Guardat a: Agenda ~ Publicat el 29/05/2017

Agenda del 29 de maig al 4 de juny

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals, exposicions de Pollença del 29 de maig al 4 de juny:

AJUNTAMENT DE POLLENÇA:

 • L’Ajuntament de Pollença convoca un concurs per elegir el disseny del programa i cartell de la Patrona de Pollença 2017. Us podeu presentar fins el 9 de juny. Trobareu tota la informació de les bases a la plana web de l’Ajuntament i al web nostre a www.radiopollença.net
 • S’obri el termini de presentació de candidatures per als càrrecs del simulacre de moros i cristians per a la Patrona 2017.  Aquestes candidatures es poden presentar des del dijous 1 de juny fins el divendres 16 de juny a l’Ajuntament de Pollença o a la oficina del port. Tots els candidats han de presentar una instància i adjuntar-hi una fotocòpia del DNI, telèfon de contactes de tots i una fotografia en paper. A més, també han d’enviar la mateixa fotografia en JPG al correu electrònic: joventut@ajpollenca.net. Pel que fa als requisits, la candidaura a Joan Mas és individual i poden presentar-se els pollencins o empadronats a Pollença nascuts fins l’any 1990 inclòs (imprescindible parlar en català). La candidatura a Dragut, lloctinent i l’abanderat, ha d’estar formanda per tres homes pollencins o empadronats a Pollença nascuts fins l’any 1990 inclòs. Pel que fa a l’Ajuntament Vella, és una candidatura de quatre homes, pollencins o empadronats a Pollença nascuts fins l’any 1982 inclòs. L’Ajuntament Vella ha d’acompanyar la processó de dia 2 d’agost amb la bandera de Pollença.
 • El Museu de Pollença tornar a organitzar dues funcions de La vida secreta al museu de Pollença, un espectacle de microteatre a càrrec del grup TeatrEros. A causa de la bona rebuda de la iniciativa i de les moltes persones que no varen poder assistir-hi per la limitació de places, es tornarà a repetir el dissabte dia 10 de juny. Hi haurà una sessió a les 18.00 i una a les 19.30, i les places són limitades. Ja hi ha una llista d’espera. Si voleu assistir-hi, reservau un lloc telefonant al 971 53 11 66.
 • L’Àrea de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Pollença convoca els Premis Pollença de Literatura 2017 (VIII Premi Pollença de Narrativa i VII Premi Pollença de Poesia). Pel que fa a l’import econòmic dels premis, el Premi Pollença de Narrativa té una dotació de 5.000€ i el Premi Pollença de Poesia està dotat en 2.500€. El termini d’admissió de les obres acabarà dia 9 d’agost de 2017. Les bases es poden consultar al nostre web, www.radiopollença.net.
 • L’àrea de turisme us convida a participar en les rutes turístiques gratuïtes durant aquest mes de maig. Els dilluns a Cala Bòquer, els dijous visita a la Pollença turística i cultural i els divendres a les Coves Blanques. Apuntau-vos a les oficines de turisme.
 • Està obert el termini per  tramitar les Subvencions per a la rehabilitació i restauració de façanes, eliminació de barreres arquitectòniques i millora de l’eficiència energètica dels edificis. Les sol·licituds per a aquestes ajudes econòmiques podran ser presentades fins al 30 de setembre de l’any 2017 o fins que s’exhaureixi la dotació econòmica. Es poden consultar les bases al web de l’Ajuntament.

 

ALTRES ENTITATS:

 • El Club Pollença ha organitzat, per segon any consecutiu,  un Festival de Curtmetratges per a joves fins a 18 anys. Al II Curtclub hi poden participar totes les persones nascudes després del 1999, individualment o en grup. La durada màxima del curt ha de ser de 10 minuts. El tema i el gènere són lliures. Si el treball no està en català o castellà, s’haurà de subtitular. S’ha d’entregar a la consergeria del Club fins el 30 de juny, en memòria USB, acompanyat d’un sobre tancat amb el nom, DNI, telèfon, direcció i mail . El lliurament de premis serà dia 12 de juliol, que es projectaran els curts guanyadors i es farà una festa.  Els premis estan dividits en dues categories, la 1ª (nascuts a partir del 2003): 150€ el guanyador i un sopar o dinar pel finalista; i la 2ª (nascuts entre 1999 i 2002): 300€ pel guanyador i dinar o sopar pel finalista.
 • Per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, la Reserva Natural de l’Albufereta organitza un taller infantil d’estampar bosses de roba el dissabte dia 3 de juny, a la biblioteca de Can Torró a Alcúdia. L’horari és de les 11 a les 13h. És una activitat gratuïta, si bé necessita inscripció al 971 892 250 (de 9 a 15h).
 • L’Associació de persones majors de Sa Nostra organitza:
  • una excursió a Cabrera que inclou el vaixell des de la Colònia de Sant Jordi i l’autocar. El preu és de 36€. Serà el dijous 29 de juny amb sortida a les 8.45h.
  • Visita als Jardins de Marivent i dinar a Can Tronca el dimarts 30 de maig amb un preu de 22€. Consultau les places.
 • La Tercera Edat de Colonya:
  • organitza una excursió cultural als Jardins de Marivent i dinar de buffet al restaurant Tiberi pel dimecres 14 de juny. El preu és de 23€ i us podeu inscriure fent el pagament a Caixa Colonya.
  • dissabte dia 3 i diumenge dia 4 us conviden a visitar l’exposició de manualitats. Horari de 10 a 13h i de 16 a 20h.
 • El personal sanitari del Centre de Salud de Pollença posa en marxa la campanya Ruta saludable. Es tracta de caminades en grup que es duran a terme cada dimecres a les 10h. L’inici de la campanya començarà aquest dimecres, dia 31 de maig, en motiu del Dia mundial sense tabac. Punt de trobada, al mateix PAC.
 • La Fundació Cors Oberts organitza la setzena edició del sopar solidari. Serà el 2 de juny a les 20.30h al pati dels Sagrats Cors. El preu és de 10€ i inclou sopar, postres i beguda. Podeu adquirir els tiquets als Sagrats Cors. A benefici de projectes a favor de la dona i la infància.
 • Dia 7 de juny es realitzarà el sorteig dels personatges històrics participants en la processó de la Patrona. Són la Mare de Déu dels Àngels, els dos àngels acompanyants, Joan Mas, l’arquebisbe Rull, el bisbe Cànaves, el bisbe Desbach, Costa i Llobera, el capellanet d’honor, sor Elisabet Cifre de Colonya, les tres dones de can Sales, i l’Ajuntament Vella (6 amos i 6 senyors). Tendrà lloc a les 18.00h al carreró del Vent.
 • L’Associació de Veïns de Pollença ha organitzat un sopar al Rancho Grande pel dia 10 de juny amb un preu per a socis de 38€ i no socis 45€. Us podeu inscriure fins dia 3 de juny, telefonant al 629-63-57-27 i tots els dimecres a la caseta del parc infantil.
 • La Quintada del 1971 celebra un sopar de companyonia per a dissabte 10 de juny a les 21h al Club Pollença. Les inscripcions són fins dia 7 de juny al mateix Club o al 634-15-46-10. El preu és de 30€ i hi inclou sopar i bauxa amb un DJ.
 • AFAMA celebra 20 anys amb un Sopar de Gala dia 16 de juny al Claustre de Sant Domingo.  Un vespre  per compartir, on hi haurà moltes sorpreses. El preu del sopar és de 60€, i si voleu anar-hi després, que hi haurà actuació del grup VALNOU, l’entrada és de 10 €. Apuntau-vos a les oficines d’AFAMA. Les places són limitades.
 • Des del Centre ZENDO ens informen que cada dimecres fan sessions gratuïtes per conèixer el Reiki a les 16.30h i cada diumenge fan trobades de meditació en silenci a les 19h. Tot això el seu local al C/ Sant Jordi, 19 de Pollença.

AGENDA:

 • Dimecres 31, III recital de poesia de creació pròpia dels alumnes d’ESO del col·legi Monti-Sion a les 18h a l’esplanada de l’esglèsia de Monti-Sion.
 • Dimecres 31, es fa la Lectura del Manifest de l’Associació 31 de Maig en commemoració a l’acat de Dragut i les seves tropes a Pollença l’any 1550. A les 21.15h a la Plaça de l’Almoïna.
 • Dijous 1,  Els perills d’internet des d’una perspectiva jurídica, conferència dins el marc de la Universitat Oberta per a Majors. A càrrec del dr. Javier González de Alaiza Cardona, professor del Departament de Dret Privat. Al Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença. A les 19h.
 • Dijous 1 , Personal shopper, cinemaclub al Club Pollença. VOSE anglès. A les 21h. Preu 5€ soci i 6€ no socis.
 • Divendres 2, presentació del llibre 100 anys del Club Pollença (1910-2010), de Mateu Cerdà Martín. La presentació anirà a càrrec del doctor en Història i director de l’Arxiu Capitular de Mallorca, Pere Fullana. També hi intervindran Josep Juan Vidal, catedràtic d’Història Moderna de la UIB, i Miquel Vives Madrigal, doctor en Ciències de l’Educació. L’acte tendrà lloc a les 20.00h, a Can Llobera.
 • Divendres 2, Psicologia a l’esport d’alt rendiment conferència a càrrec del psicòleg esportiu Carlos García a les 20:30h, al Club Pollença. Organitza el Grup Correm.
 • Dissabte 3,  Toni Gomila i Catalina Florit presenten Peccatum, teatre al Club Pollença, una irreverent reinterpretació del rondaller mallorquí. A les 21.00h. Venda d’entrades al mateix Club.
 • Diumenge 4, concert a l’església de Monti-sion. Missa in honorem Sanctae Ursulae, de J M Haynd, a càrrec de l’Art Vocal Ensemble. A les 20.00h. Gratuït.

 

EXPOSICIONS:

 • A l’església del Convent de Sant Domingo, Dionís Bennàssar 50 anys després amb motiu de la declaració del 2017 com a Any Dionís Bennàssar. Fins dia 18 de juny.
 • Galeria Espai d’Art 32, exposició de pintura i escultura de l’artista Carles Fabregat, amb el títol Rostres i Ombres.
 • Galeria Dionís Bennàssar,  Nilosueñes, una exposició de la pollencina Aina Cifre. Fins dia 22 de juny.
 • Maior, trobam l’exposició d’Olimpia Velasco.
 • A Ca’n Dionis, s’hi exposa obra de Toni Mandilego, i ara hi ha una exposició de la pintora Brigitte E. Dengler..
 • Generación Cactus exposa al Club Pollença. Són vuit alumnes de 2on de batxillerat de l’IES Guillem Cifre de Colonya, de l’assignatura de dibuix artístic. Exposen Toni Carbonell, Ana Castaño, Kaiwen Zhang, Pili Afanador, Nicolas Baert, Nicolás Bonnín, Maria Àngels Fuster i Olivia Szlachta.

 

AUDITORI D’ALCÚDIA:

 • Divendres 2, Guium, o la ciutat adormida, una obra de teatre produïda pel Teatre Principal i dirigida per Víctor Muñoz. Per a majors de 12 anys. A les 10.00h.
 • Diumenge 4, exhibició final de curs del taller de sevillanes. Entrada amb invitació. A les 19h.

SORTEJOS:

 • L’Obra Social La Caixa sortegen dues places externes per viure en primera persona el campus de bàsquet   Rudy Fernández. Si tens entre 7 i 17 anys i vols participar, envian’s un correu amb el teu nom i telèfon a radio@ajpollenca.net o telefona al 971 53 54 55. El sorteig el farem divendres capvespre, en directe, a Ràdio Pollença.

Afegir un comentari