Guardat a: Agenda ~ Publicat el 01/02/2021

Agenda de l’1 al 7 de febrer

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença de l’1 al 7 de febrer:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)
 • Des de l’Àrea de Comerç  conscients de la greu situació en la qual es troba el sector de la restauració a causa de la crisi provocada per la COVID-19, volen ajudar a difondre i promocionar tots aquells bars i restaurants que disposen de servei de menjar per endur i/o servei a domicili.
  Per això anuncien que es farà promoció de tots els establiments a través del web, xarxes socials i ràdio municipal amb l’objectiu és augmentar la seva visibilitat. Si teniu un bar o restaurant amb servei de menjar per endur i/o servei a domicili en el municipi de Pollença, podeu completar el  formulari que trobareu al facebook de l’ajuntament o posau-vos en contacte amb l’AODL, mail aodl@ajpollenca.net o telèfon 661 59 34 33.

 

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’ajuntament ha publicat les Bases específiques per cobrir una plaça de coordinador/a d’educació. PERSONAL LABORAL FIX. Tota la información a ajpollenca.net. Presentació d’instàncies. FINS DIA 15 DE FEBER.

ENTITATS

 • Un grapat de pollencins i pollencines amants de la RUA han organitzat “RiUrÀs” la RUA Virtual 2021 que, amb el suport de l’Ajuntament de Pollença es durà a terme dia 13 de febrer a les 19.00h per streaming al Facebook Riuràs Pollença. Com podeu participar? Podeu enviar foto o vídeo. En el cas d’enviar foto, n’hi ha d’haver entre 3 i 5 per veure bé la fressa, i si enviau vídeo ha de tenir una durada màxima de 5 minuts i ha d’estar en HORITZONTAL. Molt important que tant a la foto com al vídeo hi aparegui l’etiqueta (hashtagh) #RUA2021. I sempre s’han de complir les normes vigents de seguretat, estat d’alarma…Podeu enviar el vostre vídeo o fotografíes fins dia 10 de febrer al següent Whatsapp: 607 19 86 28. Al Facebook Riuràs Pollença trobaràs més informació. Animau-vos, hi haurà obsequis i sorpreses per a tots els que es presentin!
 • La Fundació Guillem Cifre de Colonya convoca la quarantena edició del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya. El termini per a la presentació d’originals a aquesta edició finalitzarà el proper dia 30 d’abril de 2021. Consulta les condicions i bases a la  web: www.colonya.com
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Trobareu l’Espai Artesanal al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 12:00 a 13:00h. Si el temps ho permet.
 • El Parc Natural de s’Albufera informa que a causa de la situació sanitària,  només ens és possible oferir-vos visites al Parc en grups molt reduïts. Dissabte 6 de febrer duran a terme l’activitat “L’aigua i l’acció humana a s’Albufera: síquies, ponts, canals i plenes” en celebració del Dia Mundial de les zones humides. Horari: de 10 a 13.30h. Podeu apuntarvos a l’enllaç que tenen al seu Facebook: S’Albufera de Mallorca.

 

AGENDA CULTURAL

 • Diumenge 7,  es procedirà a la lectura  del manifest de commemoració dels 500 anys de la Germania. A les 11:30h, a la plaça Vella,

AUDITORI D’ALCÚDIA

 

 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR col.lectiva.
    • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari