Guardat a: Agenda ~ Publicat el 23/11/2020

Agenda del 23 al 29 de novembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals de Pollença del 23 al 29 de novembre:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament posa en marxa unes jornades per ajudar els joves emprenedors de Pollença a gestionar la seva empresa en temps de crisi. Les ‘Jornades Joves Emprenedors’ es celebraran els propers 12 i 19 de desembre en el Claustre de Sant Domingo. Dia 12, els assistents tendran l’oportunitat d’escoltar la ponència de Guillermo Llofriu, un excel.lent Coach Laboral que parlarà de com gestionar la nostra empresa en temps de crisi. Després es crearà un fórum de debat on tothom es podrà conèixer millor i establir un nou teixit entre les persones emprenedores del poble. Dia 19 esdevindrà la mostra del vostre producte al Claustre de Sant Domingo i tendreu l’oportunitat de promocionar el vostre producte o servei davant els visitants.
  Si tens menys de 35 anys i tens una empresa, estàs estudiant o simplement tens curiositat, apunta’t! El termini d’inscripció per a joves emprenedors i joves que vulguin ser-ho ja està obert a través del formulari disponible al Facebook @puntjovepollensa i a través d’Instagram @uepjovepollenca.
 • Les àrees de Biblioteques i Mediació Cultural no volen que cap infant es quedi sense el seu regal dels Reis d’Orient. És per això que han posat en marxa una recollida de llibres de lectura infantils i juvenils nous o que estiguin en molt bon estat (recordau que formaran part dels regals que els nins i nines rebran). Aquests llibres seran enviats posteriorment a les entitats de caire municipal que gestionen altres recollides solidàries. Podreu dipositar els llibres a una capsa que trobareu a l’entrada de la biblioteca de Can Llobera i de la del Port de Pollença. Aquesta recollida solidària de llibres es durà a terme  fins el 15 de desembre.
 • Àrea d’Esports recorda que per fer ús de les instal.lacions esportives s’ha de fer cita prèvia. A més, han ampliat l’horari del gimnàs, de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h i de 16.30h a 21.30h
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)
 • Ja ha començat el període de vacunació de grip. Enguany s’ha de demanar cita prèvia. El Servei de Salut habilita un telèfon específic 971 211 999 per demanar hora per a la vacunació contra la grip. Estarà operatiu de dilluns a diumenge, de 8 a 20 hores. Es donarà prioritat als grups de risc en el procediment de cita prèvia.
 • Tens ganes d’aprendre mindfulness? Ràdio Pollença juntament amb el psicòleg clínc José Luis-Reig t’oferim l’oportunitat de fer-ho amb un nou curs que estam preparant . Et pots apuntar al Facebook de “Mindfulness Mallorca” o enviant un correu a radio@ajpollenca.net . Un curs en el que obtendràs seguiment i feedback a través dels micròfons de Ràdio Pollença! Per a més informació telefonau al 669 49 66 34 o al 971 53 54 55
 • El Centre de Turisme Ornitològic de la Gola informa que el mes de novembre l’horari de visita és dilluns, dimecres i divendres de 9 a 16h.
  També els podeu trobar a Facebook (@ctolagola), Twitter (@lagola_info) i informació sobre el Centre i el Parc a la web www.ctolagola.com.

 

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • ÀREA EDUCACIÓ: Informa que s’ha publicat a la plana web de l’ajuntament la convocatoria de la plaça de tècnic/ca d’educació, personal laboral fix. Trobareu més información a www.ajpolenca.net, entrau a ofertes d’ocupació pública.

 

ENTITATS

 • Undermoll organitza el seu primer MERCADET DE NADAL DE 2ª MÀ. A partir d’avui dia 23 de novembre fins dia 30 de desembre estarà obert al carrer Viçenc Buades nº 39, al Port de Pollença. De dilluns a divendres de 10.00h a 13.00h i de 17.00h a 19.00h. Les donacions aconseguides aniran destinades a projectes sense ànim de lucre, en concret es destinarà a regals per als Reis d’Orient. Si algú els vol fer arribar objectes, roba, sabates, llibres o alguna altra cosa ho pot fer en el mateix horari a partir de demà 24 fins dia 15 de desembre.
 • La Mala Pecora ha decidit llançar una campanya a través de xarxes socials per dia 25 de Novembre, en motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Sota el lema “Romp la cadena” es pretén que reflexionem sobre quins compromisos o accions podem fer tots i totes per rompre la cadena de les violències masclistes.
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. A més, Pollença artersanal han signat un conveni de col · laboració amb PRODIS, una associació que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i, en el seu centre ocupacional Alzinar, elaboren peces ceràmiques que podreu trobar a l’Espai Artesanal situat al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: han  decidit posar en disposició als usuaris un nou número de teléfono on vos atendran directament a Pollença sense haver de passar per la central, Aquest telèfon és el 651 30 66 75 i també tenen un nou correu que es suportmutupollensa@gmail.com
 • Parroquies de Pollença informa que aquest dissabte celebren La Milagrosa. Habitualment ho feien a Sant Jordi, però a causa de la pandèmia traslladen la festa a la Parròquia, a les 19.30h.
 • La Confraria de Pescadors de Pollença recorden l’horari del punt de venda directe de peix. Aquesta setmana el punt de venda de peix estarà obert dilluns, dimecres i divendres, de 17:00 a 18:30h, si no fa mal temps.
 • El Parc Natural de s’Albufera organitza “La colgada dels estornells a s’Albufera”. Dimarts, 1 de desembre, de les 17.00h fins les 18.30h. Lloc de trobada: es Forcadet (Ctra Ma-3433 Sa Pobla, Port d’Alcúdia). És necessària inscripció previa a aquest enllaç. Per a més informació: 971 89 22 50 (de 9h a 15h.) Una activitat per a públic en general. Es recomana calçat de muntanya, aigua i una llanterna frontal. ACTIVITAT COMPLETA!
 • La Fundació Cors Oberts informa que obrin la botiga de segona mà  els dimarts i dijous de 17 a 19h, la recaptació es destinarà al suport de famílies vulnerables i a altres projectes de la Fundació.
  D’altra banda, demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS I DIJOUS DE 9 a 12h I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris . aquestes bosses.

  I a més, diumenge 29, com cada darrer diumenge de mes, organitzen una Fira de Segona Mà a favor de les famílies necesitades del municipi per la situació sanitària. Al Pati dels Sagrats Cors de 9.30h a 13.30h.

AGENDA CULTURAL

 • Torna el Cinema al Club Pollença. Aquest dijous 26 de novembre hi ha la projecció de “UN BLANCO, BLANCO DIA”. A les 20.30h al Club Pollença.

 

LA FIRA 2020

 • Dissabte 28 de novembre, teatre amb l’obra AMARG, de Rafel Gallego. La darrera nit de Federico Garcia Lorca a la terra. Cia. ÒRBITA PROD. Director: Josep R. Cerdà.
  Reserves: Can Llobera de dimarts a divendres d’11.00 a 14.00 h. O al telèfon 971.530108 ext. 200.
  Lloc: Club Pollença, a les 20.30 h
 • MOSTRA D’ARTESANIA fins dia 29 de novembre.
  Horaris: De dilluns a divendres de 16.00 a 19.00 h, i dissabtes i diumenges de 10.00 a 13.00 h.
  Lloc: església del Roser (Claustre de Sant Domingo).
 • ESPAI ARTESANAL. Exposició i venda de productes artesanals elaborats a Pollença. Fins el 30 de novembre
  Horaris: De dilluns a divendres: de 10.00 a 13.00 h i de 16.30 a 20.00 h. Dissabte i diumenges: de 10.00 a 14.00 h
  LLoc: c/ de Sant Domingo, núm. 13.

AUDITORI D’ALCÚDIA

 • Dijous 26, de novembre inauguració de l´exposició i seguidament conferència. Els mallorquins i les epidèmies, De La Pesta al COVID-19, a càrrec de Pere Salas. A les 19.30h
 • Dissabte 28, concert de l’Orquestra Simfònica Illes Balears que interpretarà dues grans obres de Manuel de Falla com són Concert per a clave (piano) i cinc instruments i El retablo de Maese Pedro. A les 19.00h. Preu: 15€
 • Diumenge 29, es projecta QUE SUENE LA MÚSICA! Quan un grup d’esposes de militars decideixen crear un cor en una base militar, un poderós vincle comença a sorgir entre elles. La música i el riure transformarà en una certa forma les seves vides, ajudant-los a intentar superar la por que experimenten cada vegada que els seus sers estimats s’aventuren en perilloses missions a l’Afganistan. A les 18.00h. Preu: 5€

 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre.
    • Autumn Leaves, exposició col·lectiva a la Galeria Dionís Bennàsar.  Fins al 31 de novembre.
    • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari