Guardat a: Agenda ~ Publicat el 21/11/2022

Agenda del 21 al 27 de novembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença 21 al 27 de novembre.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Dijous 24, hi ha Ple Ordinari de l’Ajuntament de Pollença. S’hi pot assistir com a públic o escoltar-ho en directe a través de Ràdio Pollença. A les 19h a la Sala de Plens.
 • Biblioteques de Pollença: Contacontes amb motiu del 25N. Inscripció prèvia a mediadora@ajpollenca.net
  • “Paraules màgiques”, amb la Fada Despistada. A partir de 4 anys. Dimecres 23, a les 17.30h, a Can Llobera. Aforament limitat.
  • L’Àrea d’Igualtat ha programat activitats aquestes properes setmanes amb motiu del 25N:
   • Fins el 22 de novembre, Exposició “25 homes donant la cara contra les violències masclistes”. Al saló de l’Associaciço de Veïns del Port de Pollença.
   • Divendres 25, Lectura del manifest contra les violències masclistes per part de l’alumnat dels centres escolars de Pollença. A les 12h a la plaça Major de Pollença i a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença
   • Divendres 25, Teatre + Col·loqui sobre violència masclista “Tretze”, inspirat en la història d’Ana Orantes. Adreçat a la població en general i gratuït. A les 20h al Club Pollença. Reserva prèvia al 611 56 89 29.
 • L’Escola de música de Pollença ha organitzat dos concerts amb motiu de Santa Cecília, el dia dels músics. Dilluns 21 i dimarts 22 a les 19.30h hi haurà concert dels alumnes de piano, flauta, clarinet, guitarra, percussió i música de cambra. L’escenari dels dos dies serà l’església del Roser (Convent de Sant Domingo).
 • Parròquies de Pollença. Aquest dissabte 26 de novembre recuperen la festa de la Milagrosa a l’oratori de Sant Jordi després de dos anys de no poder celebrar-la allà. Es farà una missa el dissabte a les 19:30h i després un petit refresc. Per aquest motiu no tendrem la missa a la parròquia aquest dissabte sinó que serà a l’Oratori de Sant Jordi.

ENTITATS

 • Tramuntana XXI: Visita i coversatori per l’exposició “De la mar a la cuina”, comissariada per Diana Borràs i Margalida Mulet. Dimecres 23, a les 17.30h a la Fundació Rotger Villalonga. A més, també s’hi entregaran els premis del concurs “La cuina de la Serra: receptes marineres”.
 • AFAMA: Tornen a organitzar el 3r Gran Sorteig de Paneres de Nadal. Fan una crida als comerços que puguin estar interessats en col·laborar amb ells. Us podeu posar en contacte amb AFAMA a través de xarxes socials (@afamapollensa), directament visitant les seves oficines o telefonant al 971 53 02 52.
 • Associació de Veïns del Port de Pollença: Dinar de matances. Diumenge 27m a les 14.30h, al local social. Els tiquets tenen un preu de 10 euros pels socis i 15 euros per l’acompanyant (màxim 1 per soci) i es poden recollir fins dijous 24 a la seva oficina  de 10h a 14h. S’ha de presentar el carnet de soci per accedir al local i comprar els tiquets. Cada persona ha de dur plat, coberts i tassó. Les places són limitades fins a l’aforament del local i és un acte exclusiu per a socis.
 • Quintos del 1947: Divendres, 25 de novembre, a les 13.45h. Al restaurant La Parra, al Port de Pollença. Preu per persona 30 euros, es pot dur acompanyant. Tiquets a Pollença a Siroco Moda i a la papereria Tot Útil i al Port de Pollença a l’impremta Magenta. Places limitades, els tiquets se poden adquiri fins el dimecres 23. Més informació al 609 029 231

AGENDA CULTURAL

 • Dimecres 23, darera pel·lícula del Cicle de documentals sobre Permacultura i Agricultura Regenerativa, amb la reproducció de “Living the Chance”. Aquest documental mostra gent vivint de manera sana i regenarativa: boscos comestibles, banys secs, gestió de residus, banc de temps… En acabar xerrada i vi. És una activitat gratuïta. A les 19.30h a Can Bum.
 • Dijous 24, Cineclub amb la reproducció de “Peter Von Kant”, un drama francès dirigit per François Ozon. Peter Von Kant és un director de cinema d’èxit, que s’enamora d’Amir, un jove amb escassos recursos. Peter li ofereix allotjament a casa seva i l’ajuda a entrar a l’indústria del cinema, però quan aconsegeuix fama, n’Amir talla amb en Peter i el deixa tot sol amb els seus dimonis. A les 20.30h al Club Pollença. Preu: 4 euros socis / 6 euros no socis
 • Divendres 25, Conferència “Vols conéixer Formentor? Passeig virtual per Formentor a través de la toponímia”, a càrrec del geògraf Miquel Àngel March. A les 19.30 a la sala d’actes de la Fundació Rotger Villalonga. Entrada lliure. Organitza: Rotary Club Pollença.
 • Dissabte 26, concert del trio Geometrical Sardine, presentant Minialien. Jaume Rosselló, Joan Roca i Pep Aspas interpretaran composicions experimentals de jazz i tècniques de creació espontània. A les 19.30h a l’Església del Convent de Sant Domingo. Entrades: 10 euros a ticketib.com
 • Diumenge 27, CircArt amb l’espectacle Zoom! de la companyia Moviments. A les 12h al Claustre de Sant Domingo. Entrada gratuïta.
 • Diumenge 27, la Fundació Dionís Bennàssar i la Bodega de Can Axartell presneten “The Artist”. Aquest acte s’engloba dins l’Any Costa i s’hi presentarà el vi The Artist. Enguany es dedica al retrat de Miquel Costa i Llobera pintat per l’artista pollencí Dionís Bennàssar. Amenitzaran l’esdeveniment la cantant Laura Picó i el pianista Magí Garcías. Invitacions a ticketib.com. A les 12h a la Bodega Can Axartell. ENTRADES EXHAURIDES
 • Diumenge 27, Tarda de cinema, amb la reproducció de “Pesadilla antes de Navidad”, de Tim Burton. A partir de 12 anys. Hi haurà paradeta per comprar crispetes a benefici de l’alumnat de 4t d’ESO de Monti-Sion. A les 17h a la Sala de Monti-Sion. Entrada gratuïta.

Afegir un comentari