Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 18/09/2018

Divendres 21 de setembre, programació especial del Dia Mundial de l’Alzheimer.

No hi ha comentaris Comentar

Un any més, a Ràdio Pollença celebrarem el Dia Mundial de l’Alzheimer amb un programa especial en directe e lmatí d’aquest divendres 21 de setembre, des de la Plaça Major de Pollença, fent costat a l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer – AFAMA -.

Ho podeu escoltar aquí:

 

21/09/2018. Dia Mundial de l’Alzheimer. Programació en directe des de la Plaça Major.

 

 

Al llarg de tota la setmana duen a terme vàries activitats:

 

  • Els dies 21, 22 i 23 de setembre, es durà a terme el Congrés d’Alzheimer i Mindfulness a Pollença, adreçat a professionals de la salut, cuidadors i malalts. Inscripcions 125€. Informació i programa complet a la  pàgina web: http://www.afama-pollensa.org/

 

  • Dimecres 19, Afama tendrà un punt informatiu a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, de les 10h a les 13h. Divendres 21, tendrà un punt informatiu a la plaça Major de Pollença, per oferir informació dels serveis i activitats que fa l’entitat.  També es farà un programa de Ràdio Pollença en directe des de la plaça amb intervencions de diferents convidats.

 

  • A més, ja estan a la venda els tiquets pel dinar de paella, que serà el pròxim diumenge 30 de setembre, amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer. Serà al Claustre del Convent. Preu 12€, infants de 2-8 anys 6€. S’ha de dur plat, coberts i tassó. Venda de tiquets a Pollença a les terceres edats de Colonya i Sa Nostra, Drogueria Reus i Afama. Al Port de Pollença a Mar Blava i Electrodomestics Reus.

 

Afegir un comentari