Guardat a: Agenda ~ Publicat el 26/04/2021

Agenda del 26 d’abril al 2 de maig

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 26 d’abril al 2 de maig:

 

COVID19:

 • Si tens dubtes sobre la vacunació del COVID-19 pots telefonar a INFOVACUNACOVID (971 211 999).  També pots trobar informació a la web www.vacunacovid.ibsalut.es
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .
 • Des de l’àrea de comerç de l’Ajuntament de Pollença, juntament amb l’àrea de turisme, i com a conseqüència de les demandes i inquietuds que varen sorgir a la taula de participació del teixit productiu realitzada el passat mes de març, ens hem proposat difundir i potenciar l’adhesió a l’aparador virtual gratuit disponible al web www.pollensa.com.

  Per això vos conviden a que vos adheriu a la web, o que actualitzeu les vostres dades si ho trobau necessari en cas que ja estigueu a l’aparador virtual, enviant el formulari omplert així com fotografies del vostre negoci.

  Si estau interessats podeu sol·licitar el formulari en aquesta adreça electrònica (aodl@ajpollenca.net) o bé a l’oficina de turisme oit@ajpollenca.net

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament dóna subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d’haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.
  Les ajudes seran:
  – Per retolació comercial fins a 450,00€
  Per cartes de bar i de restaurant fins a 350,00€
  Per documents administratius fins a 150,00€
  Per a activitats publicitàries fins a 350,00€
  El termini per justificar les despeses subvencionades acaba dia 3 de desembre de 2021. Més informació: www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • La Tercera Edat de Colonya de Pollença anuncia a tots els seus socis que enguany no cobrara la quota de soci.
 • La Cooperativa Pagesa de Pollença ens recorda que segueixen duguent a casa el me i la porcella. Servei a domicili a Pollença, Alcúdia i Sa Pobla, telefonant al 971 53 41 46 (dilluns darrer dia que agafen comandes i dimecres reparteixen). Aquestes festes elabora les teves panades amb me de Pollença. Compra producte local o Km 0!
 • La Fundació cors Oberts recorda  el projecte RASPER 2.0,  es recull roba i se li dóna una segona vida on la gent pot anar a adquirila per un petit donatiu que va destinat a projectes de la fundació. La botiga de segona mà obri els dimarts i dijous de 16 a 18h . Demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS de 9 a 12h I ELS DIMARTS I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
 • La Fundació Guillem Cifre de Colonya convoca la quarantena edició del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya. El termini per a la presentació d’originals a aquesta edició finalitzarà el proper dia 30 d’abril de 2021. Consulta les condicions i bases a la  web: www.colonya.com
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:00h. Si el temps ho permet. Tornen a l’horari d’estiu.

 

AGENDA CULTURAL:

 • Divendres 30 d’abril, circ “SIN OJANA” de la Cia. Chicharrón Circo Flamenco. A les 18.00h al Claustre del Convent de Sant Domingo. Aforament limitat.  Reserva prèvia: ticketib.com
 • Diumenge 2, “EIN DEUTSCHES REQUIEM” de Johannes Brahms. Amb la interpretació del Cor Euroclàssics, la soprano Sona Godarska i el baríton Lluís sintes. Acompanatrs de piano a 4 mans per Duet Blanco-cortès. Dirigit per Joan Laínez. A les 19.00h al Claustre de Sant domingo. ENTRADES: ticketib.com

SANT JORDI:

 • Dimecres 28,

  Presentació del llibre Obre la portade Miquel Àngel Albis. Presenta l’acte Vicent Fouillarts. A les 19.00h a Can Llobera. Aformanet limitat.

 • Divendres 30,

  Presentació del llibre Breu història de la Germania mallorquinad’Albert Cassanyes. Presenta l’acte Miquel Amengual, historiador. A les 19.00h a Can Llobera. Aformanet limitat.

   

 

AUDITORI ALCÚDIA:

 • Divendres 30,dissabte 1 i diumenge 2 de maig, comença la Mostra de Circ d’Alcúdia “Circaire”. Al llarg del cap de setmana es duran a terme 9 espectacles amb diferents funcions. Podeu consultar la programació completa a www.circaire.com

 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR 
    • Galeria Maior: Nova exposició SECUENCIA EXPANSIVA, de l’artista Joan Cabrer,

Afegir un comentari