Guardat a: Agenda ~ Publicat el 25/04/2022

Agenda del 25 d’abril a l’1 de maig

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 25 d’abril a l’1 de maig.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • UOM: Torna la Universitat Oberta per a Majors de la UIB al municipi de Pollença. Del 5 de maig al 2 de juny hi haurà fins a 5 conferències de temàtica diferent adreçades especialment a les persones majors de 50 anys. Es durà a terme al Centre Cultural Miquel Capllonch, al Port de Pollença a les 19h, i l’organització posarà un autobús des de Pollença a les 18h per als participants que ho desitgin. Tant les xerrades com el transport són gratuïts. És necessari però apuntar-se. Les inscripcions es poden fer a les oficines de les terceres edats de Pollença i Port de Pollença, i a Can Llobera. Més informació al 674 78 19 90.
 • El Centre de Salut de Pollença torna a posar en marxa les Rutes Saludables. Es tracte d’una caminada per Pollença de 3 km que faran tots els divendres a les 9.30h. Són rutes sense barreres arquitectòniques, per un recorregut pla, pensades per aquelles persones sedentàries que per motius de salut necessiten canviar hàbits i començar a moure’s. És una activitat gratuïta. Podeu apuntar-vos o demanar més informació al mateix PAC.
 • La Policia Local informa que dia 25 de maig està previst que es facin les inspeccions de ITV a ciclomotors i motocicletes fins 125cc a l’aparcament del pavelló del poliesportiu de Pollença. Per demanar cita podeu telefonar fins les 15 hores al número de telèfon 674156839 o passar pel nostre quarter Les places estan limitades! Recordam que el pagament de les taxes s’han de fer amb targeta.

 

ENTITATS

 • L’Obreria del Puig informa que aquest diumenge 1er de maig, faran la tradicional Paella Monumental al Puig de Pollença. El preu és de 12 euros per adults i 6€ per infants fins a 10 anys,   els tiquets inclouen paella, beguda i postres. Es poden comprar al Club Pollença, Loteries Ballori i Drogueria Reus.
 • El Club Pollença organitza cursos de PER i PY per a embarcacions. El carnet PER és per a barques de fins a 15 metres d’eslora i el PYR, fins a 24 metres. Les inscripcions ja estan obertes, tant pels socis com no socis del Club. Els socis tendran un descompte exclusiu. Divendres 29 d’abril es farà una xerrada informativa a la cafeteria del Club Pollença, a les 19.30H. El curs teòric començarà dia 4 de maig. Per a més informació, podeu contactar al 677 87 50 42 o escrivint a bigboynautica@gmail.com.
 • L’Associació Persones Majors de Pollença (Sa Nostra) han organitzat:
  • Cap de Setmana a Cala Ratjada del 20 al 22 de maig. Oferta per majors de 55 anys. Preu 84€. Inscripcions a la seva oficina.

SANT JORDI

 • Dimecres 27, acte de lliurament dels premis del Certament Literari Escolar. És una activitat promoguda per l’Àrea de Normalització Lingüística i concertada amb els centres educatius. A les 12.0h a Can Llobera.
 • Divendres 29, presentació de Germanies. Crònica dels alçaments populars a Mallorca, de Miquel Jaume. Presenta l’acte Caterina Ballester. A les 20.00h a Can Llobera.

AGENDA CULTURAL 

 • Dijous 28, CineClub al Club Pollença, amb la reproducció d’una comèdia romàntica actual, “La peor persona del mundo, dirigida per Joachim Trier. A les 20.30H. Preu: 4 euros socis, 6 euros no socis.
 • Divendres 29, projecció del documental “Les campanes no tocaren a mort, a les 20’30 hores, al Club Pollença. Coproduït per Agustí Torres i IB3 Televisió, amb música de Joan Valent. Sobre la mort de Jeroni Alomar, l’únic capellà assassinat a Palma durant la Guerra Civil.
 • Dissabte 30, l’espai social Can Bum organitza un taller històric-gastronòmic amb el títol “Menjar al paleolític“, per a conéixer què menjaven els humans en el paleolític i com ho descobrim a l’actualitat. Al taller es prepararan alguns menjars i s’acabarà amb una berenada prehistòrica. Les places són limitades (amb una aportació de 5 euros pel menjar), per tant, vos podeu inscriure a través de la seva adreça electrònica canbumespaisocial@gmail.com. A les 17.30H.
 • Dissabte 30, l’associació Cap de Fibló organitza una passejada ornitològica  amb Pere Vicenç, guia de l’albufera. El lloc de trobada serà Can Cuarassa, a les 9h. Inscripcions a l’adreça electrònica capdefiblo2016@gmail.com. Aportació de 5 euros.
 • Diumenge 1, la fundació Cors Oberts organitza IOGA EN FAMÍLIA amb motiu del Dia de la Mare. Impartirà la sessió Patricia del Valle. Aportació de 10 euros per cada adult + un infant (de 4 a 12 anys), a benefici de la Fundació Cors Oberts. A les 17.30H al pati dels Sagrats Cors (Carrer Mallorca, número 30). Reserves al telèfon 656 23 98 87.
 • Diumenge 1, dins el cicle de Primaveres Musicals del Club Pollença, concert a càrrec d’Studium Aureum, que interpretaran “Les Quatre Estacions” de Vivaldi. A les 20.00h. Entrada gratuïta per socis, 10 euros no socis. Els alumnes de l’Escola de música de Pollença tenen un preu especial de 1 euro.

EXPOSICIONS:

    • Exposició “ANGLADA CAMARASA, 150 ANYS”,  a l’església del Convent de Sant Domingo de Pollença.
    • Galeria Dionís Bennàssar: Nova exposició “Retornos”, de Jesús Coyto. Es podrà visitar fins dia 19 de maig.
    • Galeria Maior: exposició de Maria Lara “Percepciones de interior”.  Fins mitjans maig.

Afegir un comentari