Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 31/03/2020

Col.laboracions dels oients per a un millor confinament…

No hi ha comentaris Comentar

Aquests dies de confinament, molts d’oients ens envien propostes i col.laboracions per a animar a tota la gent que ha hagut de quedar-se a casa. Hi ha opcions per grans i petits!

Aquí les hem reunides totes per a vosaltres.

 

Cançó del Cor de Pollença. “Pensa en mi”.

 

Sessió de bols tibetans, amb Ángel Molina. Per una banda, teniu una explicació del que són els bols tibetans, i per altra banda, una sessió completa.

 

Exercicis físics divertits per fer a casa en parella o grup. Per grans i per petits, amb Joan Luís.

  • Exercici 1: massatge facial. Un assegut de manera còmoda, reb un massatge del company o companya: pessiguejant els llavis, les celles, els lòbuls de les orelles, les narius (nas), els pòmuls, la mandíbula i acabar refregant amb les mans senceres tota la cara. (cada un pot posar la seva creativitat al massatge). 10 minuts per persona.
  • Exercici 2: anar deambulant per la Cambra (o al jardí si en teniu) i, quan mos crusam amb qualcú, conservar la mirada als ulls per un instant i prosseguir amb la marxa. 10 minuts.
  • Exercici 3: seguir deambulant per la sala i, quan mos trobam una mirada, aturar-mos un davant l’altre, i conservar la mirada. Ens anam asseient mentre ens miram. Un cop asseguts, conservar la mirada el temps que volgueu (no molt llarg), donar-nos les mans i aixecar-mos sense perdre la mirada. Un cop drets, ens abraçam i seguim caminant. 10 minuts.
  • Exercici 4: escultures. Un fa de model i l’altre d’escultor. Sense crusar paraula, l’escultor farà adoptar formes al model. El model ha de interpretar el que li mana l’escultor. Un cop hagi acabat l’escultura, l’escultor fa un “catalejo” amb les mans i observa la seva obra d’art. Si a la sala hi ha altres escultors, tb ha d’observar la resta de les obres. 10 minuts per escultor.
  • Exercici 5: mirall. Exercici per parelles. Imitar els moviments del teu company com si fossis un mirall. 5 minuts per persona.
  • Exercici 6: ball. Triar una música rítmica (salsa, Carib, etc.). Tot el grup ha de xocar malucs.
  • Exercici 7: ball. Mateixa música. Tot el grup ha de dur mocadors a les mans i ballar de qualsevol manera. Ball lliure. El que ens inspiri la música.
  • Exercici 8: ball. Ocupa els espais buits que deixa la nostra parella.
  • Exercici 9: ball. Des signam un director o directora de ball. Tothom amb els mocadors. Hem de fer el mateix que fa el director o directora de ball. Tothom ha de fer de director en qualque moment.
  • Exercici 10: ball. Finalitza la sessió amb ball lliure, els participants fan una passada individual mentre la resta observa.

 

Gloses del confinament, amb Felip Cerdà.

 

Els contes, rondalles i cançons infantils de Jaume Barceló.

Jaume Barceló és mestre jubilat, músic i contacontes. Ens fa arribar aquets àudios per que els nostres fills i filles, nétes i néts , filletes i fillets i boixos i boixes, puguin fer més agradable aquests dies d’ estada a casa.

Feis click aquí.

 

Instants de poesia, amb Norma Mario.

Afegir un comentari