Guardat a: Agenda ~ Publicat el 17/07/2017

Agenda del 17 al 23 de juliol

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals, exposicions de Pollença del 17 al 23 de juliol:

AJUNTAMENT DE POLLENÇA:

 • Oberta l’oficina del Festival, per a consultes, reserves, abonaments, compra i també la venda on-line a generaltickets.com. L’horari de l’oficina és: De dimarts a dissabte, de 10.00 a 13.30h; dijous capvespre, de 17.00 a 20.00h i el dia del concert, de 20.30 a 22.00h. S’ofereixen descomptes per abonaments, pels titulars del Carnet Jove, pels menors de 14 anys, per les persones en situació d’atur de llarga durada, pels residents al municipi de Pollença, i pels alumnes i professors de l’Escola de Música de Pollença, així com els integrants de la Banda de Música.  Els descomptes només es fan a l’oficina.
 • L’Ajuntament de Pollença convoca sis beques per a la realització de tasques d’atenció al públic pel 56è Festival de Pollença. Està adreçada a estudiants d’ESO, Batxiller, mòduls d’FP o universitaris. El termini per presentar les sol·licitud serà de dia 19 a dia 28 de juliol, ambdós inclosos a l’Ajuntament de Pollença, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. L’entrevista personal es durà a terme dia 1 d’agost, en horari de matí, a l’oficina del Festival. Podeu consultar l’anunci i les bases al nostre web; www.radiopollença.net.
 • El departament de fires i mercats informa que les parades que estan ubicades a la Plaça Major, els diumenges dia 23 i 30 de juliol, es montaran a Via Pollentia. A la Plaça Major hi ha montat un cadafal que impedeix poder montar els venedors, per això s’ha decidit canviar-ho. I avançam que el Port de Pollença el mercat del dimecres dia 2 d’agost passarà a ser el dimarts dia 1 d’agost.
 • L’Àrea de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Pollença convoca els Premis Pollença de Literatura 2017 (VIII Premi Pollença de Narrativa i VII Premi Pollença de Poesia). Pel que fa a l’import econòmic dels premis, el Premi Pollença de Narrativa té una dotació de 5.000€ i el Premi Pollença de Poesia està dotat en 2.500€. El termini d’admissió de les obres acabarà dia 9 d’agost de 2017. Les bases es poden consultar al nostre web, www.radiopollença.net.
 • Està obert el termini per  tramitar les Subvencions per a la rehabilitació i restauració de façanes, eliminació de barreres arquitectòniques i millora de l’eficiència energètica dels edificis. Les sol·licituds per a aquestes ajudes econòmiques podran ser presentades fins al 30 de setembre de l’any 2017 o fins que s’exhaureixi la dotació econòmica. Es poden consultar les bases al web de l’Ajuntament.

ALTRES ENTITATS:

 • Des del Centre ZENDO ens informen que cada dimecres fan sessions gratuïtes per conèixer el Reiki a les 16.30h i cada diumenge fan trobades de meditació en silenci a les 19.30h. Tot això el seu local al C/ Sant Jordi, 19 de Pollença.
 • Des de l’Obreria del Puig informen de la seva assemblea general el divendres 21 de juliol a ca les monges. Primera convocatòria a les 20.15h i segona convocatòria a les 20.30h.

AGENDA:

 • Dimarts 18, Cinema a la fresca amb el documental Las Estaciones de Jacques Perrin. Documental que mostra la grandesa de la natura del nostre planeta. A la Plaça Vella a les 21.30h.
 • Dijous 20, Actuació musical de Fantastic Negrito, Grammy 2017 al millor disc de blues. A les 21.30h al Claustre de Santo Domingo. Preu: 20€ a través de www.fonart.com i a taquilla 25€ (Obertura de taquilla a les 18.45h).
 • Divendres 21, presentació del nou número del Tot inclós. Danys i conseqüències del turisme a les nostres Illes i del projecte de documental. Intervindrà Joaquín Valdivieso, membre del col·lectiu Terraferida, qui parlarà sobre els impactes del lloguer turístic. A les 20.00h, a l’Ateneu de Pollença.
 • Dissabte 22, Quarta edició del taller Dibuixa Pollença. Edició especial d’homenatge a Dionís Bennàssar. Vine a dibuixar a les 10.30h al Museu Dionís Bennàssar. Dirigeix Jorge Arranz i coordina Maurici d’Ors. Més informació al 656-356-412.
 • Dissabte 22, Set maneres de ser Hamlet teatre a càrrec de Josep Pere Peyró al Club Pollença a les 21h. Socis 10€, no socis 15€.
 • Dissabte 22, Aplec amb l’actuació dels grups de ball popular Esbart dansaire de Tarragona i Aires de la Cala. A la plaça Major a les 21h. Organitza: Aires de la Cala.
 • Dissabte 22, Això era i no era… Zarzuela amb la soprano Judyth Borràs, el tenor José M. Montero, i Aurelio Viribay al piano. A les 22.ooh al Claustre de Sant Domingo, a benefici d’ABAIMAR, AFAMA, PRODIS, OBRERIA DEL PUIG DE MARIA. Donatiu: 10€. Organitza: Club Rotary Pollença. Venda d’entrades a Pollença al Club, a la tenda TAO i electrònica Cuadrado i al Port de Pollença a la tenda Bellini i a Viajes Mirador.
 • Dissabte 22, Second Life Fest. Festival de música house, reggae i hip hop. Venda d’entrades al bar 1550 a Pollença i al port a Norai. També a través d’internet a www.eventast.com. Preu 15€. A Can Escarrintxo. Obertura de portes a les 2oh. Més informació al facebook del SLF.
 • Diumenge 23, actuació de la coral a l’octava. Grup de veus masculines de professors i antics blauets de Lluc dins el cicle de concerts d’estiu per recaptar fons per les obres de millora de la parròquia del Port de Pollença. A les 20.30h a l’església del Port de Pollença. Preu de l’entrada 6€. Abonament dels cinc concerts per 25€. Venda d’entrades anticipades a la parròquia i en taquilla abans del concert.

AVANÇ SETMANA VINENT:

 • Dilluns 24, Amor i Odi mostra teatral a càrrec dels alumnes del taller de teatre d’adults dirigits per Jaume Xuia. Adaptació lliure de Romeu i Julieta de William Shakespeare.  A les 21.30h al claustre de Sant Domingo. Gratuït.

 

EXPOSICIONS:

Port de Pollença:

 • Tot Marco. Exposició col·lectiva de marines. Fins al 22 de juliol.
 • 8 Ulls. Col·lectiva d’artistes diversos.
 • Reial Club Nàutic. Dibuixos de l’alumnat de l’IES Clara Hammerl. Fins al 20 de juliol.

Pollença:

 • Museu de Pollença, Inauguració del Certamen Biennal d’Art de Pollença el divendres 21 de juliol a les 20.30h.
 • Església del Convent de Sant DomingoTat Tvam Asi, de Marta Moriarty.
 • Galeria Espai d’Art 32,  La Isla Esperanza de cinc artistes cubans.
 • Galeria Dionís Bennàssar,  Erotisme, bruixes i llegendes de Dionís Bennàssar. Fins al 20 de juliol. I el dissabte 22 de juliol, inauguració de l’exposició Paisatges de llum de l’artista Joan Peix.
 • Maior, trobam l’exposició  d’Eva Lootz.
 • Ca’n Dionis, s’hi exposa obra de Toni Mandilego, i  hi trobareu l’exposició de l’artista Crespi Alemany.
 • Museu Dionís Bennàssar. Podeu visitar-lo de dimarts a divendres de 10h a 15h i els dissabtes i diumenges de 10h a 14h.

ACTES ESPORTIUS

 • III TORNEIG DE FÚTBOL 7 PER A LES FESTES PATRONALS. Podeu assistir de públic al camp de fútbol de Pollença. Partits a les 20h i a les 21h.

 

RÀDIO POLLENÇA

 • Sortejam dues entrades per al concert del Fantastic Negrito, dijous 20 a les 21.30h al Claustre de Sant Domingo. Per participar-hi només has de cridar al 971 53 54 55, enviar un missatge al facebook de Ràdio Pollença o un correu a radio@ajpollenca.net. El sorteig es durà a terme el mateix dijous dematí i les entrades es podran recollir a partir de les 18.45h a la taquilla. Molta sort!

Afegir un comentari