Guardat a: Agenda ~ Publicat el 13/10/2020

Agenda del 12 al 18 d’octubre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals de Pollença del 12 al 18 d’octubre:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L‘àrea de Biblioteques informa que aquest mes d’octubre tornen els clubs de lectura organitzats per l’ajuntament. Recordam els dies de les primeres reunions :
  • Club Lectura Port de Pollença : divendres 23 a les 19h a la Biblioteca del moll. Coordinadora Cristian Taylor.
  • Club Lectura Pollença : dilluns 26 a les 19,30h, a Can Llobera. Coordinador Vincent  Foillart.
  • Club de Lectura Infantil : dimarts 27 a les 18h a Can Llobera. Coordinadora Catii Cifre.   Inscripcions : el dia de la reunió o telefonar previament a les biblioteques.
 • El Centre de Turisme Ornitològic de la Gola informa que els horaris dels mesos de setembre i octubre  és de dilluns a divendres de 9 a 16h.
  També els podeu trobar a Facebook (@ctolagola), Twitter (@lagola_info) i informació sobre el Centre i el Parc a la web www.ctolagola.com.
 • El Servei Lingüiístic de l’Ajuntament informa de la convocatòria de les proves de llengua catalana de gener 2021. Per a tots els nivells (A2, B1, B2, C1, C2, llenguatge administratiu). Inscripcions de dia 19 d’octubre a dia 5 de novembre (ambdós inclosos). Trobareu més informació a la web de la Direcció General de Política Lingüística.
 • Àrea d’Esports recorda que per fer ús de les instal.lacions esportives s’ha de fer cita prèvia. A més, han ampliat l’horari del gimnàs, de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h i de 16.30h a 21.30h
 • Àrea de Juventud informa d’una nova activitat. Visita al Paintball (pistoles de molles, no aire comprimit) de Lloseta. Dia 24 octubre de 8,30h a la 13,00h aprox. Preu de l’activitat 20€. Inscripcions avui 14 octubre a partir de les 20,00h.
 • La Confraria de Pescadors de Pollença recorden l’horari del punt de venda directe de peix. Aquesta setmana el punt de venda de peix estarà obert dilluns, dimecres i divendres, de 17:00 a 18:30h, si no fa mal temps.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVI PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • L’aplicació RADAR COVID et permet saber si has estat exposat/da fins i tot si no coneixes a la persona infectada que has tengut aprop. És totalment anònima. El funcionament és molt senzill, et descarregaues l’aplicació, actives el teu Bluetooth i podrà visualitzar el teu grau d’exposició al coronavirus.
 • Dilluns 19 d’cotubre comença el període de vacunació de grip. Enguany s’ha de demanar cita prèvia. Telefona al centre de salut i et donaràn dia i hora per anar a vacunar-te.

 

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 

 

ENTITATS

 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, i a partir d’ara també productes agro-alimentaris locals. Carrer Sant Domingo, 13. A partir de dia 15 d’octubre l’artesà del mes convidat serà Steven.
 •  XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA : Si necessitau ajuda per anar a comprar, acompanyament telefònic o psicològic o altres necessitats, posau-vos en contacte amb la al  871 73 53 26 o correu: suportmutupm@gmail.com, ells et donaran una mà.
 • AFAMA ha tret unes bossetes per a guardar les mascaretes. Están fetes de cotó i el més important, fetes pels propis usuaris. Ja podeu comprar la vostra bosseta solidària a AFAMA, Can Xumet , Optica Bellavista. Siroco i Perelló Mobles a Pollença, i a Traç Digital, Herboristeria Murta i Cloe al Port de Pollença. Per 5€!
 • L’Associació de Persones Majors de Pollença informa  que tenen loteria de Nadal. els socis la poden anar a recollir tots els dimarts matí de 10.00h a 11.00h. Per a més informació podeu telefonar al 686 70 15 85 .
 •  Undermoll informa que al seu facebook ja hi ha el full d ‘ inscripció per ser voluntari al Projecte Hort Urbà, juntament amb les mesures de Covidi i l ‘agenda / planificació d ‘ octubre-novembre. Recorden que les inscripcions es poden fer fins el 19 d’octubre i que només hi ha 15 places disponibles. Podeu telefonar, a partir de les 17h al 656 69 26 27
 • La Fundació Cors Oberts informa que la botiga de segona mà seguirà oberta els dimarts i dijous de 17 a 19 com de costum i amb l’afegit de les mesures sanitàries necessàries per a pal·liar el COVID-19, la recaptació es destinarà al suport de famílies vulnerables i a altres projectes de la Fundació.
  D’altra banda, demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS I DIJOUS DE 9 a 12 I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris perquè les germanes no hagin de carregar amb aquestes bosses.

  I a més, diumenge 25 organitzen una fira de segona Mà. al pati del Sagrats cors, de 9.30h a 13.30h. a favor de les famílies necesitades de Pollença.
 • IES ALCUDIA INFORMA QUE LES INSCRIPCIONS ALS CICLES FORMATIUS (de GM en serveis de restauració, CFGM Cuina i Gastronomia – dual – i CFGS Gestió d’allotjaments turístics) , es poden fer  fins al 31 d’octubre, es pot sol·licitar  cita prèvia a través del telèfon 971.548.600  .
 • La Fundació Rotger Villalonga informa que diumenge 18, a les 12.00h, a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels, hi haurà la Celebració Anyal Costa i Llobera amb la tradicional Missa a la seva memòria i l’ofrena de flors i versos davant el sepulcre del Servent de Déu.

AGENDA CULTURAL

 • Diumenge 18, obra de teatre TRANSBORD a les 19.00hh a la Sala d’Actes del Port de Pollença. Aquest espectacle vol tractar un tema sorprenentment tabú en la nostra esfera cultural com és la transsexualitat, i fer-ho des d’una perspectiva desacomplexada i neta: des de zero. Gratuït i amb aforament limitat. Reserves a Can Llobera telefonant al 971 53 01 08 Ext. 200.
 • Diumenge 18, Cicle Musical “Horabaixes de música i manta” amb l’actuació de Xavi Clota & María (Rumba fusion) . Un event solidari organitzat per la Fundació Cors Oberts, a les 18.00h al Pati del Convent dels Sagrats Cors. Serà Taquilla Inversa i el que es recapti anirà a famílies necessitades del poble. Aforament limitat, reservar telefonant 971 53 06 67.

 

AUDITORI D’ALCÚDIA

 • Diumenge 18, CONCERTO A TEMPO D’UMORE. Un total de 13 músics plens d’energia trenquen el motlle del típic i estàtic concert de música clàssica i es troben en situacions inesperades. Les peces més conegudes dels grans autors s’interpreten amb el virtuosisme d’una orquestra de músics professionals i amb cuidats arranjaments, entre l’acció d’una trama d’humor universal per tots els públics. A les 18.00h a l’Auditori d’Alcúdia.

 

EXPOSICIONS:

   • Exposició “RAONS HUMANES” de Joan Bennàssar, a l’església del Convent de Sant Domingo. Horari: obert cada dia de 10.30 a 13.30h i de 18 a 21h.
   • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
   • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
   • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre.
   • Autumn Leaves, exposició col·lectiva a la Galeria Dionís Bennàsar.  Fins al 31 de novembre.
   • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari