Guardat a: Agenda ~ Publicat el 23/08/2021

Agenda del 23 al 29 d’agost

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 23 al 29 d’agost:

COVID19:

 • A Pollença ara mateix tenim 26 casos actius. Des del PAC demanen que si teniu símptomes compatibles amb covid (tossina, mal estar, febre, diarrea…) telefoneu al Centre de Salut al 971 53 30 41. NO ANEU AL PAC EN CAP MOMENT. Hem de seguir el protocol establert per a no posar en perill la salut d’un mateix ni la dels altres.
 • Si heu nascut entre 1952 i 2009 podeu demanar hora per vacunar-vos a BITCITA citavacunacovid.ibsalut.es o telefonant al 971 211 999.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Campanya de vacunació contra meningitis per a joves nascuts del 2001 al 2007 i vacunació al.lotes contra papil.loma. Demanar cita telefonant  al PAC de Pollença, 971 53 30 41.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Àrea d’Esports informa que ja està obert el període d’inscripcions per als nous usuaris de les classes de natació. Us podeu apuntar al següent WhatsApp 672 39 46 88. L’1 de setembre començaran les classes dels adults i la setmana del 13, els infants.
 • DIADA DE TRUC D’ESTIU. Serà diumenge 29 d’agost al Claustre de Sant Domingo. Inici del torneig a les 9.30 del matí amb aturada a l’hora de dinar. INSCRIPCIONS: fins dia 24 d’agost, un màxim de 20 parelles. Ho podeu fer escrivint un WhatsApp al 617 18 09 87 o escrivint al mail uepjove@ajpollenca.net. Preu: 10 euros per persona (inclou: inscripció, picada i refrigeri). Els premis seran per als tres primers classificats (preus en metàl·lic per al 1r i 2n i un sopar al Club Pollença per al 3r). Organitza: Ajuntament de Pollença i Punt Jove.
 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .
 • Els horaris de les oficines de turisme són els següents: OIT Pollença de dilluns a divendres de 9.00 a 16.00 h. OIT Port de Pollença  ( Nova ubicació al Passeig Saralegui, nº 1) de dilluns a dissabtes de 9.00 a 16.00 h. OIT Cala Sant Vicenç de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00h.
 • Des de l’àrea de comerç de l’Ajuntament de Pollença, juntament amb l’àrea de turisme, han proposat difondre i potenciar l’adhesió a l’aparador virtual gratuit disponible al web www.pollensa.com.Per això, si teniu un estebliment, vos conviden a que vos adheriu a la web, enviant el formulari omplert així com fotografies del vostre negoci. Si estau interessats podeu sol·licitar el formulari en aquesta adreça electrònica (aodl@ajpollenca.net) o bé a l’oficina de turisme oit@ajpollenca.net.
 • Des de l’Àrea d’Esports:
  • Tornen les “paxangues” de F6/7 i futbet. Ja podeu fer les vostres reserves seguint les noves normes: S’ha d’emplenar un full de registre abans de cada reserva amb les dades dels jugadors/es, només es pot fer un sol pagament per reserva i només amb tarjeta al poliesportiu o a través de la app, només vos donaran les pilotes, els petos no i evitau arribar o sortir tard per no coincidir amb altres grups.
  • Si voleu anar a la  piscina descuberta de Pollença! Imprescindible reserva prèvia mitjançant l’APP d’Esports Pollença.  Horaris: De dilluns a Divendres, de 10 a 20h / Dissabtes, diumenges i festius: de 10.30h a 18.30h
 • Ets artesà de Pollença? Adhereix-te a la campanya de promoció de producte local al formulari que trobareu al Facebook AODL Pollença. Podràs exposar els teus productes a les tres oficines d’informació turística del municipi (Pollença, Port de Pollença i Cala Sant Vicenç). A més a més, s’elaborarà una petita guia en línia on estiran tots els artesans adherits a la campanya i s’inclourà a la guia un punt de venda de cadascun dels artesans. Aquesta guia es podrà descarregar a través d’un codi QR. També s’inclouen artesans de productes agroalimentaris com olis, vins, forners, etc. Consultau al formulari les característiques de la vostra adhesió.

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament dóna subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d’haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.
Les ajudes seran:
– Per retolació comercial fins a 450,00€
Per cartes de bar i de restaurant fins a 350,00€
Per documents administratius fins a 150,00€
Per a activitats publicitàries fins a 350,00€
El termini per justificar les despeses subvencionades acaba dia 3 de desembre de 2021. Més informació: www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • Activitats i entrenaments del Club Atletisme de Pollença per aquesta nova temporada. Jornada de portes obertes del 10 al 17 de setembre. / Horaris dels entrenaments: dilluns, dimecres i divendres. Petits (4-7 anys) de les 17.30 a 18.30H; grans (7-12 anys) de les 17.30 a les 19H; veterans i joves a partir dels 13 anys de les 19 a les 20.30H. Telèfons de contacte: 687 93 88 67 o 661 27 60 93.
 • Comencen els entraments del Pollença i Port FC per a la temporada 21-22. Seran al Camp D’Eu Moll. Cadets, 10 d’agost; infantils, 17 d’agost; alevins, 2 de setembre; benjamins, 7 de setembre; i pre-benjamins, 7 de setembre. NOVETAT: S’OBRI EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS per l’Escoleta i iniciació. Dirigit a nins i nines nascuts els anys 2015, 2016 i 2017. Formulari d’inscripció a les seves xarxes socials.
 • El Club Pollença organitza ARTestiu, durant els mesos de juliol i agost. Tallers d’art. Horari: dilluns i dimecres de 10 a 12H (5-7 anys) / dimarts i dijous de 10 a 12H (8-12 anys), al Club Pollença. Grups de fins a 10 nins i nines, encara queden places disponibles. Els socis del Club Pollença rebran un 20% de descompte. Més informació a artestiu@gmail.com o al 635047607.
 • Calor Musical, organitzat per la Banda de Música de Pollença. Prova d’instruments. Cada divendres del mes d’agost . De 18 a 19.30H al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya. Per a infants a partir de 7 anys.
 • Nova Temporada de la PENYA MALLORQUINISTA POLLENCINA. Ja vos hi podeu inscriure amb preus especial en el bus que vos trasllada a Son Moix. Per a més informació: Llorenç Cerdà 699 252 808 / Nadal Moragues 609 029 231
 • El Parc Natural s’Albufera organitza “Visites guiades a peu per conèixer la importància de la biodiversitat a s’Albufera i els seus valors etnològics i històricsData: cada dimecres i dijous  Horari: de 9.30 a 11.30h.
  Lloc de trobada: Pont dels Anglesos. Inscripcions i més informació telefonant al 971 89 22 50.
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:00h. Si el temps ho permet. Tornen a l’horari d’estiu.

AGENDA CULTURAL:

 • Divendres 27, xerrada de Joan Carles March amb el títol “El futur de la pandèmia”. A les 20.30H al Club Pollença. Reserves per a controlar l’aforament al 971 53 00 00.
 • Divendres 27, acte de proclamació de Pollença com un dels pobles més bonics d’Espanya. A les 20.30H al Claustre de Sant Domingo. En aquest acte hi intervendran diferents autoritats, comptarà amb les actuacions dels Xeremiers Orats i Racó de Tramuntana, es projectarà el vídeo Pollença cultural i es destaparà el cartell que acredita Pollença com un dels pobles més bonics. Per a l’assistència de públic és necessari recollir entrades a les oficines de Turisme del municipi.
 • Divendres 27,  Monòleg a càrrec de tres actrius inspirat en el vaixell grec que naufragà a Sant Vicenç, dins la programació de Naufragi Grec en una Nit d’Estiu. A les 20.30H a l’esplanada de l’antiga església de la Cala Sant Vicenç. Reserva d’entrades a naufragigrec@gmail.com. Aforament limitat.
 • Divendres, 27 d’agost, CONCERT TRIBUT A HÉROES DEL SILENCIO (amb el bateria original del grup, Pedro Andreu). A les 22H al Poliesportiu de Pollença. Obertura de portes a les 20H. Les entrades antigues de la Patrona NO serveixen. Si ja teniu les entrades, les heu de canviar per les noves al mateix punt on les vareu adquirir. Si no hi podeu assistir i teniu les entrades antigues, en podeu fer la devolució i us tornaran els doblers. Preu: residents 8 euros, no residents 10 euros i a taquilla 15 euros. Trobareu entrades a Pollença, a Can Moixet i al Club Pollença, i al Port de Pollença a Electrodomèstics Reus.

 

MÚSICA DESCONFINADA:

 • Dimarts 24 a ca n’Escarrintxo: Mery and The Cristians, Salitos Jazz Quintet i Marina and Albert. De 19H a 23H.
 • Dimecres 25,  Tonitoy a la Font del Gall; Felix Von Harnack a Cala Barques; i Julie i Pep Toni a la Plaça Major. De 20H a 22H.
 • Dijous 26, Jive Jam a la Plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença. De 20H a 22H.
 • Divendres 27, Mery and The Apostles a la Plaça de ca la Munnares; Pep Aspas Trio a l’Oficina de Turisme del Port de Pollença; Jaume Mas a Cala Barques; i Manteca Latin Project a la Plaça dels Seglars. De 20H a 22H.

 

60è FESTIVAL DE POLLENÇA:

 • Dimecres 25, CONCERT SOLIDARI a càrrec de l’Escolania de Lluc amb Andreu Riera al piano. El preu de les entrades és de 15 euros i la recaptació íntegra anirà destinada a Càritas. A les 22H al Claustre de Sant Domingo. Venda d’entrades: avui dimarts i diemcres de les 10 a les 13.30H a l’Oficina del Festival o el mateix dimecres de 20.30 a 22H. També es poden adquirir en línia al web festivalpollenca.com
 • Dissabte 28, concert de càrrec de l’Akademie Für Alte Musik Berlín. Commemoren el 300 aniversari dels Concerts de Brandemburg de J.S. Bach. A les 22H al Claustre de Sant Domingo.

 

EXPOSICIONS:

    • Al Convent de Sant Domingo, podeu visitar l’exposició  d’estiu “ARTEFACTES, VOCABLES I NINS” Algunes considercions sobre la permanència (de la pintura) en temps de tecnobarbarie, d’Albert Pinya. Amb la col·laboració especial de Niño de Elche.  Es podrà visitar fins el 3 d’octubre de dilluns a diumenge de 10.30h a 13.30h i de 18.00 a 21.00h.
    • L’Atelier Pollença ha inaugurat l’exposició “Movimientos-Elementos” de Benedicte Gerin i Gregory Mason.  Es podrà visitar la mostra fins finals d’estiu.
    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , exposició de Coque Bayón “Here comes the sun”, del 14 d’agost al 9 de setembre.
    • Galeria Maior: Exposició “Híades” de José María Yturralde.

Afegir un comentari