Guardat a: Agenda ~ Publicat el 03/05/2021

Agenda del 3 al 9 de maig

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 3 al 9 de maig:

 

COVID19:

 • Si tens dubtes sobre la vacunació del COVID-19 pots telefonar a INFOVACUNACOVID (971 211 999).  També pots trobar informació a la web www.vacunacovid.ibsalut.es
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .
 • Des de l’àrea de comerç de l’Ajuntament de Pollença, juntament amb l’àrea de turisme, han proposat difondre i potenciar l’adhesió a l’aparador virtual gratuit disponible al web www.pollensa.com.Per això, si teniu un estebliment, vos conviden a que vos adheriu a la web, enviant el formulari omplert així com fotografies del vostre negoci. Si estau interessats podeu sol·licitar el formulari en aquesta adreça electrònica (aodl@ajpollenca.net) o bé a l’oficina de turisme oit@ajpollenca.net.
 • L’Ajuntament de Pollença reprèn el proper 16 de maig la ‘Diada Joves Emprenedors’ amb l’objectiu d’ajudar als joves emprenedors del municipi a reinventar-se i adaptar el negoci a l’era post COVID. A partir de les 10.00h al Clasutre de Sant Domingo. El termini d’inscripció per a joves emprenedors que vulguin participar a la mostra està obert i es poden inscriure enviant un correu a uepjove@ajpollenca.net.

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament dóna subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d’haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.
  Les ajudes seran:
  – Per retolació comercial fins a 450,00€
  Per cartes de bar i de restaurant fins a 350,00€
  Per documents administratius fins a 150,00€
  Per a activitats publicitàries fins a 350,00€
  El termini per justificar les despeses subvencionades acaba dia 3 de desembre de 2021. Més informació: www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • Pollença CARES organitza el taller de mindfullness RECOLZAMENT MENTAL I EMOCIONAL EN TEMPS DIFÍCILS, impartit per José Luis-Reig, psicòleg, docent i investigador a la UIB. L’objectiu és contrarestar els efectes d’aquest difícil any i ajudar a recuperar l’equilibri emocional i mental. Inici divendres 14 de maig d’11:30 a 12:30h al Club Pollença, i de 10 a 11h al saló municipal del Port de Pollença. Inscripcions a office@pollensacares.org o 659 011 198.
 • La Tercera Edat de Colonya de Pollença anuncia a tots els seus socis que enguany no cobrara la quota de soci.
 • La Cooperativa Pagesa de Pollença ens recorda que segueixen duguent a casa el me i la porcella. Servei a domicili a Pollença, Alcúdia i Sa Pobla, telefonant al 971 53 41 46 (dilluns darrer dia que agafen comandes i dimecres reparteixen). Compra producte local o Km 0!
 • La Fundació cors Oberts recorda  el projecte RASPER 2.0, es recull roba i se li dóna una segona vida on la gent pot anar a adquirila per un petit donatiu que va destinat a projectes de la fundació. La botiga de segona mà obri els dimarts i dijous de 17 a 19h. Demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS de 9 a 12h I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:00h. Si el temps ho permet. Tornen a l’horari d’estiu.

AGENDA CULTURAL:

 • Dimecres 5, hi ha contacontes LI DEIEN KALÒPSIA, DESCOBRIM EUROPA DES DE L’ESPAI EXTERIOR, a les 17.30 hores a Can Llobera. L’aforament és limitat i és necessari fer inscripció prèvia  a mediadora@ajpollenca.net.
  A partir de 5 anys.
 • Dijous 6, torna el cine al Club Pollença amb la guanyadora de l’Oscar a millor película internacional, “OTRA RONDA“. Gratuïta per  socis, No socis 6€
 • Dissabte 8, circ “VEN” de la Cia. Si Seulement. França. A les 18.00 h a la Plaça Miquel Capllonch (Port de Pollença). Aforament limitat. Reserva prèvia: ticketib.com.
 • Diumenge 9, continuen els actes en commemoració al centenari de l’arribada de les germanes dels Sagrats Cors a Pollença. A les 12.00 h Missa a la Parròquia i seguidament a les 13.30h, inauguració  DE L’EXPOSICIÓ 100 anys de presència i servei de les MMSSCC, als Sagrats Cors, carrer Mallorca, núm. 30. Aforo reduït.

 

AUDITORI ALCÚDIA:

 • Divendres 7 de maig, Mentir el Mínim és un projecte experimental que gira entorn del minimalisme. Creiem que en la senzillesa està l’essència i l’oportunitat de sentir més àmpliament tot el que no es veu. L’acció senzilla és, per a nosaltres, la lupa de les sensacions. Un espectacle que, amb la seva aparent simplicitat, ens apropa a la complexitat de l’acceptació d’un mateix. El tema és la vostra presència, la nostra presència. El subjecte són els cossos de tots els presents. Simple, poètic, profund. Podeu consultar la programació completa a www.circaire.com. Preu venta anticipada: 3,00 €. Preu venta a taquilla: 3,00 €. A les 17h.

 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , colectiva LA DEIXA DEL GENI.
    • Galeria Maior: Nova exposició SECUENCIA EXPANSIVA, de l’artista Joan Cabrer,

Afegir un comentari