Guardat a: Agenda ~ Publicat el 11/10/2021

Agenda de l’11 al 17 d’octubre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença de l’11 al 17 d’octubre:

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament recorda que fins a l’1 de desembre teniu temps de pagar els tributs municipals corresponents a l’any 2021. Podeu fer les consultes i tràmits corresponents a qualsevol oficina de recaptació. A Pollença està situada al C/ de Ramón y Cajal, 2. (Imposts de vehicles de tracció mecànica, activitats econòmiques,clavegueram, residus, cementiri, etc).
 • Amb motiu del Dia de les Biblioteques, Can Llobera farà un contacontes el proper dijous 21 d’octubre a les 17.30h. Es titula “La nena que odiava els llibres“. Inscripcions prèvies fins dia 19 d’octubre a mediadora@ajpollenca.net.
 • AODL, informa a tots el comerços de Pollença i el Port que estiguin interessats a rebre visites de les escoles que ho facin sabre a través de aodl@ajpollenca.net. Només hauran tenir la tenda oberta i esperar la visita el dia i l’hora acordada. Tenen fins dia 31 per apuntar-se.
  • També tenen en marxa fins al 6 de desembre, una campanya de cupons de consum pels residents a Pollença, majors de 16 anys. Quan faceu una primera compra, igual o major a 15 euros, en algun dels comerços adherits a la iniciativa, podreu obtenir un cupó de descompte de 40 euros, per algun dels establiments que formen part de la campanya. Haureu de dur el vostre tiquet de compra a les oficines d’informació turística de Pollença o el Port.
 • L’Ajuntament informa que l’oficina de Serveis Socials del Port de Pollença canvia d’ubicació. Ara la trobareu al carrer La Gola, núm. 20. Ofereixen els següents serveis: informació i orientació, educació i prevenció infantil i juvenil, suport psicosocial i orientació laboral per a dones. Si ho necessitau, podeu contactar amb ells al mateix telefon de sempre, 971 86 69 75.
 • L’Àrea d’esports informa que si voleu emprar la nova SALA MULTIFUNCIONAL DE TRX, és indispensable reservar prèviament mitjançant la App d’Esports o telefonant a l’oficina del poliesportiu (971533990 / 672603001). A més, informen que també ha començat l’activitat “Mou-te amb salut” adreçada a majors de 60 anys. És els dimarts i divendres al pavelló de Pollença, i hi ha torn a les 9h i a les 10h. És gratuita, però cal apuntar-se a l’oficina.

ENTITATS

 • La Fundació Rotger Villalonga informa que diumenge 17 d’cotubre arriba la 88ena “DIADA DE CALA MURTA”. A les 11.00h celebració de l’eucaristia i seguidament l’acte literari: Recordança a Miquel Bota Totxo, presentació de la Revista Cala Murta 41 i el tradicional recital poètic. Servei d’autocar grauït: Sortida a les 10.00 des del Monument  des del Port de Pollença (darrera l’esgésia) a les 10.15h. Inscripcions al telèfons: 971 53 37 12 / 650 91 93 72
 • Aquest dissabte 16 a la Parròquia de Pollença, presidirà l’eucaristia el Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, per a inaugurar l’Any Costa en el centenari de la seva mort. Serà a les 20.00h.
 • El Club Rotary de Pollença celebra aquest dissabte 16 d’octubre, l’Operació Kilo. Recolliran aliments a la sortida dels supermercats Lidl, Erosky (carretera), Eroski Port de Pollença, i Hipercentro Port de Pollença, entre les 9h i les 14h. Tot el que es reculli serà a benefici de la Fundació Cors Oberts.
 • ONIT: celebrarà la seva darrera activitat dia 31 d’octubre al Claustre del Convent. Es tracta de la VI edició de La Nit Fosca. De 16h a 18h hi haurà activitats pels més petits, com pintacares, photocall, taller de rosaris (sense gluten) i jocs d’intel.ligència. El Passatge del Terror per a totes les edats serà de 18.30h a 20.30h, i el Passatge del Terror per Adults, recomanat per a majors de 16 anys, serà de 21h a 00.00h. Ja podeu comprar les entrades anticipades a Taller Pedro i Xisco, Electrònica Cuadrado i a l’estand que tendrà ONIT als mercats de la Plaça Majors els diumenges 17 i 24 d’octubre. El preu és un donatiu de 2 i 3 euros.
 • L’Obraria del Puig de Pollença informa que dia 20 d’octubre fan la bunyolada per les Verges. A partir de les 17.30h a la Plaça Major.
 • Can Bum, Aquest nou centre social de Pollença (Carrer Major, 40), fa jornada de portes obertes,  tots els dimecres i dissabtes, de 16.30h a 19.30h.
 • Basquet Pollença i l’Associació Tasnimakunda, organitzen una recollida de material de bàsquet per l’escola KAF Basquet de Senegal. Podeu aportar equipament personal: pilotes, sabates (núm.37-48), camisetes, calçons, xandalls, motxilles, cantimplores. I també equipament per entrenaments: pilotes, pilotes medicinals, conos i pals, escales agilitat, pissarra estratègica, marcador mòbil, protectors pals cistelles, etc.  Tot aquest material el podeu deixar al pavelló municipal de Pollença, al carro habilitat fins dia 15 d’octubre. També podeu fer aportacions econòmiques per comprar bicicletes i per poder anar als entrenaments i d’altres. Trobareu tota la informació a les xarxes de Basquet Pollença.
 • Club Pollença:
  • Curs PER: estan obertes les inscripcions per a les classes de PER bàsic i ampliat. L’inici de classes dia 19 d’octubre per a la convocatòria d’examens del desembre 2021. Xerrada informativa dia 15 d’octubre a les 20h.
 • La Reserva natural de l’Albufereta ha organitzat un grapat d’activitats per celebrar el seu 20è aniversari. Cal apuntar-se previament emplenant uns formularis que trobareu a internet, per exemple, a la web balearsnatura
  • Els usos de l’Albufereta a través de la història i la toponímia. Xerrada a càrrec de Miquel Àngel March (geògraf i activista ambiental). Data: divendres, 22 d’octubre. Horari: 19.00 h. Lloc de trobada: Club Pollença. Plaça Major, 10 (Pollença)
  • S’Albufereta i la font de l’Almadrava,història i geomorfologia. Xerrada a càrrec de Joan Fornós (geòleg) i Manolo Espinosa (geògraf). Data: divendres, 29 d’octubre. Horari: 19.00 h. Lloc de trobada: Casa de Cultura, aula 4. Carrer de l’Hostal,9 (Alcúdia).
  • S’albufereta, 20 anys de conservació. Itinerari a peu. Data: dissabte, 23 i 30 d’octubre. Horari: de 10.00 a 13.00 h.

 

AGENDA CULTURAL:

 • Dijous 14, torna CINE-CLUB i ho fa amb la projecció de “Mandíbulas” del cineasta francès Quentin Dupieux, que va obtenir la seva premiere internacional en el Festival de cine de Venècia. Serà VO i subtítols en espanyol. A les 20.30h al Club Pollença. 4€ socis, 6€ no socis.
 • Diumenge 17, presentació del llibre “La necesidad es un pato“, de Josep Llobera Capllonch en la seva versió en anglès traduïda pel mateix autor “Necessity is a duck“. Presentarà l’acte el regidor de biblioteques Mateu Soler. A les 12h a Can Llobera.
 • Diumenge 17,  la Fundació Cors Oberts ha organitzat una taula rodona per xerrar sobre “Solidaritat, fe, vocació i amistat“, que es farà a les 19h al Club Pollença. Hi participaran Martí Xavier March, José Luís Reig, Maria de los Ángeles Niño i la germana Ana Nadal. L’aforament és limitat. Els tiquets es poden recollir a Cuadrado Electrónica.

EXPOSICIONS:

    • GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , exposició de Miquel Fuster “Latitud Nord”. Fins 7 d’octubre.
    • Galeria Maior: Exposició NIT DE L’ART:  “Luís Gordillo en Pollensa again“.

Afegir un comentari