Guardat a: Notícies ~ Publicat el 10/07/2017

Programació d’estiu 2017

No hi ha comentaris Comentar

Aquesta segona setmana de juliol, a Ràdio Pollença canviam a la programació d’estiu!

Arriben canvis en les seccions, en la música, nous col·laboradors, nous becaris, i moltes sorpreses!

Fil per Randa es converteix en l’Estiuet. El magazine dels matins de l’estiu que ja coneixeu d’altres anys, conduit per Joana Solivellas i Nila Oliver! Tornaran seccions com: Festival de Música de Pollença, Pollença a la Moda!,  L’Altaveu, Saps què m’han dit? i Mallorca en Moviment! Però n’estrenarem d’altres com: Punt de Vista i  Notes Musicals.

Petits Plaers es converteix en Petits Plaers d’Estiu!. El magazine que presenta n’Àngels Hernàndez també es vesteix d’estiu! Recuperam programes com Xerrim Xerram o El Prisme. 

Podeu consultar la nostra graella d’estiu a Programació

Alguns dels programes que s’agafen vacances són: L’Acera du Vagos, La Meca Records, la Tertúlia de Dones, Instants de poesia, La Campana, Qüestions de llengua, Espai VitalVa de Llibres, Camins i Muntanyes, Art a l’Horabaixa, etc.

La setmana passada ja us vam presentar les noves becaris, na Marta Ferrer i n’Ariadna Llobera!

 

SECCIONS D’ESTIU:

  • Punts de vista: Arriba a Ràdio Pollença el programa Punts de vista, on es tractaran temes generals sobre política de manera molt oberta i des de totes les opinions dels col·laboradors. Debats, explicacions, opinió… Tractarem els temes d’una manera entretinguda i desenfadada. No ho dubtis, és el teu programa! Cada dimarts a les 11.15 h, Punts de vista a Ràdio Pollença.

 

  • Notes musicals: T’agrada la música? Idò aquest és el teu lloc! Arriba a Ràdio Pollença Notes Musicals, el programa de l’estiu on coneixeràs tot tipus d’estils musicals: els grups de moda de les revetles, les cançons que no pots deixar de conèixer, els grups emergents pollencins, musicals, música clàssica…Entrevistes, debats, però sobretot ganes de passar una bona estona amb la música. Tot això és el que trobareu a Notes Musicals: cada dimecres a les 11.15h a Ràdio Pollença.

 

  • Altaveu: Escoltar l’opinió dels joves és inherent a tots els humans, i en aquesta secció són els joves pollencins els qui tenen l’oportunitat de dir la seva.Una manera de conèixer què pensa aquesta generació sobre els temes d’actualitat. Un espai de debat, de tertúlia, d’interacció i, sobretot, de lliure opinió. Cada dijous a les 11:15h.

 

  • Saps què m’han dit? Què opina la gent del carrer sobre el tema de la setmana?Una secció que obri les portes de Ràdio Pollença a tots els pollencins. Marta Ferrer i Ariadna Llobera sortiran al carrer per descobrir quin és el vostre punt de vista. Els dijous a les 12:45h.

 

  • Pollença a la moda: Pollença torna a la moda amb noves idees i més renovada que mai cada dijous a les 10.30 h. Us interessa conèixer les tendències actuals aplicades a la moda pollencina? Toni Carbonell i Marta Ferrer, aficionats a les tendències i a la moda en general, us desvetllaran els secrets per crear looks propis amb els comerços pollencins.Si tens un comerç relacionat amb la moda i estàs interessat en donar a conèixer els teus productes, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres! A més, hi ha un consultori a la pàgina de facebook per resoldre els vostres dubtes. També els podeu enviar a radio@ajpollenca.net o el telèfon 971 53 54 55.

 

  • Xerrim Xerram: És una tertúlia per donar veu als més petits de tots. Nins i nines d’entre 4 i 12 anys aniran passant pels micròfons de Ràdio Pollença per contar-nos com passen l’estiu, quines coses els preocupen i quines els agraden. Una continuació estiuenca de La Campana, però fora de les aules, amb els petits xerradors que segur que ens faran riure i passar una bona estona. Els dimarts a les 18:15h.

 

  • El Prisme: Un programa entretingut i dinàmic, però crític amb la societat i, en conseqüència, amb nosaltres mateixos i les nostres accions. Un programa que persegueix la projecció d’una societat amb mancances i virtuts, sempre des d’un punt de vista optimista per millorar i crític amb les passes fetes. Amb Miquel Rosselló, cada divendres a les 19:30h.

 

Afegir un comentari