Guardat a: Notícies ~ Publicat el 20/07/2017

Programa Patrona 2017

No hi ha comentaris Comentar

Ja podeu consultar i descarregar el programa de la Patrona 2017 en format digital a través del següent enllaç:

Pitja aquí per descarregar-lo: Programa Patrona 2017

 • DISSABTE 22 DE JULIOL

20.00h Second Life Fest. Festival de música house, reggae i hip hop. Venda d’entrades al bar 1550 a Pollença i al port a Norai. També a través d’internet a www.eventast.com. Preu 15€. A Ca n’Escarrintxo. Obertura de portes a les 2oh. Més informació al facebook del SLF.

21.00h Aplec amb l’actuació dels grups de ball popular Esbart dansaire de Tarragona i Aires de la Cala. A la Plaça Major. Organitza: Aires de la Cala.

22.00h Concert Benèfic Això era i no era…! Zarzuela! So eine leidenscaft, a càrrec de la soprano Judyth Borràs, el tenor José M. Montero i al piano Aurelio Viribay, a benefici d’Abaimar, Afama, l’Obraria del Puig de Maria i Prodis. Al claustre de Sant Domingo. Preu:10 euros. Venda anticipada d’entrades a Pollença al Club Pollença, Electrònica, Cuadrado i Tao i al Port de Pollença: Viajes Mirador i Bellini Fun Boats. Col·labora: Teixits Vicens. Organitza: Rotary Club Pollença.

 • DILLUNS 24 DE JULIOL

21.30h Teatre Amor i Odi a càrrec dels alumnes del taller de teatre d’adults dirigits per Jaume Xuia. Adaptació lliure de Romeu i Julieta de William Shakespeare.  A les 21.30h al claustre de Sant Domingo. Gratuït.

 • DIMECRES 26 DE JULIOL

14.00h Canonades i esclafits de coets. Repicada de campanes. Cercavila de la Banda de Cornetes del Soldà. A la plaça de Monti-sión.

20.30h Cercavila de la Banda de Cornetes i tambors pels carrers de Pollença.

22.00h Pregó que dirà Antònia Reig amb el títol “Conèixer i estimar per conservar”. En acabar, concert de la Banda de Música. A la sortida hi haurà granissat per a tots els assistents. Al Claustre de Sant Domingo.

 • DIJOUS 27 DE JULIOL

18.30h Concert per als més petits a càrrec de l’artista i pedagoga musical Dàmaris Gelabert. Al Claustre de Sant Domingo

20.45h Mostra de ball a càrrec de l’Escola de ball de pagès de Pollença, Racó de Tramuntana i a continuació ballada popular amb Ballugall. Plaça Major.

23.30h Festa Kaleidoscope als jardins Joan March, a Ca la Gran Cristiana.

 • DIVENDRES 28 DE JULIOL

Ràdio Pollença surt al carrer aquestes festes, a la plaça Vella. Els magazines radiofònics sortiran dels estudis per oferir una jornada de ràdio des de la plaça Vella, amb entrevistes als protagonistes de la Patrona. Tothom està convidat a passar pels micròfons de la ràdio municipal i dir la seva!

10.00 a 13.00h L’Estiuet Especial Patrona.

17.00 a 20.00h Petits Plaers d’Estiu Especial Patrona.

21.00h L’Acera du Vagos La Patrona Special Edition, programa radiofònic en viu, amb sorpreses, convidats, imitacions i molt d’humor. A la Plaça Vella.

16.30 a 19.30h Jocs de taula als jardins Joan March. Organitza: AFAMA

19.00h Dragut Festival.  Concerts a càrrec de LASAI meets, WAGWAAN BAND, KAPAROOTS, MADDAHERBS, DUB INMERSION, DUBSETTA. Tallers, música i jocs per a infants. Exposicions d’art pollencí i malabars. A la plaça de Ca les Monnares.

20.00h Acte de nomanament del carrer en honor de PERE JOSEP CÀNAVES. Devora el Claustre del Convent

21.30h Revetla Pollencina. Presentaran l’acte Felip Munar i Cati Cifre. Actuacions de Jaume Mas, Aires de la Cala, Racó de Tramuntana, Martí Sáez, Elisa Sayrol, Xeremiers Orats, Esteve Perich, Martí de la Punta, Toni Cerdà, Joan C. Munar, Coral Arrels Pollencines, Pere Morou, Gabi Cifre, Rafel Moll, Maria Cerdà i Cati Cifre, entre d’altres artistes pollencins.

Es presentarà el núm. 4 de la Col·lecció “Glosadors de Pollença” (del qual totes les famílies en podran recollir un exemplar) dedicat a Jaume Quer Vives “Parreco”, i es retrà un homenatge al corredor pollencí Arnau Colomar, de qui el glosador va fer una plagueta. Al Claustre de Sant Domingo. Organitzen: Antoni Bisanyes, Felip Munar i Martí Sáez

 • DISSABTE 29 DE JULIOL

10.00h a 12.00h Demostració d’eleboració artesanal de les espardenyes que duen els participants en el simulacre, a càrrec de Pere Parets. A Can Xumet, carrer de la Mar, 40.

19.00h Cursa Popular d’Estiu. Vine de turista o preparat per anar a la platja. Inscripcions el mateix dia de 18.00h a 19.00h als jardins de Via Pollentia al Monument. Organitzen: ONIT i Àrea de Joventut

20.30h IV Trobada de ball en línia, amb l’animació de Patricia Luque i Xisco Rueda, monitors de la zona. A la plaça de Ca les Monnares.

21.30h Teatre Jo, l’hereu d’Eduardo de Filippo. A càrrec de la companyia Voramar. Al Claustre de Sant Domingo. Gratuït.

23.30h Revetla a càrrec de Los Grillos, ValNou XL i Pedrá, banda extremenya (tribut a EXTREMODURO) a la plaça Major.

 • DIUMENGE 30 DE JULIOL

18.30h Planta dels gegants de Mallorca a Via Pollentia.

19.00h Cercavila dels gegants amb el següent recorregut: Via Pollentia, Miquel Bota Totxo, Roser Vell, plaça Major, Mercat, Jonquet, Pius XI i plaça de Ca les Monnares on ballaran tots. Organitza: Esbart de Sant Jordi

20.00h Sopar solidari a benefici de l’AECC als jardins Joan March.

21.00h Gran nit de swing, tast de Lindy Hop i a continuació concert a càrrec de HI HATS OLD JAZZ. A la plaça Major.

21.30h Presentació del disc de Martí Sáez.  “Com si fos ara”, acompanyat de Mateu Vila, Gabriel Cifre, Ivan Petrus i Noel Quintana. Al Claustre de Sant Domingo

22.00h Ball de saló a càrrec de l’orquestra Calypso amb l’actuació de Marga Pocoví. A la plaça de Ca les Monnares.

 • DILLUNS 31 DE JULIOL

18.00h Festa xop parc. Festa d’aigua per a infants, amb la col·laboració dels bombers que mostraran un cotxe antic restaurat. A Can Conill.

23.30h Marxa Fresca. ”El renaixement d’una festa mítica”. Vine i gaudeix de la millor música dels 80 amb moltes sorpreses i novetats. A la plaça Major.

 • DIMARTS 1 D’AGOST

19.00h Actuació infantil. Astronautes Estrellats. En acabar s’oferirà un gelat als infants assistents gentilesa de Bartomeu Reig SA, Helados Nestlé i Gelats Valls. A la plaça de Ca les Monnares

20.00h Cercavila a càrrec de la Banda de Cornetes i Tambors de Pollença i de la Banda de Música de Pollença. Pels carrers de Pollença.

22.30h Revetla amb Es fossers, els Ipop’s i Jaume Mas i la Wagwaan Band. A la plaça Major.

 • DIMECRES 2 D’AGOST

05.00h Alborada a la plaça Major per seguir pels carrers de la vila. Recorregut: Plaça Major, Ajuntament, Placeta de Martorell, Cantonada carrers Coronel Aloy i Canonge Llobera, Cantonada carrers Mare Alberta i Joan Vives Rotger, Plaça de l’Assolellador (abeurador de Sant Isidre), Cantonada Via Pollentia amb Bota Totxo, Plaça de Ca les Monnares, Placeta de Sant Jordi, Cantonada carrers Mar i Verger, Cantonada carrers Pare Vives i Binimelis, Cantonada carrers Formentor i Gerreria, Cantonada carrers Horta i Gruat, Cantonada carrers Lleó i Bonavista, Cantonada carrers Roca Tomàs i Horta, Plaça de l’Almoina.

08.30h Alborada a Cala Molins, Cala de Sant Vicenç.

09.15h  Alborada a la plaça de Miquel Capllonch del Port de Pollença.

10.00h Alborada a la residència.

11.00h Ofici Major i ball de l’Oferta pels cossiers a la Parròquia.

12.15h Ball dels cossiers a la plaça Major.

12.45h Acte institucional a l’església de Monti-sion. Actuació de la Banda de Música de Pollença.

13.00h Aperitiu a l’Ajuntament per a tot el poble.

17.00h Cercavila a càrrec de la Tropa de Cornetes i Tambors del Soldà.

17.30h Processó amb l’antiga imatge de la Patrona i tradicions de la vila.

19.00h Simulacre de Moros i Cristians. Recordar que només els càrrecs del simulacre poden portar espases de ferro.

21.30h Tedèum de Mossèn Miquel Tortell en acció de gràcies i càntic dels Goigs de Costa i Llobera. A la plaça Major, interpretació de l’Alborada i el Visca Pollença per la Banda de Música de Pollença.

23.30h Focs Artificials a la Tanca del Pont Romà. Organitza:Ajuntament de Pollença

ACTIVITATS ESPORTIVES

 • DIMECRES 26 DE JULIOL

20.00h Exhibició d’arts marcials. A la plaça Major. Organitza: Mallorca Nord Judo.

 • DISSABTE 29 DE JULIOL

16.30h Torneig d’Escacs Patrona de Pollença. Saló del Club Pollença. Sistema suís nou rondes de partides de 5 minuts + 3 segons per jugador. Inscripcions al telèfon 680 844 087 o al correu electrònic: clubescacspollensa@outlook.es. Organitza: Club d’Escacs Pollença

19.30h Semifinals 2n i 3r classificat Torneig Futbol 7 Festes Patronals 2017. Camp de futbol de Pollença.
20.30h Semifinals 1r i 4t classificat Torneig Futbol 7 Festes Patronals 2017. Camp de futbol de Pollença.

 • DILLUNS 31 DE JULIOL

20.00h Final del Torneig Futbol 7 Festes Patronals 2017. Camp de futbol de Pollença.

 

EXPOSICIONS

 • 8 ULLS, col·lectiva d’artistes diversos.
 • Tot Marco, Col·lectiva de Xisco i Ramon Provenzal, Mabel Ruiz i Manel Doblas. Fins al 9 de setembre.
 • Spira Bar Grill amb col·laboració amb Espai d’Art 32, Jaume Salvadiego.
 • Obris Restaurant amb col·laboració amb Espai d’Art 32, Emili Parejo amb Paisatges.
 • Museu de Pollença, Podeu visitar el guanyador i finalistes del Certamen Biennal d’Art de Pollença. Fins al 30 de setembre.
 • Església del Convent de Sant DomingoTat Tvam Asi, de Marta Moriarty. Fins al 8 d’octubre.
 • Galeria Espai d’Art 32,  La Isla Esperanza de cinc artistes cubans.
 • Galeria Dionís Bennàssar,  Paisatges de llum de l’artista Joan Peix. Fins al 17 d’agost.
 • Maior, trobam l’exposició  d’Eva Lootz.
 • Ca’n Dionis, s’hi exposa obra de Toni Mandilego, i  hi trobareu l’exposició de l’artista Crespi Alemany.
 • Galeria Llompart, Col·lectiva Mateu Sitges Febrer i Eugenio Mayor.
 • Museu Dionís Bennàssar. Podeu visitar-lo de dimarts a divendres de 10h a 15h i els dissabtes i diumenges de 10h a 14h.

Afegir un comentari