Guardat a: Àudios ~ Publicat el 29/07/2011

Escolta el plenari ordinari de dijous 28/07/2011

No hi ha comentaris Comentar

Ja pots descarregar-te el plenari ordinari de dijous 28 de juliol fent click al següent enllaç:

http://www.megaupload.com/?d=5B3YSGBO

 

Punts de l’ordre del dia:

1.- Aprovació, si procedeix, de la correcció d’errors materials detectats en la documentació tècnica de compliment de prescripcions de l’adaptació del PGOU aprovada per acord de l’Ajuntament Ple en sessió extraordinària celebrada dia 20 d’agost de 2010.

2.- Aprovació inicial, si procedeix, de la modificació de l’article 60 de l’ordenança municipal de Policia i Bon Govern.  (Sobre les obres i horaris al casc antic de Pollença durant l’estiu)

3.- Ratificació resolució de Batlia núm. 534 de dia 19 de juliol de 2011. ( Nomenament de lletrat per un contenciós que han posat referent a la urbanització de la Font. S’acusa a l’Ajuntament d’inactivitat)

4.- Examen i aprovació si procedeis de l’expedient 01/2011 de reconeixement extrajudicial de crèdits.

5.- Determinació de les festes locals per a l’any 2012

6.- Distincions La Patrona 2012. (Retirada)

7.- Moció conjunta de tots els grups de l’oposició demanant la realització dels estudis previs per a l’elaboració d’un catàleg de llocs de feina del personal funcionari i laboral de l’Ajuntament de Pollença i dels organismes dependents del mateix.

8.- Propostes / Mocions d’urgència.

  • Nomenament dels representants de la Corporació en els òrgans col·legiats
  • Moció conjunta dels grups de l’oposició de rebuig al tancament de ràdio i televisió Mallorca i reprovació a la Presidenta del Consell de Mallorca per aquest tancament.


 

Afegir un comentari