Guardat a: Agenda ~ Publicat el 11/01/2021

Agenda del 11 al 17 de gener

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 11 al 17 de gener:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)
 • ATENCIÓ RESTAURADORS! En aquests moments tan complicats us volem donar una mà. Si teniu obert i oferiu servei a domicili o per endur, i voleu que hi donem difusió. Enviau les vostres dades,( informació dels vostres servis, de les vostres xarxes socials,..) a l’Agent de Desenvolupament Local al correu electrònic aodl@ajpollenca.net o telefonau a 661 59 34 33.

 

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’ajuntament ha publicat les Bases específiques per cobrir una plaça de coordinador/a de cultura. PERSONAL LABORAL FIX. Tota la información a ajpollenca.net

ENTITATS

 • Les Parròquies de Pollença i Port de Pollença anuncien que degut a les noves mesures restrictives, per Sant Antoni només es manté la missa. Enguany aquesta festivitat cau en diumenge i per tant hi haurà missa de torn a les 12h. Destaquen que no hi haurà beneïdes.
  A més, juntament amb l’Obraria de Sant Sebastià anuncien que per Sant Sebastià únicament es manté la missa a la Parròquia el dimecres 20 de gener a les 19.30h. Seguint totes les mesures higièniques i sanitàries i amb aforment reduït i limitat al 30%. En conseqüència, queden suspeses la Processó i el Ball dels Cavallets tant pels carrers com a l’interior de l’Església i l’Adoració amb l’estandard.
 • La Fundació Guillem Cifre de Colonya convoca la quarantena edició del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya. El termini per a la presentació d’originals a aquesta edició finalitzarà el proper dia 30 d’abril de 2021.
  Consulta les condicions i bases a la nostra web: www.colonya.com
 • La Cooperativa Pagesa de Pollença ens recorda que segueixen duguent a casa el me i la porcella. Servei a domicili a Pollença, Alcúdia i Sa Pobla telefonant al 971 53 41 46. Aquestes festes disfruta en  familia d’un bon dinar o sopar amb la carn dels pagesos de Pollença. Compra producte local o Km 0!
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Trobareu l’Espai Artesanal al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença recorden l’horari del punt de venda directe de peix. Aquesta setmana el punt de venda de peix estarà obert avui dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:30h. Segons el temps ens informaran de quins altres dies obrin.

 

AGENDA CULTURAL

 

AUDITORI D’ALCÚDIA

 

 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR col.lectiva. Tancat per vacances.
    • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari