Guardat a: Agenda ~ Publicat el 19/07/2021

Agenda del 19 al 25 de juliol

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 19 al 25 de juliol:

 

COVID19:

 • A Pollença ara mateix tenim 33 casos actius. Des del PAC demanen que si teniu símptomes compatibles amb covid (tossina, mal estar, febre, diarrea…) telefoneu al Centre de Salut al 971 53 30 41. NO ANEU AL PAC EN CAP MOMENT. Hem de seguir el protocol establert per a no posar en perill la salut d’un mateix ni la dels altres.
 • Si heu nascut entre 1952 i 2005 podeu demanar hora per vacunar-vos a BITCITA citavacunacovid.ibsalut.es o telefonant al 971 211 999.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Campanya de vacunació contra meningitis per a joves nascuts del 2001 al 2007 i vacunació al.lotes contra papil.loma. Demanar cita telefonant  al PAC de Pollença, 971 53 30 41.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .
 • Torna el C@LOR MUSICAL! Si tens inquietuds musicals, la Banda de Música de Pollença posa en marxa dos dies de presentació i prova d’instruments . Dia 28 i 30 de juliol prova d’instruments de 18:00 a 19:30 al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya. Edad mínima de 7 anys. Vos podeu apuntar emplenant un formulari que trobareu a les xarxes de la Banda de Música de Pollença.
 • Els horaris de les oficines de turisme són els següents: OIT Pollença de dilluns a divendres de 9.00 a 16.00 h. OIT Port de Pollença  ( Nova ubicació al Passeig Saralegui, nº 1) de dilluns a dissabtes de 9.00 a 16.00 h. OIT Cala Sant Vicenç de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00h.
 • Des de l’àrea de comerç de l’Ajuntament de Pollença, juntament amb l’àrea de turisme, han proposat difondre i potenciar l’adhesió a l’aparador virtual gratuit disponible al web www.pollensa.com.Per això, si teniu un estebliment, vos conviden a que vos adheriu a la web, enviant el formulari omplert així com fotografies del vostre negoci. Si estau interessats podeu sol·licitar el formulari en aquesta adreça electrònica (aodl@ajpollenca.net) o bé a l’oficina de turisme oit@ajpollenca.net.
 • Des de l’Àrea d’Esports:
  • Tornen les “paxangues” de F6/7 i futbet. Ja podeu fer les vostres reserves seguint les noves normes: S’ha d’emplenar un full de registre abans de cada reserva amb les dades dels jugadors/es, només es pot fer un sol pagament per reserva i només amb tarjeta al poliesportiu o a través de la app, només vos donaran les pilotes, els petos no i evitau arribar o sortir tard per no coincidir amb altres grups.
  • Si voleu anar a la  piscina descuberta de Pollença! Imprescindible reserva prèvia mitjançant l’APP d’Esports Pollença.  Horaris: De dilluns a Divendres, de 10 a 20h / Dissabtes, diumenges i festius: de 10.30h a 18.30h
 • Ets artesà de Pollença? Adhereix-te a la campanya de promoció de producte local al formulari que trobareu al Facebook AODL Pollença. Podràs exposar els teus productes a les tres oficines d’informació turística del municipi (Pollença, Port de Pollença i Cala Sant Vicenç). A més a més, s’elaborarà una petita guia en línia on estiran tots els artesans adherits a la campanya i s’inclourà a la guia un punt de venda de cadascun dels artesans. Aquesta guia es podrà descarregar a través d’un codi QR. També s’inclouen artesans de productes agroalimentaris com olis, vins, forners, etc. Consultau al formulari les característiques de la vostra adhesió.

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L‘Ajuntament presenta unes bases específiques per cobrir amb caràcter interí un lloc d’enginyer tècnic. La plaça és per a l’execució d’un programa temporal i mitjançant el sistema de concurs-oposició. El termini per presentar les instàncies és del 12 al 30 de juliol.
 • L’Ajuntament dóna subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d’haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.
Les ajudes seran:
– Per retolació comercial fins a 450,00€
Per cartes de bar i de restaurant fins a 350,00€
Per documents administratius fins a 150,00€
Per a activitats publicitàries fins a 350,00€
El termini per justificar les despeses subvencionades acaba dia 3 de desembre de 2021. Més informació: www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • El Club Pollença organitza ARTestiu, durant els mesos de juliol i agost. Tallers d’art. Horari: dilluns i dimecres de 10 a 12H (5-7 anys) / dimarts i dijous de 10 a 12H (8-12 anys), al Club Pollença. Grups de fins a 10 nins i nines, encara queden places disponibles. Els socis del Club Pollença rebran un 20% de descompte. Més informació a artestiu@gmail.com o al 635047607.
 • El club de Pàdel Eu Moll i Sports Puput organitzen el Torneig de Pàdel “LA PATRONA”. De dia 23 de juliol a dia 1 d’agost al Poliesportiu del Port de Pollença. Inscripcions escrivint o telefonant al 661 30 90 06. El preu si t’apuntes a 1 categoria és de 20€ i si t’apuntes a 2 categories és de 35€. INSCRIPCIONS COMPLETES, JA S’HAN TANCAT.Més que un torneig de pàdel: Els dies 23, 24 i 25 de juliol al Poliesportiu del Port de Pollença.-Divendres 23 de juliol, de 17 a 22H. Actuarà Von Bros + sessió del DJ Polit-Dissabte 24, de 17 a 22H. Tocats d’ala. Tardeo a taula.-Diumenge 25, de 17 a 22H. Status Duo + sessió del DJ The Good Kid.Els dies 23, 24, 25, 30 i 31 de juliol FOODTRUCK DE TERRAE
 • Iniciat el període d’inscripció per la temporada 21-22 per al Pollença i Port FC. Va dirigit a tots aquells jugadors i jugadores nascuts entre els anys 2003 i 2014. Les inscripcions estaran obertes fins al 15 d’agost. El formulari el trobareu a les seves xarxes socials.
 • Nova Temporada de la PENYA MALLORQUINISTA POLLENCINA. Ja vos hi podeu inscriure amb preus especial en el bus que vos trasllada a Son Moix. Per a més informació: Llorenç Cerdà 699 252 808 / Nadal Moragues 609 029 231
 • El Parc Natural s’Albufera organitza “Visites guiades a peu per conèixer la importància de la biodiversitat a s’Albufera i els seus valors etnològics i històricsData: cada dimecres i dijous  Horari: de 9.30 a 11.30h.
  Lloc de trobada: Pont dels Anglesos. Inscripcions i més informació telefonant al 971 89 22 50.
 • La Fundació cors Oberts recorda  el projecte RASPER 2.0, es recull roba i se li dóna una segona vida on la gent pot anar a adquirila per un petit donatiu que va destinat a projectes de la fundació. La botiga de segona mà obri els dimarts i dijous de 17 a 19h. Demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS de 9 a 12h I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
  • Exposició dels 100 anys a Pollença de les Missioneres dels Sagrats Cors, situada a la capella del convent dels Sagrats Cors es pot visitar els dimarts i dijous de 18 a 21 hores, mentre que els dissabtes i diumenges s’ha de tocar a la porteria. Fins dia 15 d’agost.
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:00h. Si el temps ho permet. Tornen a l’horari d’estiu.

AGENDA CULTURAL:

 • ANUL·LAT: Dilluns 19,  dins el cicle de concerts Sons de Nit 21 ,  “ARLO PARKS” qui presenta “Collapsed in Sunbeams“.  A les 21h al Claustre de Sant Domingo. Entrades anticipades a través de Fonart, o bé per ticketib.com (20€)
 • Dijous 22, presentació del llibre “Babalusa, la medusa” de Xesca Ensenyat. Hi intervindran el curador de l’edició, Marc Cerdó, i l’artista visual, Biel March, amb la participació del delegat de cultura, Josep Marquet. A les 20.30H al saló d’actes del Club Pollença.
 • Divendres 23, conferència “Fabulosos navegants grecs”de Carlos García Gual. Inaugura un cicle de conferències que organitza el Reial Club Nàutic del Port de Pollença amb motiu del seu 60è aniversari. Aquest cicle té el títol genèric de “Mediterrani, mitologia i cartografia”, i  s’abordarà la mar des de diferents perspectives. Aquesta primera conferència serà  a les 19 hores, al Saló Social del Club Nàutic.
 • Dissabte 24, CIRC “White Bottom”, a càrrec de Ramiro Vergaz. A les 20H a la Plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença. Entrades a través de ticketib.com
 • Diumenge 25, concert de Cristina Vilallonga i Albert Bover (cançó, Jazz, Internacional) A les 19.30H al Museu Dionís Bennàssar. Aformanet limitat. Podeu reservar la vostra entrada a info@cristinavilallonga.org o passant presencialment pel Museu. Preu 12€
 • Diumenge 25,  dins el cicle de concerts del Carme, CONCERT del COR DE POLLENÇA. A les 20.00 h, al l’Església de la Mare de Déu del Carme del Port de Pollença. Entrada gratuïa, Aforament limitat. Per a més informació: De dimarts a divendres De 10.00 a 14.00 h Tel. 674 78 19 91

 

VI TROBADA DE PERCUSSIÓ

 • Dilluns 19,
  • 10H: Ensemble Resident
  • 12H: MasterClass Percussió Orquestral a càrrec de Víctor Segura
  • 17H: II Concurs Internacional de Marimba
 • Dimarts 20,
  • 10H: Ensemble Resident
  • 12H: MasterClass construcció de baquetesl a càrrec d’Esteban Morales
  • 16H: Presentació de Philippe Spiesser
  • 16H: II Concurs Internacional de Marimba (semifinal) 
  • 20H: Concert de percussió a càrrec de Joao Lourrença
 • Dimecres 21,
  • 10H: Ensemble Resident
  • 12H: MasterClass Tribadabum! a càrrec de ZAUM_percussion
  • 17H: II Concurs Internacional de Marimba (final) 
  • 20H: Concert de percussió a càrrec de Simone Beneventi i Matteo Savio
 • Dijous 22,
  • 10H: Ensemble Resident
  • 12H: MasterClass Tribadabum! a càrrec de ZAUM_percussion
  • 20H: Concert de percussió a càrrec de ZAUM_percussion
 • Divendres 23, 
  • 10H: Ensemble Resident
  • 12H: MasterClass de Percussió Ibèrica a càrrec d’Aitor Sáez de Jáuregui
  • 20H: Concert de clausura
 • *Tots els actes de la trobada de la Trobada de Percussió tendran lloc al Claustre de sant Domingo. El II Concurs Internacional de Marimba se celebrarà a la Sala d’actes del Port de Pollença (Carrer Tramuntana número 2)

PATRONA 2021

 • Dissabte 24, TOMEU PENYA presenta “ÍNTIM”, un recorregut de les seves cançons més conegudes interpretades a guitarra i veu. Un concert organitzat pel Rotary Club Pollença. L’entrada té un preu de 20€ i és a benefici de Càritas Parroquial. Les podeu comprar a Pollença, al Club i a Elèctrica Cuadrado, i, al Moll, a la Tenda Bellini. Una hora abans del concert també es vendran entrades.
 • Diumenge 25,
  • 19.00 h GIMCANA PATRONA 2021 Concentració a la plaça de Ca les Monnares. Organitza: Punt Jove Pollença
  • 21.00 h GRAN COMBAT DE PICAT amb els glosadors Mateu Matas, Xuri; Alícia Olivares, Alícia; Miquel A. Adrover, Campaner; Maribel Servera, Servereta; Antoni Darder, Mosset i Cati Eva Canyelles, Sollerica, presentat per Felip Munar. Aforament limitat
   Lloc: plaça Vella
   Organitza: Glosadors de Mallorca
 • Dilluns 26,
  • 14.00 h REPICADA DE CAMPANES I INICI DE FESTES, Aquest serà el moment de penjar  la bandera a balcons i finestres per encetar la nostra festa.
  • 22.00 h PREGÓ amb el títol Traspassa la boirada que dirà José Luís Reig. En acabar, CONCERT DE LA BANDA DE MÚSICA. Aforament limitat
   Lloc: Claustre de Sant Domingo
 • Dimarts 27,
  • 19.00 h Animació per als més petits a càrrec de VIATGES AL MÓN DE N’AINA que presenta Fascicles. Aforament limitat Lloc: plaça de Ca les Monnares
  • 20.30 h PRESENTACIÓ DEL LLIBRE El contraban i l’estraperlo de la Postguerra. Pollença 1939-1965, de Rafel Trias Martorell. Hi intervindran l’historiador Pere Salas i l’autor Lloc: pati de l’Ajuntament
  • 22.00 h Concert a càrrec de PETIT. La recaptació anirà adreçada a CÀRITAS. Venda d’entrades a ticketib.com. Aforament limitat. Lloc: Claustre de Sant Domingo
  • 22.00 h Concert jove amb les actuacions d’O-ERRA, ENROCKATS i AFTERSUNS. Obertura de portes a les 20.00 h Recollida d’entrades a Can Llobera Aforament limitat Lloc: Ca n’Escarrinxo Organitza: Punt Jove Pollença
 • Dimecres 28,
  • 19.30 h EXHIBICIÓ DE KARATE Lloc: plaça de Ca les Monnares Organitza: Club de karate Sonkei-Kime
  • 20.30 h Presentació del llibre Raons humanes, refugi d’amor i oferiment de Joan Bennàssar Lloc: Can Llobera
  • 21.30 h BALLUGALL 10 ANYS, un repàs de la trajectòria del grup a través de les cançons dels seus discs i actuacions més destacades. Amb la col·laboració de Racó de Tramuntana, Grup Pollencí de Teatre i algunes sorpreses més. Lloc: Claustre de Sant Domingo
 • Dijous 29,
  • 19.00 h ESPECTACLE DE MÀGIA A CÀRREC DEL MAG ALBERT. Aforament limitat Lloc: plaça de ca les Monnares
  • 19.30 h PRESENTACIÓ DEL LLIBRE El mirall de l’esquerra. Entre el desencís i la necessària renovació de Joan Pau Jordà Sánchez i Miquel Rosselló Xamena. Presentat per M. Àngels Hernández. Lloc: Can Llobera
  • 21.30 h ACTE D’HOMENATGE A ANTONI BISANYES. Conduiran l’acte Felip Munar i Martí Saez. Hi actuaran alguns amics i artistes i es repassarà la seva trajectòria amb un vídeo resum preparat per Fernando Perianes. Aforament limitat Lloc: Claustre de Sant Domingo
 • Divendres 30,
  • 21.00 h TEATRE PEYRÓ, amb l’obra Memòria de Costacurta Preu: 5 euros Venda anticipada a Ticketib.com Aforament limitat Lloc: Claustre de Sant Domingo
  • 22.00 h Tribut DIRE STRAITS, Brothers in Band, the very best of Dire Straits show. Obertura de portes a les 20.00 h Preu anticipada: 15 euros per a residents i 20 euros per a no residents Taquilla: 25 euros Venda anticipada d’entrades: POLLENÇA: Can Moixet i Club Pollença PORT DE POLLENÇA: Electrodomèstics Reus COMPRA EN LÍNIA PER Wegow Aforament limitat Lloc: Ca n’Escarrinxo
 • Dissabte 31,
  • 17.00 h TORNEIG D’ESCACS Patrona de Pollença. Inscripcions al telèfon 680 844 087 o a l’adreça electrònica clubescacspollennsa@outlook.es Lloc: Can Llobera Organitza: Club d’Escacs Pollença
  • 18.00 a 24.00 h POLLENÇA MERCART D‘ART 2021, quinze artistes del circuit local i internacional mostraran la seva obra POP UP amb obra original a preus per a totes les butxaques. Lloc: jardins Joan March
  • 19.00 h Animació infantil a càrrec de TRENCACLOSQUES. Aforament limitat Lloc: plaça de Ca les Monnares
  • 22.00 h TEATRE A CÀRREC DE LA COMPANYIA TEATRINTIM.COM amb l’obra Veus que no passaran a la història, autor i direcció Bernat Gran. Aforament limitat Lloc: Claustre de Sant Domingo
  • 22.00 h CONCERT HÉROES TRIBUT BAND, tribut a Héroes del Silencio. Homenatge al 30è aniversari del concert a Pollença, amb el bateria original Pedro Andreu. Projecció del documental Concert. Obertura de portes a les 20.00 h Preu anticipada: 10 euros per a residents i 12 euros per a no residents Taquilla: 16 euros Venda anticipada d’entrades: POLLENÇA: Can Moixet i Club Pollença PORT DE POLLENÇA: Electrodomèstics Reus COMPRA EN LÍNIA PER Wegow Aforament limitat Lloc: Ca n’Escarrinxo
 • Diumenge 1,
  • 20.30 h Inauguració de l’exposició homenatge “JOSÉ MOREA, 1951-2020” Lloc: Club Pollença Organitza: Club Pollença
  • 20.00 h a 24.00 h TARDEO GROS SOLIDARI. Veniu vestits de blanc a gaudir d’una vetlada a la fresca amb la música dels discjòqueis Oscar Romero, Paco Belucci, Tocats d’ala, Biel Castell i Misset. Aportau un quilo de llegums, arròs, sucre… i oli, llet, etc. a benefici de Càritas. Preu: 5 euros. Entrades per entradium i a taquilla Lloc: Ca n’Escarrinxo
  • 21.00 h Aquestes festes, un bon grapat de rialles amb el nou espectacle d’AGUSTÍN EL CASTA amb Café desconfinado, a benefici d’ASPANOB, associació de pares i nins amb càncer de Balears. Us hi esperam a tots! Preu: 22 euros entrada anticipada i 24 euros a taquilla Venda anticipada d’entrades: POLLENÇA: Club Pollença, Electrodomèstics Cuadrado, AURA Llenceria i complements PORT DE POLLENÇA: Electrodomèstics Reus, Catalana Occidente Assegurances TAQUILLA UNA HORA ABANS AL CLAUSTRE Aforament limitat Lloc: Claustre de Sant Domingo Organitza: ASPANOB
  • 21.30 h INSTAL·LACIÓ Via fora, la nostra història estàtica. Fins dia 2 d’agost Lloc: plaça de l’Almoina Organitza: 31M
 • Dilluns 2,
  • 11.00 h OFICI MAJOR I BALL DE L’OFERTA PELS COSSIERS Aforament limitat Lloc: parròquia de la Mare de Déu dels Àngels Reproducció en línia (streaming)
  • 12.15 h BALL DELS COSSIERS A LA PLAÇA MAJOR. Seguidament ballaran als mateixos llocs de costum seguint les mesures de seguretat pertinents.
  • 20.00 h ACTE INSTITUCIONAL. ACTUACIÓ DE LA BANDA DE MÚSICA DE POLLENÇA Aforament limitat Lloc: Claustre de Sant Domingo Reproducció en línia (streaming)

 

MÚSICA DESCONFINADA

 • Dimarts 20, a Ca n’Escarrinxo (De 19.00h a 23.00h):
  • Peligro (Indie)
  • Magma (Rock)
  • Von Bros (Fusió)
 • Dimecres 21,
  • Low Gain a la font del Gall.
  • Jive Jam a Cala Barques.
  • Felix Von Harnack a la Plaça dels Seglars
 • Dijous 22, Julie & Pep Tonia la Plaça miquel Capllonch.
 • Divendres 23,
  • Mery & Apostles a Cala Molins.
  • Pep Aspas Trio a la Plaça Major. a la Plaça Ca les Monnares.
  • Federico Fossati a la Plaça Ca les Monnares.
  • Manteca Latin Project a l’Oficina de Turisme del Port de Pollença.

EXPOSICIONS:

    • Al Convent de Sant Domingo, podeu visitar l’exposició  d’estiu “ARTEFACTES, VOCABLES I NINS” Algunes considercions sobre la permanència (de la pintura) en temps de tecnobarbarie, d’Albert Pinya. Amb la col·laboració especial de Niño de Elche.  Es podrà visitar fins el 3 d’octubre de dilluns a diumenge de 10.30h a 13.30h i de 18.00 a 21.00h.
    • L’Atelier Pollença ha inaugurat l’exposició “Movimientos-Elementos” de Benedicte Gerin i Gregory Mason.  Es podrà visitar la mostra fins finals d’estiu.
    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , Nova exposició de JORGE AZRI “Olas del Mediterráneo”. Del 17 de juliol al 12 d’agost.
    • Galeria Maior: Exposició “Híades” de José María Yturralde.

Afegir un comentari