Guardat a: Agenda ~ Publicat el 02/11/2021

Agenda del 2 al 7 de novembre.

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 2 al 7 de novembre:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament informa, que ara que aquells particulars que hagin de fer matances, poden anar a l‘Àrea de Medi Ambient a cercar la bosseta amb la que hauran de recollir la mostra per  per saber si tenen triquinosi. A la mateixa oficina els informaran de quins són els menescals autoritzats per la conselleria.
 • L’Ajuntament recorda que fins a l’1 de desembre teniu temps de pagar els tributs municipals corresponents a l’any 2021. Podeu fer les consultes i tràmits corresponents a qualsevol oficina de recaptació. A Pollença està situada al C/ de Ramón y Cajal, 2. (Imposts de vehicles de tracció mecànica, activitats econòmiques,clavegueram, residus, cementiri, etc).
 • AODL recorda que està en marxa fins al 6 de desembre, lacampanya de cupons de consum pels residents a Pollença, majors de 16 anys. Quan faceu una primera compra, igual o major a 15 euros, en algun dels comerços adherits a la iniciativa, podreu obtenir un cupó de descompte de 40 euros, per algun dels establiments que formen part de la campanya. Haureu de dur el vostre tiquet de compra a les oficines d’informació turística de Pollença o el Port.
 • La Biblioteca de Pollença
  • contacontes “Va d’enganyifes” per dilluns dia 8 de novembre a les 17.30 hores a Can Llobera.
  • “Una Fira brodada” és el taller de dissabte dia 13 de novembre a les 11.30 a la Plaça vella.
   • Aforament limitat amb inscripció prèvia a l’adreça mediadora@ajpollenca.net. A partir de 4 anys.

ENTITATS

 • Teixit Empresarial sorteja 10 vals de compra de 30€ per la Fira de Pollença. Pots participar fent una compra igual o superior a 10€ a qualsevol dels seus establiments fins dia 13 de novembre. El sorteig serà dia 14, diumenge de la Fira, a la 13h a la Plaça Major.
 • L’Associació de Persones Majors de Pollença (Sa Nostra), informa als seus socis, que celebraran el dia dels bunyols dia 5 de novembre. Els socis podran anar a l’oficina de l’entitat a recollir els tiquets entre el 25 d’octubre (dilluns) i dia 3 de novembre. Els dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 17h a 19.30h.

 

AGENDA CULTURAL:

 • Dijous 4, CINE-CLUB al Club Pollença, amb la projecció de “Preparativos para estar juntos un periodo de tiempo desconocido una pel·lícula dirigida per l’hongaresa Lili Horvát. Un drama romàntic i d’intriga ambientat a Budapest. VO i subtítols en castellà.  A les 20.30h. 4€ socis, 6€ no socis.
 • Divendres 5, presentació del llibre “Els Norats. Dos antifeixistes a les muntanyes mallorquines” publicat per l’historiador Mateu Morro a Illa Edicions.. A les 20.00 h a Can Bum Pollença (C/Costa i Llobera,40). 1936. Un pare i un fill s’amaguen a les muntanyes de la Serra de Tramuntana per no ser capturats pels falangistes. Hi estaren 13 anys.
  Una història única i espectacular de la Guerra i postguerra. Una història silenciada i coneguda per pocs, que Mateu Morro ha volgut segellar per escrit després d’anys d’investigació.
 • Dissabte 6, Taller d’improvització teatral per a totes les edats (a partir de 8 anys). De 11:00h a 13:00h a Ca’n Bum. Places limitades. Podeu apuntar-vos emplenant un formulari que trobareu a les seves xarxes socials.
 • Dissabte 6, el Museu de Pollença presenta els dos darrers quadres que l’Ajuntament ha adquirit, d’Antoni Gelabert i Santiago Rusiñol. Després hi haurà una conferencia sobre Santiago Rusiñol titulada “Visions de Pollença“. A les 19h al Museu.
  I a les 20:15 mapping sobre Anglada Camarasa a la pared de l’església del Convent. Un petit tast sobre Anglada abans de l’exposició que farem a la primavera en motiu dels 150 anys del seu naixament.

EXPOSICIONS:

    • A l’Associació de Veïns del Port de Pollença, exposició “Fotos amb Història. En ruta per Mallorca” (c/Mestral,15). Es podrà visitar fins dia 12 de novembre, de dilluns a dinvendres de 17h a 19h, i els dimecres també d’11h a 13h.
    • GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , nova exposició de L´EMPREMTA DE LES FORMES VII: “Exposició Col.lectiva de 50 artistes”. Fins el 31 de desembre.
    • Galeria Maior: Exposició NIT DE L’ART:  “Luís Gordillo en Pollensa again“.

Afegir un comentari