Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 04/04/2019

PRESENTACIÓ FIRA DEL VI 2019

No hi ha comentaris Comentar

Ja podeu conèixer tots els detalls de la Fira del Vi de Pollença 2019, que organitza l’Associació Vi Primitiu i l’Ajuntament de Pollença.

 

Al següent enllaç podeu escoltar la presentació que s’ha fet a l’Hotel Son Brull, on hi han participat Antoni Cànaves (regidor de fires), Raül Casado, (guanyador imatge Fira del Vi 2019), Josep Bibiloni (president Associació Vi Primitiu,  i Miquel Àngel March (batle de Pollença).

 

 

 

A continuació us detallam quan i on serà, les novetats d’aquest any, i els cellers que hi participaran!

 

 

FIRA DEL VI POLLENÇA 2019,

Lloc: Claustre del Convent de Sant Domingo de Pollença

Dates: 11 i 12 de maig de 2019

Horaris: Dissabte 11, de 10:00 a 20:30 h.
Diumenge 12, de 10:00 a 14:00 h.
(La taquilla tancarà una hora abans)

 

 

PRESENTACIÓ FIRA DEL VI POLLENÇA 2019

Enguany la XVI edició de la Fira del Vi de Pollença, una cita vinícola anual i ben consolidada, presenta novetats destacables.

Aquesta edició obri, per primera vegada, una finestra cap a fora i de forma bidireccional. Hem dut a terme l’agermanament de fires entre la Fira del Vi de Pollença i la Fira del Vi de Falset. Aquest agermanament és alhora un homenatge, ja que la font d’inspiració per a la creació de la Fira del Vi de Pollença fou la Fira del Vi de Falset, i un intercanvi, ja que es podran tastar els vins de la zona de Falset conjuntament amb els vins mallorquins. I així mateix, els vins mallorquins viatjaran a Falset per donar-se a conèixer allà. D’aquesta manera es volen promocionar els vins mallorquins a la Península. La Fira del Vi de Falset té una important participació de públic, no només amb visitants dels voltants sinó de tot el territori espanyol, europeu i fins i tot americà.

La segona novetat d’enguany és el concurs que es va convocar per trobar una imatge que identifiqui aquesta XVI edició de la Fira. Es varen presentar set opcions diferents i finalment el jurat es va decidir per l’opció que recull millor la idea de Pollença com a municipi amfitrió del món del vi. En el cartell trobam molta de la iconografia del municipi de Pollença: el gall com a símbol de Pollença, el Calvari amb un torrent de vi que baixa fins al pont Romà amb tot de cases típiques de poble mallorquí.

També s’estan programant activitats paral·leles entorn a la Fira del Vi, la que està confirmada, es una xerrada amb tast, sobre Salut i Vi, que donarà Toni Bennàssar, dia 6 de maig a les 21 h., al Saló Parroquial del Port de Pollença.

Hi participen trenta-cinc cellers de Mallorca, d’entre els quals n’hi ha tres que ho fan per primera vegada (vegeu llistat adjunt).

Encara no podem donar a conèixer el cellers participants de la zona de Falset, per això s’haurà de venir a gaudir de la Fira del Vi de Pollença.

 

 

CELLERS PARTICIPANTS A LA FIRA DEL VI POLLENÇA 2019

CAP ANDRITXOL –nou-
SON CAMPANER
MACIÀ BATLE
CAN AXARTELL
SON PRIM
CAN COLETO
SON BORDILS
CAN VIDALET
BLANCA TERRA –nou-
MIQUEL OLIVER V & B
ANTONIO NADAL ROS B & V
SON VIVES
CA SA PADRINA
GALMÉS I FERRER
BODEGAS ANGEL
SON RAMON
BODEGAS BORDOY
MORTITX
BUTXET Viticultors
SON SIMÓ VELL
PERE SEDA
VINYA TAUJANA
MIQUEL GELABERT
VID’AUBA
BINIGRAU
SEBASTIÀ PASTOR
TIANNA NEGRE
CELLER CAN PICO
7103 PETIT CELLER –nou-
BODEGAS MUNAR
CAN FELIU
CAN XANET
BODEGAS VI REI
CAN RAMIS
ES VERGER

Afegir un comentari