Guardat a: Agenda ~ Publicat el 23/05/2022

Agenda del 23 al 29 de maig

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 23 al 29 de maig.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Dijous 26, hi ha Sesssió Ordinària de l’Ajuntament en Ple. A les 19h a la Sala Consistorial. Hi podeu assistir de públic o seguir-ho en directe a www.radiopollença.net. Hi destaca l’aprovació inicial dels Presuposts Generals de l’Ajuntament 2022. (Aquí podeu consultar tots els punts de l’ordre del dia.)
 • La presentació de candidatures per als diferents càrrecs del simulacre de Moros i Cristians de la Patrona 2022 es podran presentar de l’1 al 17 de juny, a l’Ajuntament de Pollença o a l’oficina del Port. Totes les candidatures han de presentar una instància i adjuntar-hi una fotocòpia del DNI i un telèfon de contacte de cada membre de la candidatura. A més, s’ha d’enviar la fotografia de la candidatura en format JPG al correu electrònic joventut@ajpollenca.net. Torbareu tota la informació a www.ajpollenca.net
 • Punt Jove organitzen nou Taller de DJ amb Óscar Romero! Serà els dimarts i dijous de juliol. Hi haurà dos grups: un de joves de 8 a 12 anys, i un altre per més de 13 anys. El primer grup farà les classes de 10 a 11.30h i el segon de 11.30h a 13h. Preu 50€. Inscripcions a uepjove@ajpollenca.net indicant nom del participant, edat i telèfon de contacte.
 • Des de l’Àrea d’Igualtat demanen la participació ciutadana per a aconseguir fotos de la central telefònica de Pollença i del Moll fins al 1974. Aquest material s’utilitzarà per a elaborar un vídeo per als Premis Clara Hammerl d’enguany, que serà per a les telefonistes. Vos podeu posar en contacte amb les tècniques d’Igualtat a través del 611 56 98 29 o també contactar amb la ràdio. Fins i tot si teniu les fotografies en físic ens les podeu acostar i nosaltres ho farem arribar a l’Àrea d’Igualtat.
 • S’obrin les inscripcions per a la VIII edició de la Cursa Marinera del Port de Pollença. Serà dissabte 9 de juliol a les 21h al Passeig Saralegui (sortida des dels aparcaments davant del port). Distància de 7km. Inscripcions a elitechip.net
 • Dissabte 4 de juny es fa la VIII Cursa Cala Sant Vicenç Coves Blanques. Amb un recorregut de 10Km, la concentració serà al carrer Torrent i la sortida a les 18h. Inscripcions a elitechip.net
 • Torna el Primer Concurs de Paelles! Aquest any serà dia 4 de juny al Claustre del Convent de Sant Domingo i als Jardins Joan March. El jurat estarà format per  Miquel Calent, Joan Ferriol, Felip Munar, Toni Ballador i Cati Aguiló. Si hi voleu participar, les inscripcions es poden fer fins dia 28 de maig a través d’un enllaç que trobareu al facebook de l’ajuntament (https://forms.gle/AzraPi5mUgHaKeyu5 )
 • La conferència de la UOM d’aquesta setmana es titula “Conseqüències de l’elitització del turisme a Mallorca“, a càrrec del Dr. Jesús González, professor del Departament de Geografia, a la UIB.  Dijous a les 19h al Centre Cultural Miquel Capllonch.
 • El departament de turisme informa que continuen les visites culturals guiades a Pollença, cada divendres del mes de maig i juny, a les 10h. S’han d’inscriure prèviament a les oficines de turisme. Activitat gratuïta
 • El Centre de Salut de Pollença recorda que durant el mes de juny, esguiran amb les Rutes Saludables. Es tracte d’una caminada per Pollença de 3 km que fan tots els divendres a les 9.30h. Són rutes sense barreres arquitectòniques, per un recorregut pla, pensades per aquelles persones sedentàries que per motius de salut necessiten canviar hàbits i començar a moure’s. És una activitat gratuïta. Podeu apuntar-vos o demanar més informació al mateix PAC.
 • L’Àrea d’Esports informa:
  • La piscina descoberta de Pollença obrirà les seves portes el proper divendres 4 de juny. L’horari serà de dilluns a divendres de 10h a 20h, dissabtes, diumenges i festius, de 10.30h a 18.30h. És imprescindible reservar ja que l’aforament és limitat. Podeu fer les reserves mitjançant l’App Esports Pollença.
  • Ja hi ha data per a les preinscripcions per a la Natació d’Estiu dels mesos de juliol i agost. Aquestes s’hauran de fer a l’enllaç que trobareu a l’Àrea d’Esports o a través de l’APP Esports Pollença:
   • Del 6 al 10 de juny: usuaris d’hivern.
   • A partir del 13 de juny: usuaris nous.

ENTITATS

 • Parròquia de Pollença: SORTEIG DELS PERSONATGES HISTÒRICS DE LA PATRONA 2022. Divendres 27, a les 20.30h, al Carreró del Vent. Els nins i nines que vulguin prendre part en el sorteig hauran de tenir en compte una sèrie de normes pel que fa a l’alçada, la llargària dels cabells, etc. Ho podeu consultar al cartell que trobareu a les xarxes socials de la Parròquia. Una vegada assignats els personatges, se’ls hi donaran les normes referents a complements de vestimenta, calçat i horaris.
 • Divendres 3 de juny, la Fundació Cors Oberts organitza un Sopar Solidari a benefici dels nins i nines apadrinats a Rwanda. A les 20.30h al Pati dels Sagrats Cors (Carrer Mallorca, 30). Preu 10 euros (inclou sopar, postres i beguda). Podeu adquirir els tiquets als Sagrats Cors.
 • 3a Edat de Sa Nostra: excursió a Lluc dia 27 de maig. Ruta al Monastir, i dinar al Restaurant Canyamel a Inca. Preu 26euros, autocar inclòs. Inscripcions a l’oficina, els dimarts de 16h a 18h, i els divendres de 10h a 12h.

 

AGENDA CULTURAL 

 • Dimecres 25, Concert de Pablo Mainetti, que interpretarà tangos per a bandoneó sol. A les 20.30h al Club Pollença. Taquilla inversa.
 • Dijous 26 , CineClub al Club Pollença, amb “Alcarràs”, l’aclamada pel.lícula dirigida per Carla Simón, que conta el drama rural de la família Solé, que durant generacions ha cultivat una gran extensió de melicotons a Alcarràs, una comunitat rural de Catalunya, però que després de 80 anys cultivant la mateixa terra, pot ser aquesta sigui la seva darrera collita. Guanyadora de l’Os d’Or a millor pel.lícula al Festival de Berlín, entre altres. Un retrat autèntic i emotiu de la fragilitat de la família i la infància.   A les 20.30H. Preu: 4 euros socis, 6 euros no socis.
 • Divendres 27, Teatre de Barra amb la representació de “Lucifer” a La Birreria; “Fraules” al Jam Bar; i “Blues, Browns and Grays” a l’Oh! Vermut. Funcions a les 20.30h, 21.10h i 21.50h. Preu: 4 euros.
 • Divendres 27 , conferència del cicle dedicat a Costa i Llobera amb el títol “La recepció apoteòsica de Miquel Costa i Llobera a Barcelona (1897-1908)”, a càrrec de Damià Pons i Pons, Doctor en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. A les 20h a la Fundació Rotger Villalonga de Pollença (Carrer de Philip Newman, 13 – Pollença).
 • Dissabte 28, Visita historicoliterària a Pollença i Alcúdia. A càrrec de Margarida Cànaves, llicenciada en Història de l’Art per la UIB; Antoni Lluís Domingo, arquitecte per la ETSAB i Pere Salas; professor d’Història Contemporània de la UIB. A les 9.30h.
 • Dissabte 28, concert de PILLOW QUEENS al cicle Sons de Nit. Presenten “Leave the light on”. Abans es farà un showcase de Sons de Futur a les 19.30H. Pillow Queens començarà a les 21.30H. Al Claustre de Sant Domingo. Entrades a ticketib.com
 • Diumenge 29, arriba el cicle d’acció poètica, VERSUD a càrrec de MallorcaLiterària, amb una activitat poètica titulada “Tot u Pi. Rellegint Costa i Llobera” a càrrec Josep Pedrals, Núria Busquet, Joan Fullana. A les 12.30h a Can Llobera, entrades a 5€. Inlcou el tast de 3 vins i copa de la col.lecció Poeteca. Més informació a mallorcaliteraria.cat.
 • Diumenge 29 Diada Participativa per a celebrar els 20 anys de Protecció Civil a Pollença. Algunes de les activitats proposades són un taller de pirotècnia segura a càrrec de K de Bou o un circuit d’educació vial per la Policia Local de Pollença. De les 9h a les 14h al Claustre de Sant Domingo.

EXPOSICIONS:

    • AL CLAUSTRE DE SANT DOMINGO: Els 8 alumnes de l’assignatura de dibuix artístic de segon de batxiller han fet una interpretació personal de la temàtica CONTACTE i les tècniques són variades.  Es pot visitar fins dilluns 23.
    • Exposició “ANGLADA CAMARASA, 150 ANYS”,  a l’església del Convent de Sant Domingo de Pollença. NOVES VISITES GUIADES, de la mà de Sílvia Pizarro.
     • Dissabte 28 de maig a les 18h; diumenge 5 de juny a les 12h; i dissabte 18 de juny a les 18h. Són gratuïtes, però s’ha de reservar l’entrada prèviament perquè el màxim són 15 persones per grup. Podeu reservar de dimarts a dissabte de 10 a 14h o telefonar al 674 781 991.
    • Galeria Dionís Bennàssar: Nova exposició de GABRIELA LAVEZZARI “Viva La Vida”. Fins el 16 de JUNY.
    • Ca’n Dionís: nova exposició de la ceramista Margalida Rotger que mostra l’edició limitada de “Ciurells” de Rakú.

Afegir un comentari