAU-VOS A EMPRENDRE!! Demanau cita amb la tècnica de comerç, la trobareu els matins l’edifici Miquel Capllonch del Port de Pollença, al correu electrònic aodl@ajpollenca.net o al telèfon 661 59 34 33.

 

ALTRES ENTITATS:

 •  La fundació de Donants de sang informa de la propera donació de Sang al Centre de Salut de Pollença (C/Bisbe Desbach), de les 17.30h a les 21.30h. Dilluns dia 4 i dimarts dia 5. Les reserves són mínimes.  Per aquest motiu, la institució balear fa una crida urgent a la població perquè doni sang. Els requisits per donar sang són molt senzills: pesar més de 50 quilograms, gaudir de bona salut i tenir entre 18 i 65 anys, haver fet la digestió 2h abans i no venir de fer esport.
 • La Tercera Edat de Colonya organitza:
  • Dissabte 16 de desembre: Dinar de Nadal amb amics de la zona nord, a Son Sant Martí amb música en viu. Preu: 23€. Places molt limitades, inscripcions a Caixa Colonya.
 • L’Associació de persones majors de Sa Nostra organitza:
  • Dijous dia 14 de desembre: Especial torrada de matances amb excursió a Sant Salvador i Portocolom, dinar i ball. Preu: 20€. Inscripcions a l’associació.
  • Diumenge 17 de desembre: Festa de Nadal amb el Pare Noel i els cantaires de l’associació. Després hi haurà ball en viu. A les 18.30h.
 • L’Associació de Veïns i Veïnes de Pollença renova la junta directiva. Tots els interessats en presentar-se a les eleccions poden fer arribar la seva candidatura dins un sobre tancat a la caseta del parc infantil d’aquesta entitat. Han d’estar formades per un president, un vicepresident, un secretari i cinc vocals. Les candidatures poden presentar-se fins dia 13 de desembre.
 • Dinar i celebració de les persones de 80 anys i més. El divendres 8 de desembre missa a la parròquia a les 12h i a la 13.30h dinar al Saló del Club Pollença. Menú amb aperitiu, arròs brut, porcella o bacallà, begudes, postres, cafè i licor per 20€. Inscripcions fins dimecres dia 6 de desembre al 626 61 07 37 per a les persones majors i els acompanyants.
 • La Fundació Cors Oberts organitza uns tallers solidaris de decoracions nadalenques. Taller de ganxet: dilluns 4 i 11 de desembre. Taller de llana: dijous 14 de desembre. De les 16 a les 18h, a ca les Monges, carrer Mallorca, 30. Només necessites dur el teu ganxet, és gratuït.

AGENDA:

 • Dijous 7, cinema al Club Pollença amb la pel·lícula francesa Nuestra vida en la Borgoña, dirigida per C. Klaplisch. A les 20.30h. Preu: 4 € socis – 6 € no socis.
 • Divendres 8, Alternatilla Jazz Festival presenta HANNA PAULSBERG CONCEPT, un quartet de saxo, piano, baix i bateria que és referència a l’escena noruega del jazz. A les 20.30h, a l’esglèsia de Sant Domingo. Preu: 10€ entrada anticipada /15 € a taquilla.
 • Dissabte 9, Nadal al Port de Pollença. Els comerços surten al carrer Formentor. Hi haurà animació amb castells inflables i a les 12h espectacle amb el Mag Berni. Organitza: l’Associació de comerciants de Pollença.
 • Dissabte 9, la conferència de l’Associació de persones majors de sa Nostra, serà a càrrec de Norma Mario, amb el títol “Los poemas de nuestros libros”. A les 17.30h.
 • Diumenge 10, a la Tercera Edat de Colonya, Norma Mario oferirà un “Recital de poesia”. A les 18h.

EXPOSICIONS

 • Museu de Pollença, exposició de Miquel Cerdà Salas, Norai, fins al 7 de gener 2018.
  Horari: de dimarts a diumenge de 10.00 a 13.00 h, i dijous, divendres i dissabte de 18.00 a 20.00h.
 • 8 ULLS, col·lectiva d’artistes diversos.
 • Tot Marco, col.lectiva d’artistes diversos.
 • Galeria Dionís Bennàssar,  l’exposició L’Empremta de les Formes IV, nova col.lectiva amb obres dels artistes de la galeria.
 • Maior, hi trobam una exposició col·lectiva d’artistes de la galeria.
 • Ca’n Dionis, s’hi exposa obra de Toni Mandilego, a més d’una exposició col·lectiva de diversos artistes.
 • Galeria Llompart, Col·lectiva Mateu Sitges Febrer i Eugenio Mayor.

 

AUDITORI D’ALCÚDIA 

 • Dimarts 5, la companyia de comediants La Baldufa presenta l’obra de teatre infantil Safari. A partir de 3 anys. A les 18.00h. Preu 3€.
 • Dissabte 9, la companyia Teatre Micalet presenta HAMLET CANALLA de Manuel Molins, obra finalista dels Premis MAX. A les 20.00h. Preu 12€
 • Diumenge 10, cinema a l’auditori amb La librería, d’Isabel CoixetA les 18h. Preu: 5€.

SORTEJOS

L’equip del programa d’humor de Ràdio Pollença L’ACERA DU VAGOS sorteja una bossa amb el seu logotip amb la col·laboració de Magenta Impremta entre tots els qui participin el seu consultori. Per fer-ho heu d’enviar un missatge de veu o per escrit amb un dubte/consulta existencial de la vida que els volgueu fer. D’aquesta manera entrau al sorteig directament. És pel programa del 14 de desembre. Dijous fan pont. Escriviu al whatsapp del 687 72 11 93 o a través de la seva pàgina de facebook.

Afegir un comentari