Guardat a: Notícies ~ Etiquetes: , , , . Publicat el 26/04/2017

XIV FIRA DEL VI

No hi ha comentaris Comentar

Un any més ens tornem a trobar a la Fira del Vi de Pollença, una cita vinícola anual molt consolidada on es dóna una bona acollida tant a professionals com a amants del vi. Enguany en celebrem la 14ª edició, en la qual, a més de donar la benvinguda a cinc nous cellers, troba’m els cellers que any rere any consoliden la seva presència i que ens ofereixen els seus vins de sabors peculiars i genuïns, alguns d’ells premiats tant a títol nacional com internacional.

Pollença acull de bon grat el repte d’oferir el tast d’una gran varietat de vins i de crear alhora un marc i una oportunitat de gran nivell per a la promoció dels nostres cellers i dels seus vins; enguany podrem conèixer, tastar i adquirir alhora els vins de 39 cellers d’arreu del territori mallorquí.

L’Associació de Vi Primitiu, creadora i organitzadora de l’anual Fira del Vi de Pollença, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pollença, agraeixen el compromís i la participació dels cellers i dels visitants.

Ja fa uns anys que des de l’associació de comerciants s’involucren, enguany sortejen entrades i lots de vi, l’associació hotelera fa ofertes d’allotjament i alguns restaurants promocionen de forma especial els vins mallorquins i d’altres fan un menú especial per la Fira del Vi.

Enguany  l’associació d’artesans oferirà un showroom a les portes del recinte firal (Jardins Joan March) en productes d’edició especial entorn a la temàtica del món del vi i la Cooperativa pagesa de Pollença ha arribat a un acord amb un grup de restaurants del municipi perquè facin un menú especial amb el mè de Pollença.

Dates de celebració: 6 i 7 de maig del 2017

Horaris: 
Dissabte 6 de maig:

Professionals / Públic General
10.00 a 20.30 h

Diumenge 7 de maig:

Professionals / Públic General
10.00 a 14.00 h

LA TAQUILLA TANCARÀ 1 HORA ABANS DE L’HORA CONVINGUDA.

A tots els visitants se’ls lliurarà una bossa que contendrà una copa de tast, un llibret amb les dades de totes les bodegues expositores i els seus vins, un llapis per poder fer anotacions, una fulletó de l’associació de restauradors amb un menú especial Fira del Vi i també amb els hotels que fan una oferta especial per el cap de setmana de la Fira.

 

 

 

 

CELLERS PARTICIPANTS EDICIÓ 2017

 1. Conde de SUYROT
 2. Bodegas Bordoy
 3. Can Pico
 4. Bodegas Angel
 5. Can Feliu
 6. Can Coleto
 7. Antonio Nadal Ros B & V
 8. Macià Batle – nova-
 9. Miquel Gelabert
 10. Son Artigues
 11. Sebastià Pastor
 12. Can Ramis
 13. Es Verger
 14. Son Sureda Ric
 15. Tomeu Isern
 16. Ca Sa Padrina
 17. Finca Can Axartell – nova-
 18. Son Prim
 19. Pere Seda
 20. Son Vich de Superna
 21. Vinya Taujana
 22. Butxet Viticultors
 23. Galmés i Ferrer
 24. Miquel Oliver V & B
 25. Binigrau
 26. Mortitx
 27. Vi d’Auba
 28. Canyelles i Batle
 29. Son Bordils
 30. Son Ramon
 31. Vins Nadal
 32. AVA Bodega
 33. Bodegas Munar
 34. José Luis Ferrer
 35. Son Campaner
 36. Tianna Negre – nova-
 37. Mandia Vell – nova-
 38. Ca´n Vidalet
 39. Finca Can Sureda – nova-

ORGANITZA

ASSOCIACIÓ VI PRIMITIU POLLENÇA

www.viprimitiu.org

info@viprimitiu.org

Afegir un comentari