Guardat a: Agenda ~ Publicat el 19/04/2021

Agenda del 19 al 25 d’abril

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 19 al 25 d’abril:

 

COVID19:

 • Si tens dubtes sobre la vacunació del COVID-19 pots telefonar a INFOVACUNACOVID (971 211 999).  També pots trobar informació a la web www.vacunacovid.ibsalut.es
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament dóna subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d’haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.
  Les ajudes seran:
  – Per retolació comercial fins a 450,00€
  Per cartes de bar i de restaurant fins a 350,00€
  Per documents administratius fins a 150,00€
  Per a activitats publicitàries fins a 350,00€
  El termini per justificar les despeses subvencionades acaba dia 3 de desembre de 2021. Més informació: www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • La Tercera Edat de Colonya de Pollença anuncia a tots els seus socis que enguany no cobrara la quota de soci.
 • La Cooperativa Pagesa de Pollença ens recorda que segueixen duguent a casa el me i la porcella. Servei a domicili a Pollença, Alcúdia i Sa Pobla, telefonant al 971 53 41 46 (dilluns darrer dia que agafen comandes i dimecres reparteixen). Aquestes festes elabora les teves panades amb me de Pollença. Compra producte local o Km 0!
 • La Fundació cors Oberts recorda  el projecte RASPER 2.0,  es recull roba i se li dóna una segona vida on la gent pot anar a adquirila per un petit donatiu que va destinat a projectes de la fundació. La botiga de segona mà obri els dimarts i dijous de 16 a 18h . Demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS de 9 a 12h I ELS DIMARTS I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
 • La Fundació Guillem Cifre de Colonya convoca la quarantena edició del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya. El termini per a la presentació d’originals a aquesta edició finalitzarà el proper dia 30 d’abril de 2021. Consulta les condicions i bases a la  web: www.colonya.com
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:00h. Si el temps ho permet. Tornen a l’horari d’estiu.

 

AGENDA CULTURAL:

 • Divendres 23, concert “LA GUITARRA MEDITERRÀNIA” de Damià Timoner. A les 19.30h a l’Església del Port de Pollença. Organitza: U camp de l’Oca. TAQUILLA INVERSA, podeu recollir les invitacions a les biblioteques de Can Llobera i Port de Pollença o reservar per whatsapp al tel. 625 561 643
 • Dissabte 24, concert “THE GREUGE”. A les 19.00 h, al Claustre de Sant Domingo. Activitat Gratuïta, amb aforament limitat. RESERVES: de dimarts a dissabte, de 10.00h a 14.00h. Tel. 674 78 19 91
 • Diumenge 25, Gran Concert “GLORIA” de Francis Poulenc per la Art Vocal Ensemble. A les 19.00h, al Claustre del Convent de Sant Domingo.
  Reserva i compra d’entrades: Ticketib.com. Preu 12€

SANT JORDI:

 • Dimarts 20
  Contacontes “Un Sant Jordi diferent” amb la Bruixa Ma-Maduixa. A les 17.30h a Can Llobera. A partir de 4 anys. RESERVES: mediadora@ajpollenca.net
 • Dimecres 21
  Taller Infantil “Per Sant Jordi, punts de llibre”. A les 17.30h a Can Llobera. A partir de 5 anys. RESERVES: mediadora@ajpollenca.net
  Presentació del llibre Històries d’Àfrica. Retalls i flaixos des del confinament” de Jaume F. Mulet. Presenta l’acte Toni Cànaves, president del Club Rotary de Pollença. A les 20.00h a Can Llobera. Aformanet limitat.
 • Divendres 23
  Escriu el teu propi conte. En linea. De 6 a 12 anys.
  Lectura de Fragments. En linea. Per a tots els públics.
  – Recomanacions literàries. En linea.
  Contacontes “En Miquelet i la llegenda de Sant Jordi”. En linea.
  Lliurament de Premis del Certamen Literari Escolar. A les 12.00h a Can Llobera. Tancat al públic.
  Presentació del llibre El nin sense ombra” de Damià Vidal. Presenta l’acte Toni Oliver. A les 20.00h a Can Llobera. Aformanet limitat.
 • Dissabte 24 
  Combat especial de Poesia (Poetry Slam Balears). A les 12.45h a la Plaça Vella / Can Llobera.  Aformanet limitat.
 • Diumenge 25,

  Presentació del llibre Guillem Bestard, un fotògraf enamorat de l’artde Miquel cifre Cifre. Presenta l’acte Miquel Àngel Marquè Sintes. A les 12.00h a Can Llobera. Aformanet limitat.

 • Dimecres 28,

  Presentació del llibre Obre la portade Miquel Àngel Albis. Presenta l’acte Vicent Fouillarts. A les 19.00h a Can Llobera. Aformanet limitat.

 • Divendres 30,

  Presentació del llibre Breu història de la Germania mallorquinad’Albert Cassanyes. Presenta l’acte Miquel Amengual, historiador. A les 19.00h a Can Llobera. Aformanet limitat.

   

 

AUDITORI ALCÚDIA:

 • Dissabte 24, obra de teatre “LES PETITES COSES”. Les Petites Coses és el resultat d’un camí de recerca, reflexió i creació entorn a l’espai que hi ha entre vosaltres, els adults, i vosaltres, els infants. Un espectacle construït a partir de les vivències dels creadors i creadores, i d’un col·lectiu de pares i mares que han volgut compartir experiències i caminar al costat de nosaltres per aquest viatge que un dia ens va canviar la vida. Parlem de nosaltres, els adults, de com us veiem els infants, de com us escoltem i de com, mirant-vos, ens preguntem què va passar que un dia, els adults, deixem de jugar.Vosaltres, els infants, teniu el dret de créixer sabent que les vostres idees importen i mereixen ser escoltades, i nosaltres, els adults, simplement hem d’aprendre a escoltar-les. Perquè educar i acompanyar serà, possiblement el més transcendent que mai podrem fer per la humanitat. A les 18.00h. Preu Venta anticipada: 8€.  Preu Venta Taquilla: 10€.
 • Diumenge 25,  cinema “HASTA QUE LA BODA NOS SEPARE” . Marina és una de trenta anys que es guanya la vida organitzant casaments. A diferència dels seus clients, ella gaudeix d’una vida sense lligams ni compromisos, fins que una nit coneix a Carlos, un afer més per a ella i un moment de debilitat per a ell. Perquè ell té nòvia: Alexia, una jove perfecta i amiga d’infància de Marina. Quan Alexia descobreix la targeta de visita de Marina entre les coses de Carlos, ho interpreta com una proposta de matrimoni i diu que sí immediatament. A les 19.00h. Preu: 5€. No recomennada per a menors de 16 anys.

 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR nova exposició col.lectiva: “LA DEIXA DEL GENI” (PINTAREN A POLLENÇA),  fins el  22 D´ABRIL 2021.
    • Galeria Maior: Nova exposició SECUENCIA EXPANSIVA, de l’artista Joan Cabrer,

Afegir un comentari