Guardat a: Agenda ~ Publicat el 27/02/2023

Agenda del 27 de febrer al 5 de març

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 27 de febrer al 5 de març.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Dia 7 de març, de 10h a 14h i de 15h a 18h vos podeu treure la Targeta Intermodal al Claustre de Santo Domingo. Només amb cita  rèvia: https://ajpollenca.sedelectronica.es/citaprevia.0 . El termini per reservar comença el 2 de Març. Cal emplenar el formulari de sol.licitut. (Només per a residents de Mallorca. Cal portar DNI, passaport, permís de conducció o NIE on surti l’adreça de Mallorca. La fotografia es fa al moment, per tant NO cal dur cap fotografia de carnet. La primera emissió de la targeta és gratuïta, igual que els canvis de perfil i les renovacions. En cas de robatori, pèrdua, deteriorament per mala conservació o trencament de la targeta, hauràs d’abonar 8 € per l’emissió d’un duplicat. S’eximeix del pagament de la taxa d’emissió de duplicat en el cas de funcionament deficient no imputable al titular.
 • Biblioteques:
  • Taller “Rosa i blau” per celebrar el mes de la dona. Dilluns, 6 de març a les 17.30h. A partir  de 4 anys. Inscripció prèvia a mediadora@ajpollenca.net. COMPLET!
  • Contacontes “Tomeu Granera i els contes per la igualtat”. Dijous, 9 de març, a les 17.30h, a la Biblioteca de Pollença. A partir de 4 anys. Inscripció prèvia a mediadora@ajpollenca.net COMPLET!
 • Punt Jove:
  • Taller sobre sexualitat: com afrontar la sexualitat amb els teus fills i filles, educació afectivosexual i acompanyament sense invasió. Impartit per l’associació Atma Dones, entitat que va organitzar els tallers d’educació sexual als IES de Pollença i el Port. Dilluns 27, a les 18.30h, al Club Pollença.
  • III Jornades de Joves Emprenedors: Si tens menys de 35 anys apunta’t. Tendrà lloc el 19 de març al Claustre de Sant Domingo. Les Jornades aniran acompanyades de tres ponències formatives obertes a tot el públic. Que hi guanyeu?: Promoció. Divulgació per les xarxes socials de l’Ajuntament, Formació gratuïta dividida en tres ponències, Fer xarxa i fomentar el comerç local. Inscripcions: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf…/viewform
 • Àrea de Comerç:
  • II Fira d’Ocupació de Pollença. Tendrà lloc el pròxim dissabte 11 de març de 10h a 14h. El el període d’inscripció per les empreses està obert, només heu d’omplir aquest formulari: https://forms.gle/wkALGKTX1rsueKPk7 Les empreses inscrites tendrà el seu stand per tal de poder rebre els currículums i, si volen, fer les entrevistes a la Fira. Heu d’indicar si voleu que les ofertes es publiquin per les xarxes socials de l’Ajuntament per donar-lis més difusió i fomentar l’ocupació de la gent del municipi.
   • Xerrada sobre oportunitats de formació i laborals en el sector nàutic i hostaler. Dimecres, 8 de març de 10h a 13h al Centre Cultural Miquel Capllonch. Inscripcions a les xarxes socials de l’Ajuntament.

ENTITATS

 • Donació de Sang: dilluns 27 de febrer, de 16.30h a 21h, al local de l’Associació de Veïns del Port de Pollença (carrer Mestral).
 • Colla Ca de Bou de Pollença:  Taller de màscares de dimoni. Quatre sessions de dues hores.  1a opció: 20, 23, 27 i 30 de març, de 18 a 20 h, a les Cotxeries Municipals / 2a opció: 17, 20, 24 i 27 d’abril, de 18 a 20 h, a les Cotxeries Municipals. A partir de 8 anys i infants menors de 12 han d’anar acompanyades per una persona adulta. Preu:  10 €. Inscripcions: https://forms.gle/rtm4xrSfrynxeK1CA
 • Reserva Albufereta: “Rere les petjades del tiruril·lo”, un recorregut guiat per seguir les petjades d’aquest ocell emblemàtic de la Reserva. Per a públic familiar. Data: dissabte 18 de març. Horari: de 10 a 13 h. Inscripcions: enllaç al formulari al web balearsnatura.com
 • Can Bum: Calçotada al carrer. Dissabte, 4 de març, al migdia. Preu 12 euros socis / 15 euros no socis. Entra: un manat de calçots, botifarra, pa, postres i aigua. Inscripcions fins dia 27 de febrer al formulari online a través de les seves xarxes o a canbumespaisocial@gmail.com
 • Tercera Edat de Colonya: Dinar de Matances dia 22 de març. Sortiran a les 9, berenaran als Ramaders Agrupats de Felanitx, a les 11h visitaran el mercat de Santanyí i a les 13.30h sortiran cap al restaurant la Gruta Nova. Preu 25€. Inclou picada, primer i segon plat, postres, begudes,música i ball. Inscripcions a Caixa Colonya fins dia 17 de març.

AGENDA CULTURAL

 • Dimarts 28, concert Folk Trònic: arrels, soul i jazz. Amb Desirée Duran a la veu i Tolo Servera a la guitarra. Música amb motiu del Dia de les Illes Balears. A les 20h a l’església del Convent de Sant Domingo. Entrada gratuïta.
 • Dimecres 1, ballada popular amb música tradicional, amb Ballugall i Sonadors Sonats. Amb motiu del Dia de les Illes Balears. A les 18h a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença. Gratuït.
 • Dijous 2, Cineclub, amb la reproducció de “Tengo sueños eléctricos”, un drama de Costa Rica dirigit per Valentina Maurel. A les 20.30h al Club Pollença. Preu: 4 euros socis / 6 euros no socis.
 • Dissabte 4, concert Folktronic, arrels soul i jazz. A les 20h, església de sant domingo. Entrada gratuïta.
 • Diumenge 5, espectacle de Circ Art, amb “Utopia”, de Clownomadas. A més, es farà l’entrega de premis CircArt que reparteix l’Ajuntament de Pollença. A les 18h a l’església del Convent de Sant Domingo.
 • Diumenge 5, Primaveres musicals al Club Pollença. El primer concert serà a càrrec de l’Escola de música de Pollença: Toni Borràs i Tomeu Seguí a la percussió; Júlia Ramon i Martina Petrus al violí; i Joan Cortès i Mercè Bennàssar, a la guitarra. A les 20h al Club Pollença. Entrada: Socis gratuït; no socis 10 euros.

ACTES POLÍTICS 

 • Més per Pollença: Col·loqui “Quina Pollença volem?”. Dissabte, 4 de març, a les 10.30h al carrer Costa i Llobera, 33. A continuació, a les 12.30h, vermut per la inauguració del local.
 • PSIB-PSOE: Acte de presentació de Martí March com a candidat a batle. Divendres 3 a les 19h a l’Associació de Veïns del Port de Pollença. Hi assistiran Iago Negueruela, conseller de Turisme, Model Econòmic i Treball i Sofia Alonso, consellera de Drets Socials.

Afegir un comentari