Guardat a: Agenda ~ Publicat el 02/05/2022

Agenda del 2 al 8 de maig

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 2 al 8 de maig.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • La Rua de Pollença 2022 se celebrarà el dissabte 21 de maig a les 17:00h. L’itinerari començarà als jardins de Via Pollentia i acabarà a Can Conill on, en acabar la rua, continuarà la festa. Les inscripcions són fins dia 18 de maig a les oficines municipals. Les bases i els premis es poden  trobar a www.ajpollenca.net
 • L’Ajuntament de Pollença organitza la II Diada de Joves Emprenedors, una mostra de productes i serveis per a donar visibilitat a joves empresaris, nous projectes i talents del municipi. Si hi voleu participar per a donar a conéixer i vendre els diferents projectes que heu emprès i conéixer gent en la mateixa situació, podeu escriure a uepjove@ajpollenca.net. La diada serà el pròxim diumenge 15 de maig, a partir de les 10H, al Claustre de Sant Domingo.
 • Per celebrar el Dia d’Europa, dia 9 de maig, a les 17.30 hores a Can Llobera hi haurà el contacontes “GUAITA. Les finestres d’Europa”, adreçat a infants a partir de 4 anys. Inscripció prèvia a l’adreça mediadora@ajpollenca.net
 • UOM: Torna la Universitat Oberta per a Majors de la UIB al municipi de Pollença. Del 5 de maig al 2 de juny hi haurà fins a 5 conferències de temàtica diferent adreçades especialment a les persones majors de 50 anys. Es durà a terme al Centre Cultural Miquel Capllonch, al Port de Pollença a les 19h, i l’organització posarà un autobús des de Pollença a les 18h per als participants que ho desitgin. Tant les xerrades com el transport són gratuïts. És necessari però apuntar-se. Les inscripcions es poden fer a les oficines de les terceres edats de Pollença i Port de Pollença, i a Can Llobera. Més informació al 674 78 19 90.
  • Primera conferència dijous 5 maig. “El que menjam i quan ho menjam: ambdues coses són importants“. A càrrec de la Doctora Cristina Nicolau, professora del Departament de Biologia.
 • La Policia Local informa que dia 25 de maig està previst que es facin les inspeccions de ITV a ciclomotors i motocicletes fins 125cc a l’aparcament del pavelló del poliesportiu de Pollença. Per demanar cita podeu telefonar fins les 15 hores al número de telèfon 674156839 o passar pel nostre quarter Les places estan limitades! Recordam que el pagament de les taxes s’han de fer amb targeta.
 • El departament de turisme informa que tornen a començar les visites culturals guiades a Pollença, cada divendres del mes de maig i juny. S’han d’inscriure prèviament (48h abans màxim) a les oficines de turisme. El punt de trobada és a les mateixes oficines a les 10:00h. Activitat gratuïta

ENTITATS

 • L’Albufereta organitza dues activitats per aquest mes de maig (apuntau-vos-hi amb antelació perquè les places són limitades!):
  • Dissabte, 14 de maig, “Les papallones de Can Cuirassa”. Itinerari a càrrec de Xisco Truyols, investigador de la UIB i del TAIB. Us podeu inscriure a un enllaç que trobareu al seu web o al web de Balears Natura. De 10 a 13H i el lloc de trobada serà a Can Cuarassa (Pollença).
  • Dissabte, 28 de maig, “La vida dins l’aigua”. Tallers per celebrar el Dia europeu dels parcs. Us podeu inscriure a un enllaç que trobareu al seu web o al web de Balears Natura. De 10 a 13H i el lloc de trobada serà a Sa Marina (Alcúdia, a la cantonada entre el carrer Goya i el Murillo).
 • El Club Pollença organitza cursos de PER i PYR per a embarcacions. El carnet PER és per a barques de fins a 15 metres d’eslora i el PYR, fins a 24 metres. Les inscripcions ja estan obertes, tant pels socis com no socis del Club. Els socis tendran un descompte exclusiu. El curs teòric començarà dia 4 de maig. Per a més informació, podeu contactar al 677 87 50 42 o escrivint a bigboynautica@gmail.com.
 • La Tercera Edat de Colonya farà la festa de la Floral de Lluch divendres 20 de maig. Hi haurà berenar, ofrena floral, actuació dels Blavets i celebració de l’Eucaristia. Després dinar a Son Sant Martí. Preu 25€. Places limitades. Inscripcions fins dia 16 a Caixa Colonya.
 • L’Associació Persones Majors de Pollença (Sa Nostra) han organitzat:
  • Cap de Setmana a Cala Ratjada del 20 al 22 de maig. Oferta per majors de 55 anys. Preu 84€. Inscripcions a la seva oficina.

 

FIRA DEL VI 

 • Dissabte 7, de 10 a 20.30H a Can Conill
 • Diumenge 8, de 10 a 14H a Can Conill

El preu de l’entrada serà de 15 euros, dels quals 5 euros seran per comprar vi. El preu inclourà una copa de vi, una bossa i un llibret explicatiu. Divendres dia 6 de maig a les 20.00 hores es presentarà la DO Montsant, Falset  (Priorat).

 • Dissabte dia 7 es realitzaran els següents tasts comentats:

A les 11 h, la Bodega Bordoy de Llucmajor.
A les 12:30 h, la Bodega Oloron d’Alaró.
A les 13:30 h, la Bodega Can Vidalet de Pollença.
A les 16 h, la Bodega Son Puig de Puigpunyent.
A les 17 h, la Bodega DO Montsant de Falset (Priorat).
A les 18 h, la Bodega Son Prim de Sencelles.

 • Diumenge dia 8, els tasts que es duran a terme seran:

A les 10:30 h, la Bodega Binigrau de Biniali.
A les 11:15 h, la Bodega Galmés i Ferrer de Petra.
A les 12 h, la Bodega Can Axartell de Pollença.
A les 13 h, la Bodega DO Montsant de Falset (Priorat).

*La taquilla tancarà una hora abans de l’hora convinguda. Més informació a l’oficina de fires i al telèfon 971 86 74 04

*PRODIS  amb motiu de la celebració de la FIRA DEL VI, dia 7 i 8 de maig, Prodis, com l’any passat, tendrà un paradeta de venda de menjar i begudes (barquetes, coques dolces i salades, vi i moltes coses més) a Can’ Conill. Si qualcú vol col.laborar, pot fer-ho aportant menjar o ajudant amb el servei, fent torns.

AGENDA CULTURAL 

 • Dijous 5, CineClub al Club Pollença, amb la reproducció d’un drama carcerari iranès, Un héroe, dirigida per Asghar Farhadi. A les 20.30H. Preu: 4 euros socis, 6 euros no socis.
 • Divendres 6 , primera conferència del cicle dedicat a Costa i Llobera. Du per títol “Els rebrots del Pi de Formentor: de Llorenç Riber a Miquel Àngel Adrover”. A càrrec de Gabriel de la S. T. Sampol i Fullana, professor de Llengua Catalana a un CEPAE. A les 20H a la sala d’actes de la nova seu de la Fundació Rotger Villalonga de Pollença (Carrer de Philip Newman, 13 – Pollença).
 • Diumenge 8, Gran trobada Coral de Primavera amb les corals participants: Agrupació coral germandat mestres jubilats, Cor parroquial de Sineu, Coral Gaudete, Coro rock academia acmusic, Cor d’adults de Sant Francesc, Cor ciutat de Mallorca i Cor de Pollença. Es celebrarà al Claustre del convent de Sant Domingo a les 18:00h. L’entrada és gratuïta sense reserva prèvia.

EXPOSICIONS:

    • Exposició “ANGLADA CAMARASA, 150 ANYS”,  a l’església del Convent de Sant Domingo de Pollença.
    • Galeria Dionís Bennàssar: “Retornos”, de Jesús Coyto. Es podrà visitar fins dia 19 de maig.
    • Galeria Maior: exposició de Maria Lara “Percepciones de interior”.  Fins mitjans maig.

Afegir un comentari