Guardat a: Agenda ~ Publicat el 16/11/2020

Agenda del 16 al 22 de novembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals de Pollença del 16 al 22 de novembre:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • El Centre de Turisme Ornitològic de la Gola informa que el mes de novembre l’horari de visita és dilluns, dimecres i divendres de 9 a 16h.
  També els podeu trobar a Facebook (@ctolagola), Twitter (@lagola_info) i informació sobre el Centre i el Parc a la web www.ctolagola.com.
 • Àrea d’Esports recorda que per fer ús de les instal.lacions esportives s’ha de fer cita prèvia. A més, han ampliat l’horari del gimnàs, de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h i de 16.30h a 21.30h
 • La Confraria de Pescadors de Pollença recorden l’horari del punt de venda directe de peix. Aquesta setmana el punt de venda de peix estarà obert dilluns, dimecres i divendres, de 17:00 a 18:30h, si no fa mal temps.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)
 • Ja ha començat el període de vacunació de grip. Enguany s’ha de demanar cita prèvia. El Servei de Salut habilita un telèfon específic 971 211 999 per demanar hora per a la vacunació contra la grip. Estarà operatiu de dilluns a diumenge, de 8 a 20 hores. Es donarà prioritat als grups de risc en el procediment de cita prèvia.
 • Tens ganes d’aprendre mindfulness? Ràdio Pollença juntament amb el psicòleg clínc José Luis-Reig t’oferim l’oportunitat de fer-ho amb un nou curs que estam preparant . Et pots apuntar al Facebook de “Mindfulness Mallorca” o enviant un correu a radio@ajpollenca.net . Un curs en el que obtendràs seguiment i feedback a través dels micròfons de Ràdio Pollença! Per a més informació telefonau al 669 49 66 34 o al 971 53 54 55

 

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • ÀREA EDUCACIÓ: Informa que s’ha publicat a la plana web de l’ajuntament la convocatoria de la plaça de tècnic/ca d’educació, personal laboral fix. Trobareu més información a www.ajpolenca.net, entrau a ofertes d’ocupació pública.

 

ENTITATS

 • La Mala Pecora ha decidit llançar una campanya a través de xarxes socials per dia 25 de Novembre, en motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Sota el lema “Romp la cadena” es pretén que reflexionem sobre quins compromisos o accions podem fer tots i totes per rompre la cadena de les violències masclistes. Volen que sigui una acció participativa i conjunta, per això fan una crida a tots els pollencins i pollencines a participar-hi. Com podeu participar? Fent un vídeo reflexionant sobre les diferentes violències masclistes i pensant accions que podem fer per no perpetuar-les. Important gravar-lo en horitzontal, amb fons llis i sense renou. Podeu enviar-lo fins dissabte 21 a lamalapecorafeminista@gmail.com. Si sou una associació o entitat i voleu col·laborar amb la campanya podeu contactar a través de la mateixa adreça electrònica.
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. A més, Pollença artersanal han signat un conveni de col · laboració amb PRODIS, una associació que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i, en el seu centre ocupacional Alzinar, elaboren peces ceràmiques que podreu trobar a l’Espai Artesanal situat al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: han  decidit posar en disposició als usuaris un nou número de teléfono on vos atendran directament a Pollença sense haver de passar per la central, Aquest telèfon és el 651 30 66 75 i també tenen un nou correu que es suportmutupollensa@gmail.com
 • AFAMA ha tret unes bossetes per a guardar les mascaretes. Están fetes de cotó i el més important, fetes pels propis usuaris. Ja podeu comprar la vostra bosseta solidària a AFAMA, Can Xumet , Optica Bellavista. Siroco i Perelló Mobles a Pollença, i a Traç Digital, Herboristeria Murta i Cloe al Port de Pollença. Per 5€!
 • La Fundació Cors Oberts informa que obrin la botiga de segona mà  els dimarts i dijous de 17 a 19h, la recaptació es destinarà al suport de famílies vulnerables i a altres projectes de la Fundació.
  D’altra banda, demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS I DIJOUS DE 9 a 12h I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris . aquestes bosses.

  I a més, diumenge 22 continúen amb el cicle “Trae tu mantita”. Aquest pic amb l’actuació de la soprano Marcela Inguanzo i el guitarrista Víctor Pellegrini. A les 18.00h a la Capella de les Germanes dels Cors Oberts. Entrades a 15€, a benefici de la fundació Cors Oberts. Aformanet limitat, reserva el teu lloc al 971 53 06 67.

AGENDA CULTURAL

 • Torna el Cinema al Club Pollença. Aquest dijous 19 de novembre hi ha la projecció de “TOMASSO”. A les 20.30h al Club Pollença.

 

LA FIRA 2020

DECORACIÓ DE CASES I CARRERS a càrrec dels nins i nines del municipi (a partir de 3 anys). En col·laboració amb els centres educatius.

 • Dilluns 16 de novembre a les 11.30 h SORTEIG EN DIRECTE de 10 vals de 20€ per gastar a les empreses associades a “Emprèn Pollença”.Rebreu les paperetes de participació per compres superiors a 10 euros fetes a les empreses associades al Teixit Empresarial de Pollença
 • Diumenge 22 de novembre, CINEFÒRUM JOVE amb la projecció de FIGURAS OCULTAS (a partir de 16 anys). Activitat gratuïta. Després de la pel·lícula hi haurà un col·loqui dinamitzat per l’Àrea d’Igualtat. Aforament limitat, inscripció prèvia (fins dijpus 19) al correu uepjove@ajpollenca.net.
  Lloc: Club Pollença, a les 17.00 h
 • Diumenge 22 de novembre, EN MARTÍ I EL SIURELL MÀGIC. Una història de superació personal amb teatre d’ombres (majors de 5 anys). Cia. DISSET. Lloc: Sala d’Actes del Port de Pollença,a les 12.00 h.
  Reserves: Can Llobera de dimarts a divendres d’11.00 a 14.00 h o al telèfon 971530108 ext. 200.
 • MOSTRA D’ARTESANIA fins dia 29 de novembre.
  Horaris: De dilluns a divendres de 16.00 a 19.00 h, i dissabtes i diumenges de 10.00 a 13.00 h.
  Lloc: església del Roser (Claustre de Sant Domingo).
 • ESPAI ARTESANAL. Exposició i venda de productes artesanals elaborats a Pollença. Fins el 30 de novembre
  Horaris: De dilluns a divendres: de 10.00 a 13.00 h i de 16.30 a 20.00 h. Dissabte i diumenges: de 10.00 a 14.00 h
  LLoc: c/ de Sant Domingo, núm. 13.

AUDITORI D’ALCÚDIA

 • Dissabte 21 de novembre CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2020.  Entrada solidària 3€ a benefici de C&R Alcúdia. Obres de Mozart, Iturralde, Demersseman, Chaminade…

 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre.
    • Autumn Leaves, exposició col·lectiva a la Galeria Dionís Bennàsar.  Fins al 31 de novembre.
    • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari