Guardat a: Agenda ~ Publicat el 13/07/2020

Agenda del 13 al 19 de juliol

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals de Pollença del 13 al  19 de juliol:

(Fes click aquí per a consultar l’agenda completa de juny)

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 

 • L’Ajuntament informa de la Convocatòria de subvencions de la Conselleria en col·laboració de l’Ajuntament de Pollença per a famílies amb nins i nines de entre 3 i 16 anys inscrits a activitats esportives de lleure d’estiu del 2020.
  Podreu consultar tota la informació a la web de l’ajuntament www.ajpollenca.net i a la web del Consell de Mallorca https://seu.conselldemallorca.net/ca/fitxa?key=52753
  Per a més informació consultau amb l’Àrea d’Esports en horari de matí al 971533990 o a esports@ajpollenca.net
 • L’ajuntament us convida a participar a l’exposició Una mirada confinada, una mostra sobre la vida durant el confinament.
  Envia la teva foto a:  psvcultura@ajpollenca.net. Les fotos seleccionades seran part de l’exposició que tindrà lloc al Claustre de Sant Domingo auqesta Patrona.
 • Obert el termini per sol·licitar les ajudes de lloguer 2020 del Pla estatal d’habitatge 2018-2021.  Si s’acredita impossibilitat de presentació telemàtica, pot sol·licitar cita prèvia: 900 780 000. Fins el 31 de juliol de 2020.
 • L’Àrea de Normalització Lingüística convoca els Premis Pollença de Literatura 2020 de Narrativa i Poesia, amb premis de 5000 i 2500 euros respectivament. Els originals només es podran presentar per correu electrònic a l’adreça del Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Pollença serveiling@ajpollenca.net en format PDF. El termini d’admissió de les obres acabarà dia 7 de agost de 2020.
 • Servei Lingüístic de l’Ajuntament informa de les subvencions  a les empreses que utilitzen el català com a llengua habitual. L’objecte de la subvenció és aconseguir que la retolació comercial, les cartes dels bars i dels restaurants, els documents administratius de les empreses i les activitats publicitàries d’ús habitual estiguin escrites en llengua catalana.
 • Les Biblioteques de Pollença i Port de Pollença estan obertes en el seu horari habitual per a retorn i préstec de llibres, i han reobert per a la consulta en sala. Per a demanar un llibre cal emplenar un formulari de préstec que trobareu a la seva web (més informació aquí)
 • Àrea d’Esports recorda que estan obertes part de les instal·lacions, cal fer reserva prèvia, respectar els torns i les mesures de seguretat. Ja estan obertes les piscines municipals.. S’ha de sol·licitar cita prèvia 672603001 whatsapp i/o al 971533990. L’entrada és pel camí del cementeri.
  • Queden places lliures per a  les classes de natació:
   Aguaeròbic dilluns i dimecres 19:10h
   Natació adults, dilluns i dimecres 19:10h.
   Hi ha classes a Pollença i al Port. Per a més informació 971533990-672603001
 • Àrea de Turisme continua amb  la campanya de promoció del municipi que fan a través de les xarxes socials. Recordau que se poden compartir totes les publicacions que es fan als  pefils: Fb:@pollenca.turisme, IG: pollenca_com, TW: Pollenca_com.
 • Si necessites ajuda per tramitar la renta mínima vital,  fer tràmits, que t’ajudin a fer la compra, a cuidar els teus fills, la XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA et dona una mà. Contacte: 871 73 53 26 o correu: suportmutupm@gmail.com.
 • La Confraria de Pescadors de Pollença obren el punt de venda directe de peix. Aquesta setmana trobareu obert dilluns, dimecres i divendres de 16.30h a 18.30h, a l’entrada del cap del moll vell. Allà es podrà comprar peix variat pescat pels professionals locals. De moment només es podrà pagar en efectiu i s’hauran de respectar les mesures de seguretat, a l’interior del recinte és obligatori l’ús de la mascareta.
 •  Activitats de juliol que es duran a terme al Parc natural de l’Albufera:
Visites guiades a peu: Cada dimecres i dijous de juliol
Lloc de trobada: entrada de parc, al pont dels Anglesos
Horari: de les 9’30 fins a les 12’30h
Inscripció prèvia: teniu l’enllaç al PDF adjunt
Telèfon d’informació: 609 60 22 39 (de 9h a 15h.) Cada participant haurà de dur la seva mascareta, gel desinfectant, repel·lent per moscards, capell, protecció solar, binocles, berenar i aigua.
 • Associació de Persones Majors de Pollença informa:
  • FESTA DE COCA AMB GELAT, dia 28 de juliol, els socis podran anar a recollir-ho  (recollida de 19h- 20,30h) seguint el protocol de mesures de seguretat.
   RECOLLIDA TIQUETS DEL 20 AL 25: dilluns 20, dimecres 22 i divendres 24 de 10 a 11h./ dimarts 21, dijous 23 i dissabte 15, de 19 a 20h

FESTES DE LA MARE DE DÉU DEL CARME

Veure programa específic:

  • Dimarts 14 de juliol
   20.00 h Inauguració de l’exposició de fotografia de Hans Monheim, al local social de l’Associació de Veïns i Veïnes del Port del Pollença.
   20.30 h Inauguració de l’exposició de fotografia de Guillem Bestard a la Sala d’Actes del Port de Pollença.
   21.00 h Pregó amb el títol “Gratitud”, a càrrec de Pere Antoni Borràs Rotger. A continuació, concert a càrrec del quartet de corda Bellpuig. A l’exterior hi haurà una pantalla per poder seguir el pregó i el concert.
  • Dimecres 15 de juliol
   18.00, 19.30 i 21.00 h Circ, “Els 4 clàssics. Circ a la fresca”, a càrrec del Circ Bover a la plaça de Miquel Capllonch. Preu simbòlic: 1€ (a benefici del rebost de Serveis Socials). Aforament limitat i per a majors de 6 anys. Prèvia reserva al Facebook del Circ Bover.
  • Dijous 16 de juliol
   19.00 h Musical familiar “Mediterrània”, a la plaça de Miquel Capllonch. Preu simbòlic: 1€ (a benefici del rebost de Serveis Socials). Aforament limitat. Reserves a https://mallorcatickets.com
   21.30 h Mostra de ball de pagès a càrrec de l’agrupació Aires de la Cala, a la plaça de Miquel Capllonch. Preu simbòlic: 1€ (A benefici del rebost de Serveis Socials). Aforament limitat. Entrades a l’Oficina de Turisme del Port de Pollença.
  • Divendres 17 de juliol
   21.30 h Cinema amb la projecció de “Gru 3. El meu dolent preferit”, al pati de l’edifici municipal Miquel Capllonch. Preu simbòlic: 1€ (a benefici del rebost de Serveis Socials). Aforament limitat. Entrades a l’Oficina de Turisme del Port de Pollença.
  • Dissabte 18 de juliol
   19.00 h Circ, “Isla”, a càrrec de la Cia. D’Click a la plaça de Miquel Capllonch. Per a majors de 6 anys. Preu simbòlic: 1€ (a benefici del rebost de Serveis Socials). Aforament limitat.
   21.30 h Pantalla Oberta projecta el teu curtmetratge, vídeo art, vídeo clip, found footage o audiovisual que duri un màxim de 5 minuts. Porta un dispositiu de memòria USB o disc dur amb l’arxiu mitja hora abans de començar i el mostrarem segons l’ordre d’arribada. Són benvinguts continguts de lliure expressió i creativitat. Rebutjam qualsevol indicatiu discriminatori, racista, masclista, homòfob o de crueltat animal. Organitza UNDERMOLL.  Al patí centre cultural Miquel Capllonch.
  • Diumenge 19 de juliol
   18.30 h Missa solemne a la parròquia de la Mare de Déu del Carme. Acte seguit concert a càrrec de l’octet de cordes, Mendelssohn Ensemble.
  • ACTES ESPORTIUS
   VII Torneig de pàdel de l’amistat. Lloc: DUVA. Del 3 al 18 de juliol. Organitzen: DUVA CLUB i Amics de Sant Antoni
  • Exposicions
   Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
   8Vuitulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.

AGENDA CULTURAL

 • Dimecres 15 de juliol, CONCERTS DESCONFINATS, petits concerts: a Pollença plaça ca les Munnares amb Disaster Duo, a la plaça Major actuaran Julie i Pep Toni, i a davant escales de Cala Clara a Cala Sant Vicenç trobarem Jive Jam. De les 20 a les 22h.
 • Divendres 17CONCERTS DESCONFINATS, Jaume Mas, actuarà al Monument a Pollença, Arnaud Bazin a la plaça Major,  i  Dani i Joana a Cala Molins, a la Cala Sant Vicenç.

 

EXPOSICIONS:

 • Exposició “RAONS HUMANES” de Joan Bennàssar, a l’església del Convent de Sant Domingo. Horari: obert cada dia de 10.30 a 13.30h i de 18 a 21h.

Afegir un comentari