Guardat a: Notícies ~ Publicat el 04/07/2017

Els becaris de l’estiu’17: Marta Ferrer i Ariadna Llobera!

No hi ha comentaris Comentar

 

Avui dimarts 4 de juliol presentam els becaris d’aquest estiu 2017 de Ràdio Pollença. Són na Marta Ferrer i n’Ariadna Llobera!

Benvingudes! Desitjam que us ho passeu d’allò més bé!

A na Marta i n’Ariadna els podreu escoltar, tant els matins com els capvespres. Seran amb nosaltres fins dia 31 d’agost.

Na Marta Ferrer, ben coneguda per la seva carrera com a cantant, és estudiant de 3r de periodisme i comunicació audiovisual a CESAG. Arriba a la Ràdio amb moltes ganes d’aprendre i aportar el seu gra d’arena gràcies a un conveni amb la seva Universitat i la ràdio.Enguany torna a ser amb nosaltres per aquest conveni. Na Marta ja ens ha preparat algunes seccions pròpies per aquests dos mesos: Pollença a la moda, un programa que farà juntament amb en Toni Carbonell i Xerrim Xerram amb els més petits.

N’Ariadna Llobera ha acabat d’estudiar 2n de batxillerat  i se prepara per estudiar Periodisme a València. Per això, ha entrat amb molta il·lusió ja que té molta vocació periodística i és una oportunitat de conèixer el món de la ràdio abans d’iniciar els seus estudis. Ens farà un programa de política anomenat Punts de Vista.

A més, les dues recuperaran seccions que ja s’han fet i una nou espai anomenat notes musicals. I tornarem a tenir l’Altaveu, Saps què m’han dit? i Mallorca en Moviment.

Arriben a la ràdio per fer sentir la veu dels joves de Pollença. Estan preparats per donar aire fresc a aquest estiu calorós carregats d’energia i noves idees!

Afegir un comentari