Guardat a: Agenda ~ Publicat el 03/10/2022

Agenda del 3 al 9 d’octubre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 3 al 9 d’octubre.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Campanya de donació de Sang: 7 d’octubre a Pollença (Centre Sanitari Bisbe Desbach,), 24 octubre al Port de Pollença (AVVPP, carrer Mestra 15). Tots dos de de 16.30h a 21.30h. Demanau cita per donar a la web www.donasang.org.

ENTITATS

 • Montision: aquest diumenge 9, a les 17h han organitzat un capvespre de Cinema Jove, amb la pel.lícula El corredor del laberinto. Entrada gratuïta. A partir de 12 anys.
 • Can Bum: intercanvi lliure de roba infantil, accessoris, contes i juguetes. Dissabte 8 de 10h a 13.30h a Can Bum. Si vols donar coses perquè altres reaprofitin, du-les dimecres i dijous de 16.30h a 18.30h; si vols reaprofitar coses d’altra gent, vine dissabte i tria! Estalviam en l’economia familiar, reduim l’impacte ambiental i feim comunitat.
 • Reserva natural de l’Albufereta: han organitzat el taller “Impressió botànica. Taller per estampar elements vegetals sobre teixit” que serà a càrrec de  Catalina Sebastià, educadora ambiental.  Serà diumenge 30 d’octubre, de 10:00 a 13:00h a Sa Marina (Alcúdia). Inscripcions emplenant el formulari que trobareu a un enllaç a balearsnatura.com. (Complet, llista d’espera)
 • Associació de Persones Majors Colonya de Pollença: Viatge a Múrcia per conéixer els seus millors paisatges i la província, del 20 al 24 de novembre. Preu: 450 euros (de 45 a 54 persones), inclou vols, transports, hotel de 4 estrelles, pensió completa, excursions, guies… Més informació i reserves a l’Associació de Persones Majors Colonya de Pollença (horari: dimarts i dijous de 18 a 20h). Per a la inscripció se necessita un avanç de 150 euros i la fotocòpia del DNI. Fins el 17 d’octubre.
 • Associació Persones Majors de Pollença (Sa Nostra): Cap de setmana a Torrenova (Magaluf), del 21 al 23 d’octubre. Preu: 95 euros per persona en habitació doble, tot inclòs, hotel de 4 estrelles. Inscripcions al local de l’Associació Persones Majors de Pollença.
 • Club Pollença: Convocatòria d’una plaça de Conserge/Explotació del bar-restaurant, a partir de 2023. Termini de presentació de sol·licituds fins el 30 de novembre. Contacte: secretaria@club-pollensa.com
 • Quintos: Sopar dels nascuts i nascudes al 1957 i gener i febrer de 1958. Divendres, 7 d’octubre, a les 21h, al restaurant Monument. Inscripcions al mateix restaurant i al telèfon 616 332 153 fins dia 5 d’octubre.

AGENDA CULTURAL

 • Divendres 7, NUREDDUNA, una adaptació musical del text de Costa i Llobera, a càrrec de Laura Picó, Juanjo Montserrat, Magí Garcías, Joan Fullana, Pedro Moyà, Rafa Munarm Faust Morell i Nacho Valestrini. A les 19h a l’Església del Claustre. Entrada lliure.
 • Dissabte 8, Racó de Tramuntana: Ballada Popular i Fideuà, amb l’actuació dels grups Ballugall, Estol de Tramuntana i Aires de la Cala. Preu: 10 euros, inclou sopar, aigua i vi. Tiquets al Bar Cifre, Club Pollença, Floristeria Girasol, Bar Toñi. A les 19h a Ca la Gran Cristiana.
 • Diumenge 9, Dinar pel Dia Mundia de l’Alzheimer: paella, postres i beguda. Cadascú ha de portar el seu plat, tassó i coberts. Preu adults, 15 euros; preu infants (de 2 a 8 anys), 8 euros. Punts de venda a Pollença: AFAMA, Drogueria Reus, Tercera Edat de Colonya i Club Pollença. Al Port de Pollença a Electrodomèstics Reus.  A les 14h al Claustre de Sant Domingo.

EXPOSICIONS:

    • Exposició “Tramuntana” d’Andrea Schomburg. A l’església del Roser Vell de Pollença. Fins 9 d’octubre. Visites dissabtes i diumenges d’11h a 14h, i dimecres de 17h a 20h.
    • Exposició Club Pollença:  «CAF. Centro de Actividades Fotográficas. 1953-1959. Fotografia a la recerca de la modernitat » Antoni March Caldés, Biel Perelló Siquier i Ramon Reig Vila.

Afegir un comentari