Guardat a: Agenda ~ Publicat el 15/03/2021

Agenda del 15 al 21 de març

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 15 al 21 de març:

 

COVID19:

 • Si t’han vacunat amb AstraZeneca i tens símptomes telefona al 971 211 998. Ja està operatiu i funciona les 24 hores del dia.
 • Si tens dubtes sobre la vacunació del COVID-19 pots telefonar a INFOVACUNACOVID (971 211 999).  També pots trobar informació a la web www.vacunacovid.ibsalut.es.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Atenció us podeu treure la targeta intermodal el 19 de març al Centre Municipal Miquel capllonch i el 22 i 23 a l’Ajuntament. Consulta la plana web de la TIB per poder saber quina documentació s’ha de presentar.
 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .
 • L’àrea de joventut organitza el I Concurs fotogràfic de panades i formatjades Pasqua 2021. Per participar heu d’enviar una foto d’una panada o formatjada feta casolana on es vegin tots els ingredients , acompanyada d’una fitxa amb: nom i llinatges, les dades de contacte i els ingredients de la recepta. Hi haurà trofeus personalitzats per les tres imatges més votades de cada categoria. Enviar-ho a uepjove@ajpollenca.net. Teniu fins dia 11 d’abril.

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • PLAÇA DE COORDINADOR/A DE CULTURA, PERSONAL LABORAL FIX- Comença el termini per presentar les instàncies, fins el 17 de març de 2021. Tota la información a www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • La comissió de Confraries de Pollença informa que davant la situació excepcional que estem vivint actualment no es permet celebrar la Setmana Santa com fins ara i, per això, han decidit fer una exposició a les xarxes socials de tots els anys anteriors d’aquesta celebració a Pollença. S’aniran publicant les diferents fotos i vídeos des del 26 de març al 5 d’abril, per tant, fan una crida a tots els ciutadans que els feu arribar el material visual que tingueu de totes aquestes festes passades per així poder gaudir tots d’aquesta celebració d’una manera diferent, però sense perdre l’essència i la il·lusió dels anys passats. També informen que, els mateixos dies s’exposarà dins la Parròquia material relacionat directament amb la Setmana Santa del nostre poble. Podeu enviar el material a comissioconfraries@gmail.com.
 • HOPE Mallorca cerquen mans culinàries per elaborar rubiols i/o formatjades per endolcir la Pasqua a les famílies. Les podeu portar dimarts 30 de març (de 15h a 16.30h) al seu nou local a la plaça del Pou dels Tiradors (al costat de Colonya). Més informació wpp 619 84 92 87.
 • Un grup de voluntaris d’Eu Moll, coordinats per la Parròquia i Serveis Socials de l’ajuntament,, han posat en marxa una recollida solidària de panades per les famílies necessitades. Tothom que vulgui col·laborar pot portar les panades, diumenge dia 21, a les Parròquies ( al Port de 10-11 h i a Pollença d’11:30 a 12:30). Per a més informació podeu contactar amb el 615 81 90 76.
 • Jornada de portes obertes al col·legi Monti-sion. La directiva us convida a visitar el centre, perquè una escola no és tan sols un edifici o una manifestació de bones intencions en un document. La nostra escola està formada pel conjunt d’alumnes, famílies i personal docent i no docent, tots implicats en un objectiu comú: acompanyar cada un dels infants en el seu procés de vida, des del respecte, la cura, la implicació emocional, la coherència i la confiança amb les capacitats dels nostres infants. Demanau cita per telèfon (971 53 03 05) o per correu electrònic  secretaria@montision.org
 • La Fundació cors Oberts reprenen la seva activitat. Torna la Fira de Segona Mà que fan cada darrer diumenge del mes al pati del Sagrats Cors. La primera serà el darrer diumenge de març (28/03). També es reprèn el projecte RASPER 2.0, un projecte en el que es recull roba i se li dóna una segona vida on la gent pot venir anar a adquirila per un petit donatiu que va destinat a projectes de la fundació. La botiga de segona mà obri els dimarts i dijous de 16 a 18h, . Demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS de 9 a 12h I ELS DIMARTS I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
 • La Fundació Guillem Cifre de Colonya convoca la quarantena edició del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya. El termini per a la presentació d’originals a aquesta edició finalitzarà el proper dia 30 d’abril de 2021. Consulta les condicions i bases a la  web: www.colonya.com
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. . Biel Cortés, mestre llauner, és l’artesà convidat d’aquest més, trobareu les seves creacions: motlos originals per panades, crespells, rubiols, formatjades…fanals de disseny molt elegants! Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 12:00 a 13:00h. Si el temps ho permet.

MES DE LA DONA

 • Divendres 19, 
  • Conferència “Dones músiques a la Mallorca dels segles XVII i XIX”. A les 19.00h al club Pollença. [Gratuït] Aforament limitat. Reserva prèvia:  De dimarts a dissabte. De 10.00 a 14.00 h. Tel. 674 78 19 91 
 • Dissabte 20,
  • Teatre “RADIOFÉMINA”. A les 19.00h a l’esglèsia del Convent de Sant Domingo. [Gratuït] Aforament limitat. Reserva prèvia:  De dimarts a dissabte. De 10.00 a 14.00 h. Tel. 674 78 19 91 . ENTRADES EXHAURIDES!!
 • Diumenge 21, nova funció de RADIOFÉMINA. A les 19.00h a l’esglèsia del Convent de Sant Domingo. [Gratuït] Aforament limitat. Reserva prèvia:  De dimarts a dissabte. De 10.00 a 14.00 h. Tel. 674 78 19 91 .

AGENDA CULTURAL

 • Diumenge 21, espectacle de circ “ESBARJOFEST” de la Cia, LA MARCIANA. Conta la història d’en Marc, un jove que està preparat per començar el programa en directe i on-line. Té una carta, és important, però esperarà n’Aina per obrir-la. Com que està fent tard, obre en secret la carta que anuncia la tria de les productores finalistes que formaran part de la programació 2021 de la televisió autonòmica. No han estat seleccionades. Com li ho contarà a n’Aina, que acaba d’arribar? [Preu entrada 1€] Aforament limitat. Reserva prèvia:  De dimarts a dissabte. De 10.00 a 14.00 h. Tel. 674 78 19 91 . A les 12.00h a la Plaça de Miquel Capllonch (Port de Pollença).

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. També hi podreu trobar l’obra “Arquitectura Mediterranea” de l’autor Rodolfo Ruiz que estarà exposada  fins al 25 de març. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR col.lectiva.
    • Galeria Maior: Inauguració de l’exposició SECUENCIA EXPANSIVA, de l’artista Joan CAbrer, aquest diumenge dia 21 de març, d’11 a 14h.

Afegir un comentari