Guardat a: Agenda ~ Publicat el 27/03/2023

Agenda del 27 de març al 2 d’abril

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 27 de març al 2 d’abril.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Aquest dijous, 30 de març, hi ha Sessió Ordinària de l’Ajuntament en Ple. A les 19h a la Sala de Plens. Hi podeu assistir de públic o seguir-ho en directe al 107.9fm o radiopollença.net. També en streamming al canal de Youtube de l’Ajuntament. (Ordre del dia)
 • El Consell i el Govern han iniciat uns tràmits per ajudar a tots aquells indrets greument afectats per la borrasca Juliette. Si vàreu patir les sevs conseqüències, podeu omplit la fitxa que ha elaborat l’Ajuntament per tal d’agilitzar el tràmit i poder fer una valoració de les incidències. Podeu descarregar la fitxa al web de l’Ajuntament i entregar-la emplenada o enviar-la al correu electrònic oac@ajpollenca.net.
 • Àrea d’Esports. Estan obertes les preinscripcions per al Parc de Pàsqua, que serà els dies 11, 12, 13 i 14 d’abril al Pavelló de Pollença. Serà pels nascuts entre el 2011 i el 2019, i hi haurà activitats com balls, pintar, esports, tallers, expressió corporal, jocs, …. Les preinscripcions es poden fer ja a la web de l’Àrea d’Esports. COMPLET
 • Àrea de Cultura:
  • Faciliten un autocar per anar a l’Auditori de Palma a un espectacle de gloses, amb els Glosadors de Mallorca i els Repentistes de Cuba. L’activitat és el diumenge 2 d’abril, a les 18h. Podeu comprar les entrades al següent telèfon: 653 457 824 (Tomeu Fus), el preu de l’entrada + el transport és de 20 euros. Se pot reservar fins el 30 de març. La sortida serà a les 16h a l’estació de busos del Port de Pollença i a les 16.15h des del Monument.
  • Taller d’estimulació musical en família. Si teniu infants de 0 a 3 anys i us agrada la música en anglès us podeu apuntar al taller de Music Together. La música els ajuda a desenvolupar-se a escala integral: social, motriu, emocional, cognitiva i de llenguatge. Dia 1 d’abril hi ha els primers dos torns al Port de Pollença a l’escoleta de La Gola a les 17 (SESSIÓ COMPLETA) o a les 18h. Més endavant, dia 29 abril hi ha altres dues sessions a Pollença a Can Bum. Us podeu inscriure a www.espaimusictogether.es/workshops-privados.
 • Concurs de paelles 2023. L’Ajuntament torna a organitzar el Concurs de Paelles! El proper 29 d’abril celebraran la 2a edició del concurs als Jardins Joan March i davant el Claustre de Sant Domingo, amb un jurat format per Cati Ballester, Joan Ferriol, Kike Martí (Va d’arròs) i Parisio Productions. Inscripcions fins dia 9 d’abril, trobareu l’enllaç a les xarxes socials de l’Ajuntament.

ENTITATS

 • Reserva natural de l’Albufereta: dimecres 12 d’abril faran una activitat per al públic familiar, “Passeig de primavera per s’Albufereta”. Recorregut guiat per conèixer els valors naturals i patrimonials, observar el paisatge i escoltar els sons de la primavera a la Reserva. Horari: de 10 a 12 h. Inscripcions a balearsnatura.com.
 • L’Obreria del Puig tornarà a celebrar el dinar d’arròs brut el dilluns de Pàsqua allà al Puig de Maria. Els tiquets estan a la venda per 12€ al Club Pollença i Volare.
 • Campanya de donació de sang al municipi: 
  • Dilluns 27, de 16.30h a 21h al local de l’Associació de Veïns del Port de Pollença (Carrer Mestral, 15).
 • Tercera Edat de Colonya:
  • Cap de setmana a l’hotel Palia Maria Eugenia, de 4 estrelles, a Cales de Mallorca. Del 21 al 23 d’abril en règim de tot inclòs, pel preu de 123 euros. Places limitades. Inscripcions fins l’11 d’abril a Caixa Colonya.

AGENDA CULTURAL

 • Dilluns 27, Taller de sexualitat. “Com afrontar la sexualitat amb els teus fills, educació afectivo sexual i acompanyament sense invasió”. A les 18.30h al centre cultural Miquel Capllonch. Taller impartit per l’associació Atma Dones.
 • Dijous 30, Cineclub, amb la pel.lícula “El triángulo de la tristeza”, una comèdia negra de Suècia, que ha estat nominada a millor pel·lícula, direcció i guió original als Òscars.
  “Una sàtira sobre el culte als doblers i el naufrafi de l’insostenible sistema de classes del món actual” segons El País. A les 20.30h al Club Pollença. Preu: 4 euros socis / 6 euros no socis.
 • Divendres 31, Presentació del llibre “CONTRA EL MÓN” de Pere Antoni Pons. A les 19.30 h. a Can Llobera.
 • Divendres 31, Pregó de Setmana Santa a càrrec a càrrec de Margalida Cànaves, amb el títol “Poeta de la terra i del cel. Miquel Costa i Llobera”. A continuació hi haurà concert del Cor de Pollença, i concert de la Banda de Música de Pollença. A partir de les 20.30h.
 • Divendres 31, quarta xerrada del cicle de conferències sobre ecologia marina, amb el títol “El patrimoni immaterial i la sostenibilitat en l’exposició De laa Mar a la Taula”. A càrrec de Diana Borràs, sociològa i antropòloga, comissària de l’exposició. A les 19h al Reial Club Nàutic del Port de Pollença.
 • Diumenge 2, inauguració de l’exposició de primavera de l’Església del Convent de Sant Domingo de Pollença, a les 12.30h. Amb el títol “Edicions Maior: 25 anys”, és un recull de gravats i obra gràfica que es va desenvolupar als tallers de la galeria pollencina entre els anys 1991 i 2016. Hi trobareu, per exemple, obres  de José Manuel Broto, José Pedro Croft, Miguel Ángel Campano, Xavier Grau,  Charo Pradas, Eva Lootz, Jurgen Partenheimer, Susana Solano, Darío Urzay, etc.
 • Diumenge 2, comença el cicle de concerts Bach amb Marimba, de Joan Campomar Cerdà. On s’interpretaran les suites de Bach en marimba a les parròquies, capelles, oratoris i esglèsies del municipi. Diumenge 2  a la parròquia del Port de Pollença a les 20h. Taquilla inversa a benefici de Prodis.
 • Diumenge 2, Literactua del Silenci. “Les fures”, de Llorenç Villalonga. Vides amagades en l’entorn de la indústria turística. A les 20h al Club Pollença. 12€. Entrades a www.4tickets.es/deferro. Dirigit per Aina de Cos, i amb la interpretació d’Agnès Llobet, Caterina Alorda i Joan Toni Sunyer.
 • Diumenge 2, és Diumenge de Rams:
  • A les 11.30h benedicció de Rams a Monti-sion i processó fins a la Parròquia.
  • A les 18h Viacrucis pel Camí de les Creus.

ACTES POLÍTICS:

 • PSIB-PSOE Pollença: Acte de presentació de la candidatura del PSIB-PSOE a Pollença. Amb la presència de Catalina Cladera, María José Jiménez i el candidat a la batlia, Martí March. Divendres 31, a les 18.30h, al Passeig Saralegui (Port de Pollença). L’acte es tancarà amb el grup The Beatles Tribut.
 • Tots per Pollença i El Pi Pollença: Presentació Tomeu Cifre com a candidat a la batlia de Pollença per a la coalició de Tots per Pollença i El Pi.  Serà el pròxim dissabte, 1 d’abril, a les 19.30 hores al Claustre de Sant Domingo.

Afegir un comentari