Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 12/11/2018

Ràdio Pollença participa a les II Jornades de Comunicació Pública de Calvià.

No hi ha comentaris Comentar

Ja podeu escoltar l’especial Connexió Local II Jornades de Comuncació Pública.

 

 

Aquest dimarts 13 de novembre, IB3Ràdio, Ràdio Pollença i un bron grapat de ràdios locals més, participarem i emetrem simultàniament, una edició especial del programa CONNEXIÓ LOCAL.

A partir de les 18:04h podreu escoltar la taula rodona que es farà en directe des de l’Auditori de Peguera amb motiu de les II Jornades de Comunicació Pública a Calvià. On aquest any dins el seu programa s’hi ha inclòs aquest especial (podeu consultar aquí el programa de les jornades).

Connexió Local és el programa d’IB3 Ràdio que dirigeix i presenta Magda Cortès i en el que hi participen Alcúdia Ràdio, Ràdio Artà, Ràdio Calvià, Capdepera Ràdio, Ràdio Es Castell, Ràdio Felanitx, Ràdio Illa, Ràdio Marratxí , Sa Pobla Ràdio, Ràdio Pollença, Ràdio Porreres, Titoieta Ràdio.

 

 

Amb motiu de les II Jornades de Comunicació des de les Administracions Públiques, el programa d’IB3 Ràdio “Connexió Local” barata els estudis per l’escenari de l’Auditori de Peguera, seu de les esmentades jornades.
Per segon any consecutiu el programa de la ràdio pública, que compta amb la col·laboració de totes les emissores locals de les Balears, oferirà una emissió oberta als participants a l’encontre i al públic en general. Durant el programa els responsables de les diverses emissores locals debatran i intercanviaran impressions i experiències amb la seva directora i conductora, Magda Cortés.
Les Jornades de Comunicació des de les Admintracions Públiques estan organitzades per l’Ajuntament de Calvià, la UIB i la EBAP i compten amb la col·laboració d’IB3. Enguany hi ha participen ponents del prestigui dels periodistes Montserrat Boix (RTVE), Albert Sáez (Digital Transformers), Tomás Andújar (Agencia EFE), la coordinadora de l’àrea de comunicació dels Mossos d’Esquadra, Patricia Plaja o la directora de Diario de Mallorca, Maria Ferrer, entre d’altres.
Connexió Local s’emet aquest dimarts en un horari especial a IB3 Ràdio, de 18.00 a 19.00 h, i compta amb la participació d’Alcúdia Ràdio, Ràdio Artà, Ràdio Calvià, Capdepera Ràdio, Ràdio Es Castell, Ràdio Felanitx, Ràdio Illa, Ràdio Marratxí, Sa Pobla Ràdio, Ràdio Pollença, Ràdio Porreres i Titoieta Ràdio.

 

 

Afegir un comentari