Guardat a: Agenda ~ Publicat el 12/07/2021

Agenda del 12 al 18 de juliol

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 12 al 18 de juliol:

 

COVID19:

 • A Pollença ara mateix tenim 32 casos actius. Des del PAC demanen que si teniu símptomes compatibles amb covid (tossina, mal estar, febre, diarrea…) telefoneu al Centre de Salut al 971 53 30 41. NO ANEU AL PAC EN CAP MOMENT. Hem de seguir el protocol establert per a no posar en perill la salut d’un mateix ni la dels altres.
 • Si heu nascut entre 1952 i 2005 podeu demanar hora per vacunar-vos a BITCITA citavacunacovid.ibsalut.es o telefonant al 971 211 999.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Campanya de vacunació contra meningitis per a joves nascuts del 2001 al 2007 i vacunació al.lotes contra papil.loma. Demanar cita telefonant  al PAC de Pollença, 971 53 30 41.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .
 • El Punt Jove organitza la GIMCANA DE LA PATRONA per diumenge 25 de juliol a les 19H. Les inscripcions han de ser per grups de 6 a 8 participants, a partir de 16 anys. El grup ha de triar una temàtica i s’ha de posar un nom. INSCRIPCIONS FINS DIA 18 DE JULIOL a uepjove@ajpollenca.net. Atreviu-vos a venir disfrassats! En acabar, els grups apuntats quedaran convidats a fer un pa amb oli mentre es dona el nom del grup guanyador, podi i premis.
 • Torna el C@LOR MUSICAL! Si tens inquietuds musicals, la Banda de Música de Pollença posa en marxa dos dies de presentació i prova d’instruments . Dia 28 i 30 de juliol prova d’instruments de 18:00 a 19:30 al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya. Edad mínima de 7 anys. Vos podeu apuntar emplenant un formulari que trobareu a les xarxes de la Banda de Música de Pollença.
 • Curs de Monitor/a de temps lliure a Pollença. Del 15 de juliol al 8 d’agost en horari de matí i capvespre 275€ (200€ per residents de Pollença). Inscripcions fins AVUI 12 de juliol a la recepció Club Duva. El curs es realitzarà amb un mínim de 12 inscrits/es. REQUISITS: Tenir més de 17 anys i el títol d’ESO (o equivalent). Més infomació a  formacio@onesportmallorca.com
 • Els horaris de les oficines de turisme són els següents: OIT Pollença de dilluns a divendres de 9.00 a 16.00 h. OIT Port de Pollença  ( Nova ubicació al Passeig Saralegui, nº 1) de dilluns a dissabtes de 9.00 a 16.00 h. OIT Cala Sant Vicenç de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00h.
 • Des de l’àrea de comerç de l’Ajuntament de Pollença, juntament amb l’àrea de turisme, han proposat difondre i potenciar l’adhesió a l’aparador virtual gratuit disponible al web www.pollensa.com.Per això, si teniu un estebliment, vos conviden a que vos adheriu a la web, enviant el formulari omplert així com fotografies del vostre negoci. Si estau interessats podeu sol·licitar el formulari en aquesta adreça electrònica (aodl@ajpollenca.net) o bé a l’oficina de turisme oit@ajpollenca.net.
 • Des de l’Àrea d’Esports:
  • Tornen les “paxangues” de F6/7 i futbet. Ja podeu fer les vostres reserves seguint les noves normes: S’ha d’emplenar un full de registre abans de cada reserva amb les dades dels jugadors/es, només es pot fer un sol pagament per reserva i només amb tarjeta al poliesportiu o a través de la app, només vos donaran les pilotes, els petos no i evitau arribar o sortir tard per no coincidir amb altres grups.
  • Si voleu anar a la  piscina descuberta de Pollença! Imprescindible reserva prèvia mitjançant l’APP d’Esports Pollença.  Horaris: De dilluns a Divendres, de 10 a 20h / Dissabtes, diumenges i festius: de 10.30h a 18.30h
 • Ets artesà de Pollença? Adhereix-te a la campanya de promoció de producte local al formulari que trobareu al Facebook AODL Pollença. Podràs exposar els teus productes a les tres oficines d’informació turística del municipi (Pollença, Port de Pollença i Cala Sant Vicenç). A més a més, s’elaborarà una petita guia en línia on estiran tots els artesans adherits a la campanya i s’inclourà a la guia un punt de venda de cadascun dels artesans. Aquesta guia es podrà descarregar a través d’un codi QR. També s’inclouen artesans de productes agroalimentaris com olis, vins, forners, etc. Consultau al formulari les característiques de la vostra adhesió.

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Procediment selectiu per a la contractació d’un/a locutor/a de Ràdio Pollença a l’Ajuntament de Pollença per acumulació de funcions. El contracte laboral tindrà caràcter temporal de durada determinada (un termini de 3 mesos, prorrogable per tres mesos més, com a màxim). La jornada de treball serà de mitja jornada en horari de tarda. Podeu presentar les sol·licituds fins el 14 de juliol.
 • L’Ajuntament dóna subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d’haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.
  Les ajudes seran:
  – Per retolació comercial fins a 450,00€
  Per cartes de bar i de restaurant fins a 350,00€
  Per documents administratius fins a 150,00€
  Per a activitats publicitàries fins a 350,00€
  El termini per justificar les despeses subvencionades acaba dia 3 de desembre de 2021. Més informació: www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • Nova Temporada de la PENYA MALLORQUINISTA POLLENCINA. Ja vos hi podeu inscriure amb preus especial en el bus que vos trasllada a Son Moix. Per a més informació: Llorenç Cerdà 699 252 808 / Nadal Moragues 609 029 231
 • El Club Pollença oganitza la IV edició del “CURT CLUB”. Hi poden participar totes les persones nascudes després del 2001 de manera individual o en grup. La durada màxima del curt, inclòs els títiols de crèdit, serà de 10 minuts. Tema lliure i s’admeten totes els gèneres: animació, documental, videoclip, etc. Es pot fer en qualsevol format digital (mòbil, càmera, etc). Podeu enviar els vostres treballs fins el 15 de juliol a curtclub@gmail.com. El guanyador rebrà 300€ i un diploma, i el finalista un sopar o dinar al Club Pollença.
 • El Parc Natural s’Albufera organitza “Visites guiades a peu per conèixer la importància de la biodiversitat a s’Albufera i els seus valors etnològics i històricsData: cada dimecres i dijous  Horari: de 9.30 a 11.30h.
  Lloc de trobada: Pont dels Anglesos. Inscripcions i més informació telefonant al 971 89 22 50.
 • La Tercera Edat de colonya  anuncia que han convocat eleccions per renovar la Junta Directiva. S’obri l’entrega de sol·licituds per junta directiva, la qual ha d’estar composta per 10 persones: un president, un vicepresident, un secretari, un tresorer i la resta són vocals. El termini d’entrega és fins dia 15 de juliol. S’han d’entregar a l’oficia.
 • La Fundació cors Oberts recorda  el projecte RASPER 2.0, es recull roba i se li dóna una segona vida on la gent pot anar a adquirila per un petit donatiu que va destinat a projectes de la fundació. La botiga de segona mà obri els dimarts i dijous de 17 a 19h. Demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS de 9 a 12h I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
  • Exposició dels 100 anys a Pollença de les Missioneres dels Sagrats Cors, situada a la capella del convent dels Sagrats Cors es pot visitar els dimarts i dijous de 18 a 21 hores, mentre que els dissabtes i diumenges s’ha de tocar a la porteria. Fins dia 15 d’agost.
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:00h. Si el temps ho permet. Tornen a l’horari d’estiu.

AGENDA CULTURAL:

 • Divendres 16, primer concert del 60è FESTIVAL DE POLLENÇA. A càrrec de Cécile Mclorin Salvant amb Sullivan Fortner, que interpretaran cançons de jazz i contemporànies. A les 22H al Claustre de Sant Domingo. Per la compra anticipada d’entrades es podrà fer en línia a festivalpollenca.com o a l’oficina del Festival de Pollença de dimarts a dissabte de 10.00 a 13.30 hores i els dijous de 16.30 a 19.00 hores. A més, el mateix dia del concert també es podran adquirir localitats a porta de 20.30 a 22.00 hores. Ràdio Pollença SORTEJA DUES ENTRADES DOBLES per a commemmorar l’inici de la 60ena edició del Festival. Per a participar, podeu enviar el vostre nom complet i un telèfon de contacte al mail radio@ajpollenca.net o telefonant al 971 53 54 55. Realitzarem el sorteig el mateix divendres de matí, durant el magazín.
 • Divendres 16, concert “EL MINU I LA CADIRA”, un conte musical adreçat als més petits, dins el marc del programa d’actes de la VI Trobada de Percussió. A les 18H al Pati de l’Ajuntament de Pollença. Entrada gratuïta sense reserva.
 • Dissabte 17, activitat d’una posta de sol organitzada pel Parc Natural de s’Albufera: “Els sons del capvespre a s’Albufera”. De 19.30 a 22.30H. Lloc de trobada: Camí de s’Amarador (Carretera MA-3431 Muro-Can Picafort, km 5,6). Inscripcions a través d’un formulari a la seva plana web.
 • Dissabte 17, TEATRE “Perifèria Otel·lo”, de Josep Pere Peyró. A les 21H al Claustre de Sant Domingo. Entrades: ticketib.com [5 €] o a taquilla.
 • Diumenge 1 d’agost, espectacle d’Agustín El Casta “CAFÉ DESCONFINADO”. A benefici d’ASPANOB. Al Claustre de Sant Domingo a les 21H. Entrades: 22 euros venta anticipada i 24 euros venta a la taquilla. PUNTS DE VENTA:
  • Palma: Sede Aspanob: C/ Veneçuela,1.
  • Pollença:
   • Club Pollença: Plaça Major, 10.
   • Cuadrado Electrónica: C/ del Roser Vell, 8.
   • Aura Llenceria i Complements: Plaça Ca Les Munnares, 2.
   • B the travel brand: C/ Les Munnares,6.
   • Volare: Plaça Ca Les Munnares, 20
  • Port de Pollença
   • Electrodomésticos Reus: C/ Roger de Flor, 29.
   • Catalana Occidente Seguros: C/ Vicente Buades,4.

 

FESTES MARE DE DÉU DEL CARME  2021

 • Dilluns 12, Màgia a càrrec del Màgic Cloquell. A les 19.00h a la Plaça Miquel Capllonch.
 • Dimarts 13, Nit d’Humor a càrrec de l’humorista Paco Calonge. A les 21.30h a la Plaça Miquel Capllonch.
 • Dimecres 14, Animació Infantil a càrrec del grup Mel i Sucre. A les 19.00h a la Plaça Miquel Capllonch.
 • Dijous 15,
  • A les 18.30h, Música Infantil Vaiana a càrrec de Max Teatre. A la Plaça Miquel Capllonch.
  • A les 21.30h, Mostra de ball de pagès a càrrec de l’agrupació d’Aires de la Cala. A la Plaça Miquel Capllonch.
 • Divendres 16,
  • A les 18.00h, Gimcana Aquàtica Infantil. A la Platja d’Albercuix (devora la piscina de l’hotel Daina). Hi haurà premis i gelats per a tots els participants. ho organitzen el RCNPP i Àrea de Joventut.
  • A les 20.00h, Concert a càrrec de l’Orquestra Lauseta a l’església de la Mare de Déu del Carme.
 • Dissabte 17,
  • De 19.00 a 23.00h, Mostra d’artesania de Pollença a la Plaça Miquel Capllonch. Organitza: Associació d’Artesans de Pollença.
  • A les 22.30h, Concert acústic a càrrec de Marina Reus i Albert Ortiz, i Low Gain, a la Plaça Miquel Capllonch.
 • Diumenge 18,
  • A les 18.30h, Missa solemne a la parròquia de la Mare de Déu del Carme, cantarà el cor de l’església. Ball de l’oferta a càrrec d’Aires de la Cala.
  • A les 20.00h, Concert a càrrec del quartet de corda, a l’església de la Mare de Déu del Carme.
 • ACTES ESPORTIUS
  • De l’1 al 17 de juliol VIII Torneig de Pàdel de l’amistat a DUVA. dia 17 es farà la final i l’entrega de trofeus. Organitzen: Duva Esports i Amics de Sant Antoni.
 • Els actes tendran aforament limitat per ordre d’arribada i segons normativa vigent.

EXPOSICIONS:

    • Al Convent de Sant Domingo, podeu visitar l’exposició  d’estiu “ARTEFACTES, VOCABLES I NINS” Algunes considercions sobre la permanència (de la pintura) en temps de tecnobarbarie, d’Albert Pinya. Amb la col·laboració especial de Niño de Elche.  Es podrà visitar fins el 3 d’octubre de dilluns a diumenge de 10.30h a 13.30h i de 18.00 a 21.00h.
    • L’Atelier Pollença ha inaugurat l’exposició “Movimientos-Elementos” de Benedicte Gerin i Gregory Mason.  Es podrà visitar la mostra fins finals d’estiu.
    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , Nova exposició de JORGE AZRI “Olas del Mediterráneo”. Del 17 de juliol al 12 d’agost. Inauguració diumenge 18, a les 12H.
    • Galeria Maior: A PROPÒSIT DE LA PINTURA’ una exposición homenatge a Xavier Grau. / INAUGURACIÓ de la nova exposició “Híades” de José María Yturralde. Dissabte 17 de juliol, de 20 a 22H.

Afegir un comentari