Guardat a: Agenda ~ Publicat el 22/02/2021

Agenda del 22 al 28 de febrer

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 22 al 28 de febrer:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Si tens dubtes sobre la vacunació del COVID-19 pots telefonar a INFOVACUNACOVID (971 211 999).  També pots trobar informació a la web www.vacunacovid.ibsalut.es
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)
 • Des de l’Àrea de Comerç  conscients de la greu situació en la qual es troba el sector de la restauració a causa de la crisi provocada per la COVID-19, volen ajudar a difondre i promocionar tots aquells bars i restaurants que disposen de servei de menjar per endur i/o servei a domicili.
  Per això anuncien que es farà promoció de tots els establiments a través del web, xarxes socials i ràdio municipal amb l’objectiu és augmentar la seva visibilitat. Si teniu un bar o restaurant amb servei de menjar per endur i/o servei a domicili en el municipi de Pollença, podeu completar el  formulari que trobareu al facebook de l’ajuntament o posau-vos en contacte amb l’AODL, mail aodl@ajpollenca.net o telèfon 661 59 34 33.
 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la a partir del proper  mes de març, emplena les teves dades que trobaràs al formulari al facebook de l’ajuntament . Podràs cancel·lar la teva subscripció en qualsevol moment.

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • PLAÇA DE COORDINADOR/A DE CULTURA, PERSONAL LABORAL FIX- Comença el termini per presentar les instàncies, fins el 17 de març de 2021. Tota la información a www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • La Fundació cors Oberts informa que reprenen la seva activitat. Torna la Fira de Segona Mà que fan cada darrer diumenge del mes al pati del Sagrats Cors. La primera serà el darrer diumenge de març (28/03). També es reprèn el projecte RASPER 2.0, un projecte en el que es recull roba i se li dóna una segona vida on la gent pot venir anar a adquirila per un petit donatiu que va destinat a projectes de la fundació. Per tant, tornen a obrir la botiga de segona mà  els dimarts i dijous de 16 a 18h, la recaptació es destinarà al suport de famílies vulnerables i a altres projectes de la Fundació. D’altra banda, demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS de 9 a 12h I ELS DIMARTS I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
  A més, ens informen que diumenge 28 de febrer vendran menjar , dolç i salat, per endur-se’n. de 9.00h a 13.30h a la Plaça Major de Pollença. A benefici del projecte Rasper 2.0.
 • La Fundació Guillem Cifre de Colonya convoca la quarantena edició del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya. El termini per a la presentació d’originals a aquesta edició finalitzarà el proper dia 30 d’abril de 2021. Consulta les condicions i bases a la  web: www.colonya.com
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Trobareu l’Espai Artesanal al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 12:00 a 13:00h. Si el temps ho permet.
 • El Parc Natural s’Albufera organitza “La platja a l’hivern. Celebració del dia de les Illes Balears ” . Dissabte 27 de febrer de 10 a 13.30h. Podeu apuntarvos a l’enllaç que tenen al seu Facebook: S’Albufera de Mallorca.

AGENDA CULTURAL

 • Diumenge 28, obra de teatre “L’HOME DEL VOL VERTICAL”, de la cia La Fornal. A les 18.00h al Claustre del Convent de Sant Domingo. [Gratuït] Aforament limitat. Reserva prèvia:  De dimarts a dissabte. De 10.00 a 14.00 h. Tel. 674 78 19 91 

SORTEJOS

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. També hi podreu trobar l’obra “Arquitectura Mediterranea” de l’autor Rodolfo Ruiz que estarà exposada  fins al 25 de març. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR col.lectiva.
    • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari