Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 29/10/2019

7 coses que hauries de saber de la FIRA DE POLLENÇA 2019.

No hi ha comentaris Comentar

Avui s’ha presentat oficialment el programa de la Fira de Pollença 2019! Una fira que es durà a terme del 8 a l’11 de novembre.

Aquí teniu algunes informacions sobre com serà l’a FIRA aquest any. (També podeu consultar el programa complet aquí)

 

1.- La Fira de Pollença ’19 coincideix amb les eleccions generals del 10N. Per això, i coincidint amb la ubicació d’algunes taules electorals, no hi haurà actes o exposicions a l’edifici de l’Ajuntament, tampoc a Ca’n Llobera, la “sala gran” (sala del Convent, del Passeig Jaume Autonell) ni al Club Pollença.

2.- La Fira de Pollença ’19 tendrà un fil conductor, que serà l’Any Guillem Bestard 2019. Per això, podreu visitar l’exposició “Guillem Bestard. Pintor desconegut” al Museu de Pollença, i també podreu veure fotografies de Guillem Bestard de gran format (2,40m x 1,20m) al recorregut de la Fira (A espais com el Claustre, la Plaça de l’Almoina, la Plaça Major, c/Bartomeu Aloy – Cooperativa Pagesa…).

3.- La Fira d’Artesania del Claustre del Convent, farà un reconeixement especial a un dels seus impulsors, Jaume Cortès “Paco”.

4.- L’Associació Teixit Empresarial, farà un gran sorteig per La Fira i demostracions de cuina.  Situats al c/Bartomeu Aloy, faran demostracions de cuina (showcooking). I diumenge faran un sorteig de 7 vals de compra, valorats en 40€ i 1 sopar per dues persones de 80€.

5.- Al carrer Bartomeu Aloy hi haurà la 3a Mostra de Cuina Pollencina. Un any més serà a benefici de l’Obreria del Puig. A la mateixa zona hi tornarà a haver concurs de galls.

6.- A la Fira de Pollença ’19 hi haurà tardeos. Hi haurà concerts de músics i bandes de Pollença, en col.laboració amb l’Associació de Músics de Pollença. Serà a la Plaça dels Seglars, on també hi haurà foodtrucks.

7 .- A més, hi haurà altres activitats confirmades com: el Concurs de Pastoreig  (a Ca n’Escarrintxo dissabte a les 17.30h), torneig de truc a la Cala Sant Vicenç, activitats infantils a la Plaça Majors, exhibició del Club de Patinatge i Ball en línea a la Plaça de Ca les Monnares, Mostra d’animals, Firó, etc.

 

PRESENTACIÓ DE LA FIRA A L’AJUNTAMENT DE POLLENÇA (29/10/19)

Afegir un comentari