Guardat a: Agenda ~ Publicat el 15/05/2017

Agenda del 15 al 21 de maig

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals, exposicions de Pollença del 15 al 21 de maig:

AJUNTAMENT DE POLLENÇA:

 • El Museu de Pollença ha presentat les bases del Certamen Biennal d’Art 2017. Fins dia 26 maig, tots els interessats poden presentar un dossier amb la seva obra per tal de prendre-hi part. L’Ajuntament de Pollença atorgarà un primer premi de 5000€ i un segon de 3000€, i les obres premiades passaran a formar part de la col·lecció del museu. Els interessats, trobareu tota la informació d’aquesta 51a edició a la plana web de l’Ajuntament: www.ajpollenca.net
 • L’Àrea de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Pollença convoca els Premis Pollença de Literatura 2017 (VIII Premi Pollença de Narrativa i VII Premi Pollença de Poesia). Pel que fa a l’import econòmic dels premis, el Premi Pollença de Narrativa té una dotació de 5.000€ i el Premi Pollença de Poesia està dotat en 2.500€. El termini d’admissió de les obres acabarà dia 9 d’agost de 2017. Les bases es poden consultar al nostre web, www.radiopollença.net.
 • L’Ajuntament de Pollença convoca un concurs per elegir el disseny del programa i cartell de la Patrona de Pollença 2017. Us podeu presentar fins el 9 de juny. Trobareu tota la informació de les bases a la plana web de l’Ajuntament i al web nostre a www.radiopollença.net
 • L’àrea de turisme torna a iniciar les rutes turístiques gratuïtes durant aquest mes de maig, els dimarts la Pollença turística i cultural, els dimecres  a les coves blanques i els dissabtes a Cala Bòquer.
 • Està obert el termini per  tramitar les Subvencions per a la rehabilitació i restauració de façanes, eliminació de barreres arquitectòniques i millora de l’eficiència energètica dels edificis. Les sol·licituds per a aquestes ajudes econòmiques podran ser presentades fins al 30 de setembre de l’any 2017 o fins que s’exhaureixi la dotació econòmica. Es poden consultar les bases al web de l’Ajuntament.

 

ALTRES ENTITATS:

 • L’Associació Lions International amb la col·laboració de l’Ajuntament, Onit i Institut Balear de la Dona fan una crida per ajudar al esdeveniment recaptatori de dia 21 de maig, dia contra la violència de gènere. Si teniu objectes o juguetes de segona mà, si voleu fer un pastís o si voleu donar una mà dia 21 estaran molt agraïts i us animen a posar-vos en contacte amb Ramon Álvarez al 679 37 34 95 i el divendres i al diumenge matí també podeu dur la vostra col·laboració. Ni robes, ni sabates ni llibres.  Una jornada on hi haurà rifes, venda d’art, contacontes, jocs, menjar casolà. Dóna suport a l’esdeveniment solidari contra la violència de gènere amb els diners directes per a les víctimes de la zona nord.
 • L’Associació de Veïns de Pollença organitza una excursió a Muro amb visita guiada a la plaça de toros i visita al museu etnològic pel dissabte 20 de maig amb sortida a les 9h al monument. Dinar inclòs. Preu per a socis 25€ i no socis 30€. Us podeu inscriure al 629-63-57-27 o el dimecres a la caseta del parc infantil.
 •  L’Associació de persones majors de Sa Nostra organitza:
  • una excursió a Cabrera que inclou el vaixell des de la Colonia de Sant Jordi i l’autocar. El preu és de 36€. Serà el dijous 29 de juny amb sortida a les 8.45h.
  • Visita als Jardins de Marivent i dinar a Can Tronca el dimarts 30 de maig amb un preu de 22€.
 • La Fundació Banc de Sang ens informa de les pròximes donacions de sang al municipi els dies 23 i 24 de maig al centre sanitari de Pollença, de 17.30 a 21.00h.
 • PRODIS celebra el 25è aniversari i ho fa amb un dinar de fideuà el 28 de maig a les 14.00h. I després hi haurà actuacions musicals per animar la diada. El preu és de 12€ i podeu adquirir els tiquets a Prodis, Mar Blava i al Club Pollença. Us animen a gaudir del dinar i ser solidaris amb l’Associació.
 • La Fundació Cors Oberts organitza la setzena edició del sopar solidari. Serà el 2 de juny a les 20.30h al pati dels Sagrats Cors. El preu és de 10€ i inclou sopar, postres i beguda. Podeu adquirir els tiquets als Sagrats Cors. A benefici de projectes a favor de la dona i la infància.
 • Dia 7 de juny es realitzarà el sorteig dels personatges històrics participants en la processó de la Patrona. Són la Mare de Déu dels Àngels, els dos àngels acompanyants, Joan Mas, l’arquebisbe Rull, el bisbe Cànaves, el bisbe Desbach, Costa i Llobera, el capellanet d’honor, sor Elisabet Cifre de Colonya, les tres dones de can Sales, i l’Ajuntament Vella (6 amos i 6 senyors). Tendrà lloc a les 18.00h al carreró del Vent.
 • La Quintada del 1971 celebra un sopar de companyonia per a dissabte 10 de juny a les 21h al Club Pollença. Les inscripcions són fins dia 7 de juny al mateix Club o al 634-15-46-10. El preu és de 30€ i hi inclou sopar i bauxa amb un DJ.
 • AFAMA celebra 20 anys amb un Sopar de Gala dia 16 de juny al Claustre de Sant Domingo.  Un vespre  per compartir, on hi haurà moltes sorpreses. El preu del sopar és de 60€, i si voleu anar-hi després, que hi haurà actuació del grup VALNOU, l’entrada és de 10 €. Apuntau-vos a les oficines d’AFAMA. Les places són limitades.
 • Des del Centre ZENDO ens informen que cada dimecres fan sessions gratuïtes per conèixer el Reiki a les 16.30h i cada diumenge fan trobades de meditació en silenci a les 19h. Tot això el seu local al C/ Sant Jordi, 19 de Pollença. I pel diumenge 21 organitzen una caminada meditativa amb sortida a les 8.30h i un preu de 5€. Us podeu apuntar al centre contactant amb na Martina.
 • XIX FESTIVAL DE TERESETES
 • Dijous 18, POSTDATA, Un univers d’invencions i de sorpreses plenes d’humor. Un espectacle sense text de la companyia Théatre du Sursaut de Bèlgica. A les 18.30h a la plaça Miquel Capllonch.
 • Dissabte 20, Res es mou? Un cos a cos amb l’objecte manipulat, animat i ballat. Amor i mort. Humor i emoció. Sense text per a joves i adults de la companyia francesa Désuète. A les 20h al Club Pollença.
 • Diumenge 21, El domador de vents, Des d’aquell primer vent que neix d’un esternut diví fins aquell que s’ha refugiat a l’aire condicionat. Espectacle amb castellà per a majors de 6 anys. A les 19h al Club Pollença.

 

AGENDA

 • Dilluns 15, Contacontes intercultural, Polònia. A Can Llobera a les 17.30h.
 • Dilluns 15, continua la XIX Mostra dels tallers de teatre. Participen els alumnes de diversos centres escolars. Les obres Carnestoltes vs Quaresma (Ceip M. Capllonch), La Ciutat dels ignorants (Ceip Joan Mas), I la ciència (IES Guillem Cifre de Colonya). A les 19h al Claustre de Sant Domingo.
 • Dijous 18, “Fer l’havana”. Quan els mallorquins emigraven, conferència dins el marc de la universitat oberta per a majors. A càrrec de Dr. Antoni Mairmon Riutort. Al Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença. A les 19h.
 • Dijous 18, Rosalie Blumcinemaclub al Club Pollença. Vicente té una vida tranquil·la fins que coneix una dona misteriosa. Per a majors de 7 anys. VOSE francès. A les 21h. Preu 5€ soci i 6€ no socis.
 • Divendres 19, Tu energía interior, cinema de consciència al centro de Zendo a les 19.30h.
 • Dissabte 20, celebració del 15è aniversari d’EMSER amb una jornada de portes obertes a la nova deixalleria al polígon industrial (carrer Picapedrer 39) i inauguració de la mateixa a les 12 hores. I portes obertes al depòsit de Can Puig (de 9 a 13 hores). Apuntar-se al 971534573.
 • Dissabte 20, La vida secreta del museu de Pollença, teatre a càrrec de la companyia Teatreros per celebrar el Dia Internacional dels Museus. Hi haurà dues funcions: a les 18h i a les 19:30h, al mateix museu. Places limitades, podeu reservar al 971 53 11 66. La representació es tornarà a fer el dia 27 de maig.
 • Diumenge 21, Música, jocs, contacontes, rifes i servei de bar. Diada contra la violència de gènere. De 10h a 15h al Claustre de Sant Domingo.  Els actes començaran amb els xeremiers que sortiran del Club Pollença a les 9.50 per dirigir-se cap al claustre. Acte seguit el batle dirà unes paraules i tallarà la cinta morada. El morat és el color associat amb la violència de gènere i esperam que diumenge la gent de Pollença porti alguna peça de vestir morada. Les activitats s’aniran desenvolupant des de les 10.00 fins a les 15.00 hores.

 

EXPOSICIONS:

 • A l’església del Convent de Sant Domingo, Dionís Bennàssar 50 anys després amb motiu de la declaració del 2017 com a Any Dionís Bennàssar.
 • Galeria Espai d’Art 32, exposició col·lectiva titulada El papel del papel.
 • Galeria Dionís Bennàssar, l’exposició Germen de l’artista Josep Maria Alaminos.
 • La Galeria Dionís Bennàssar juntament amb el RCD Mallorca us presentem les dues exposicions artístiques que estaran aquest final de temporada a l’estadi de Son Moix de Mallorca: a la Sala de Tribuna LUIS VIDAL (pintura), i a la Sala de Trofeus AMELIA GARCIA (escultura). Des del dissabte 20 de maig al diumenge 11 de juny. Horaris de visita: Dimarts – DijousDivendres de 16.30h a 20.30h. Obert tots els dies de partit del Real Mallorca.
 • Maior, trobam l’exposició d’Olimpia Velasco.
 • A Ca’n Dionis, s’hi exposa obra de Toni Mandilego, i ara hi ha una exposició de la pintora Brigitte E. Dengler.
 • A la Sala d’exposicions de La Caixa, trobam una exposició de Pintures de Pollença, de l’artista S Domnin. L’horari és de 10:30 a 13.30 i de 17:00 a 18:30h, els diumenges obrin de 10:00 a 13:00h, fins dia 24 de maig.

 

AUDITORI D’ALCÚDIA:

 • Dissabte 20, Dos móns baix un mateix sol. Espectacle pseudomusical de música rock. Venta anticipada 10€ i a taquilla 12€.
 • Diumenge 21, Mañana empieza todo, cinema per a tots els públics a les 19h. Preu: 5€.

Afegir un comentari